Nah, majd hétvégén csapatok replay-t az M46-al. Lehet az ismereteim nem teljesek, vagy maga játékon belüli kommunikáció lagja adja ki, de elég rendszeres. TD-k, lightok esetében nem zavar, mert azok álcája sokat levesz + bokor+ egyebek.
Viszont amin elgondolkozok:
Az én kis "pörsingem" elméletileg 480m látótávval bír állandóan, mivel optika+skillek felnyomják. Álcám 13% körüli, ez csak amiatt fontos, hogy ha a heavynek is annyi (ami azért ritkább) és pont ugyanaddig látna el, akkor elvileg egyszerre látnánk egymást. Általában a körülmények hasonlóak, én is és a heavy is bokorban vagyunk (nem campelek, de az elején jó megvárni még spotolódnak a népek, és arra indulni, ahol van esély értelmesen játszani).
Szóval beállok gyors a bokorba, várok picit, és egy E5 belémtol egy AP-t. Nincs spotter, amire villan a lámpa. Aztán kaptam még párat mert én balga nem tudtam már elmozogni és kilőttek. Figyeltem a többiek mit csinálnak, hát spotolódott az E5 jókora távolságra tőlem.
Ezt más heavy is el tudta játszani. Szóval kérdem én, ha még ugyanaddig ellátna periszkóppal, akkor is jó eséllyel kisebb az álcája, de ha feltornázza 10% nekem még akkor is 432m-ről látnom kellene.
Az ellen esetében, ha nincs látótávolságot javító cucc, leghamarabb 348m-ről láthatna sík terepen (400m látótáv esetén).
Annyit még el tudok képzelni, hogy ha egy TD spotol, akkor a rádióhatótávon belül megláthat más is... persze akkor a térkép közepén mindenkit látni kellene magasabb tierben...
+ ugye a 480 azt jelenti, hogy 450-ig látok így is, viszont 30m-nyi álcát még kompenzál.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...