Üdvözletem !
Segítség azoknak akik a OVERLORD hadműveletben közel állnak az M10 RBFM megszerezéséhez,de már bent van a garázsban.El lehet adni mielőtt összegyűlik a 80 token.
Én levettem róla a Sirocco stílus- álcafestést, a felszerelést és a barakkba küldtem a legénységet majd eladtam.Nem nagy nyereség 37.000 kredit ,de amikor lejátszottam a maradék 2 csatát (más járművekkel) és újra bekerült a garázsba.Azt sajnos nem tudom mit kaptam volna kompenzációként ha úgy szerzem meg a 80. tokent, hogy még bent van a garázsban,de aki így tolja végig, megírhatja a többieknek mit kapott .
Üdvözlettel : T.
Hát ezt most kicsit benézted, mert ha meg van a tank akkor kredit kompenzációt kapsz, ami jóval több mint 37k... ahogy már írták is.
11 millió kredit felett majdnem mindegy mennyit kaptam... viszont van egy teljes M10 RBFM személyzetem pluszban a korábbiak meg átülhetnek másik prémium járműre.
A küldetéseknél, van egy sorozat, ami teljesül. Ha nincs mind meg (5 stage), itt tudod megnézni, hogy mennyit gyűjtöttél össze. A Hivatalos cikkben van egy widget, ami mutassa, hogy stage-enként mit lehet összegyűjteni.
11 millió kredit felett majdnem mindegy mennyit kaptam... viszont van egy teljes M10 RBFM személyzetem pluszban a korábbiak meg átülhetnek másik prémium járműre.
Nekem most pont a duplája van, de kreditből sosem elég... (karácsonykor 100M volt ) Mondjuk én már olyan legénységgel nem is foglalkozom, ahol nincs legalább 3 skin...Skill?
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy a hotmai.com fiókomba nem tudtam belépni. De a játékba be tudtam lépni, ez egészen addig ment amíg új operációs rendszer lett telepítve a laptopomra. Új jelszót kellett igényelnem, mert a régit elfelejtettem,na de a visszaigazoló emil-t nem tudtam megnézni, és így nem is tudok a wot fiókomba belépni. Ebben kérnék segítséget.
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy a hotmai.com fiókomba nem tudtam belépni. De a játékba be tudtam lépni, ez egészen addig ment amíg új operációs rendszer lett telepítve a laptopomra. Új jelszót kellett igényelnem, mert a régit elfelejtettem,na de a visszaigazoló emil-t nem tudtam megnézni, és így nem is tudok a wot fiókomba belépni. Ebben kérnék segítséget.
Nem tőlünk kell segítséget kérni, hanem a WG-től. Írj a supportnak, hogy nem éred el a mailcímet, amivel regisztráltál, változtassák meg. Feltesznek egy pár kérdést, mikor és hol (helyileg) regisztráltál, meg kérnek egy banki kivonatot az utolsó vásárlásodról.
A telszám, ami a konthoz tartozott tied még? Ha nem, azt is írd le.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Sziasztok
Tudtok erre valaki megfejtést mert amit tudtam kipróbáltam de nem megy
Egy videokártya hiba lépett fel. Ezt a problémát általában a grafikus kártya illesztőprogramjának Összeomlása okozza; próbálkozz az illesztőprogram frissítésével és ellenőrizd a videokártya beállításait, vagy inditsd újra a játékot
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...