Nem láttam kiírva a hivatalos oldalon de a token gyűjtős dropokon kívül lehet a nagy streamereknél Skill,QB, Mailand,dakillzor stb... fogyócikket szerezni szeptember 15-ig.
Nem egy hatalmas valami de főleg FtP játékosoknak hasznos.
Nyugta Dátum: 2025. 09. 09. 20:53:15 Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Nagyméretű elsősegély készlet" - 3 tételek, Fogyócikkek "Pótellátmány" - 3 tételek, Fogyócikkek "Nagyméretű szerszám készlet" - 3 tételek Lejáró személyes tartalékok: A csatában szerzett extra szabad és legénységi XP (x2), További XP csatánként (x2)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, perretz
Ha jól számoltam, akkor 12. Vagyis ennyiszer az, amit @bobitusz linkelt, szeptember 15 16:59-ig.
- 12x3 nagyeü
- 12x3 nagyjavító
- 12x3 pótkaja - ez változik, mindenkinél más, nem figyeltem, de gondolom pl. QB-nél az angol (puding & tea, vagymi), stb..
- 12x2 (harci) xp booster (1 hetes "lejárós")
- 12x2 crew&free xp booster (1 hetes "lejárós")
ÉS ezek mind mennek párhuzamosan a tokenboltos droppal.
Last edit: 2 hete 23 órája by bhaalhun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: perretz, bobitusz
Ne felejtse el időben
lemondani
, akit csak a 30 napos free trial érdekel.
Bármikor le lehet mondani, az időszakának végéig aktív marad. Én már a második nap lemondtam, még három hétig aktív marad, annyi, hogy a játékban nem mutatja, de az arany gyűlik, 8 darab 5x szorzó van stb.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...