Jelenleg 82 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 57 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 7 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 9 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 9 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 9 hónapja #223313 Írta: tiger
Megválaszolva: tiger
Kisvadász!
Nem nagyon értelek,kíváncsiságból visszatekertem a 100. oldalig,hogy mi a vita kiváltó oka,de csak a 102.-en találtam tőled hozzászólást,amiben éppen Te ecseteled a színek szerinti játéktudást és hogy szerinted ezek alapján ítélik meg az embereket.A többit meg nem is olvastam utána,hogy mi történhetett,mert innentől okafogyottá vált számomra.Egyébként honnan tudnád,hogy dobilaci és aki még megszólított milyen színű játékos,ha nem nézel Te is utána?Magyarul inkább Te ítélkezel a színek szerint,ahogy olvasom az írásaidat,mert azt nem láttam,hogy e miatt leoltottak volna Téged.Szerintem.

Ui.:Ja és én nem nyalom a seggüket a jobbaknak,nem ismerem dobilacit és nem vagyok csillámpóni sem, csak azért írtam le a gondolataimat,mert szerintem rosszul látod a dolgokat,hogy hogy folyik itt a fórumozás. shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, ZsoltHun76, Szete58, eddi11, Tekagi, Tomat, Rohamnyuszi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #223322 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
Kisvadász úgy látom neked egy dolog okozza a problémát, mégpedig az, hogy te nem kék,lila szinten játszol. Megy a konteózás, meg a magyarázkodás, ahelyett, hogy csendben tanulnál. Sajnos ez jellemző a gyengébb játékosokra. Nincs azzal semmi baj, ha beismerjük magunknak, hogy nem megy profi szinten a játék. Akkor még talán élvezni is tudnátok. Én is beletörődtem 2.5k wn8-nál akkor se lesz több, ha nagyon szeretném, mert ahhoz már nagyon kéne koncentrálni, és folyamatosan topon lenni, hanyagolni a szarabb de nekem tetsző tankokat. De minek, Ha valaki nem készül egy nagyobb klánba sem, az játsszon kénye kedve szerint. Aki meg magas szinten űzi az ipart, hidd el, hogy igenis jobban érti a játékot. Ezen sincs mit csodálkozni. Nálam nagyobb konteógyáros nem volt, aztán megtanultam játszani. Nem azt mondom, hogy nincsenek furcsa dolgok, de minden belefér a 25% rng-be. Ez van. Felesleges megmagyarázni folyamatosan, ki miért jobb, vagy rosszabb. Ez egy játék, van akinek jobban megy, van akinek rosszabbul, mindenki azt az mm-et és azt az rng-t kapja, ami rendelkezésre áll jelen állás szerint. Nálam pl tegnap három nullás meccs volt tier X-ben zsinórban Skorpionnal. T92, Gwe100 ill saját csapattárs segített a garázsba...Sebzés 0, ellenben elment vagy 10 goldom, mégis csak pattogtam 13-90-ről és Bat ap-ról. De ez csak szerencse kérdése volt, most nem adatott meg. Semmi szivatás nem volt benne, ezt el kell fogadni. Ennnyi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, ZsoltHun76, Szete58, Sunhair, Tekagi, Tomat, Rohamnyuszi, Ba_nshee

8 éve 9 hónapja #223326 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Pike!
Megint újra játszol? :banana: :troll:

8 éve 9 hónapja #223328 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Pike!

Figyelmesebben picit: „tegnap három nullás meccs volt tier X-ben zsinórban”... hát játék az ilyen? :cry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

8 éve 9 hónapja #223332 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike

Pike!

Figyelmesebben picit: „tegnap három nullás meccs volt tier X-ben zsinórban”... hát játék az ilyen? :cry:

A t92 vakon lőtt ki , balszerencs. A GW szikla mögött trafált telibe, a saját e 100 pedig repesszel küldött a garázsba, mert nem spotoltam neki full tier x-ben nyolcas papír tdvel. C'est la vie...

Igen Tibi ez sajna ilyen. Néha leülök játszani....Heti egy két alkalommal pár csata.

8 éve 9 hónapja #223333 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Pike!

Figyelem: Spoiler!

Igen Tibi ez sajna ilyen. Néha leülök játszani....Heti egy két alkalommal pár csata.

Na ez furcsa... :d3: :silly: :oops:

8 éve 9 hónapja #223334 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Mekkora szerencséje van a kedves kispuskásnak, hogy nem egy Dodge örvendeztette meg a válaszával. Azt hiszem még mindig egy bokor alján sírna - joggal. Köszönjük dobilaci a türelmet és a kitartást!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair

8 éve 9 hónapja #223335 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Pike!

A t92 vakon lőtt ki , balszerencs. A GW szikla mögött trafált telibe, a saját e 100 pedig repesszel küldött a garázsba, mert nem spotoltam neki full tier x-ben nyolcas papír tdvel. C'est la vie...

Balint,orulok neki :thx:

8 éve 9 hónapja #223337 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Mekkora szerencséje van a kedves kispuskásnak, hogy nem egy Dodge örvendeztette meg a válaszával. Azt hiszem még mindig egy bokor alján sírna - joggal. Köszönjük dobilaci a türelmet és a kitartást!

Tudod Ő Lila volt....Volt mit tőle tanulni....
LittleHunter nem tudom milyen színű de a szavait nézve 1 Nem lila 2. tőle nincs mit tanulni...

Milyen furcsa....

8 éve 9 hónapja #223338 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Én egy szóval sem mondtam ilyet hogy aki füzet prémtank prémium fiók állandóan nyer,Olvass csak vissza.De rohadtul elegem van már belöletek.Nem ismeritek el hogy igenis elönnyel jár mindegyik undórító módon véditek magatokat itt az a 10 15 ember akik nyaljátok itt egymás seggét mutogatva a statokat.Jöhet a bann törölhetitek a hozzászólást is csak abban bizom elolvassa addig is egypár értelmes ember.Még annyit ha már kékek lilák vagytok az ember elvárná kicsit okosabbak legyetek és azt mondanátok vazz ennek a hülyének igaza van mert nem tudok top gun-t löni a csapatom nélkül

Retard alert

8 éve 9 hónapja #223340 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

Tudod Ő Lila volt....Volt mit tőle tanulni....
LittleHunter nem tudom milyen színű de a szavait nézve 1 Nem lila 2. tőle nincs mit tanulni...

Milyen furcsa....

Azért Dodzsnak el kellene mennie egy anger management tréningre.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ankhiszesz

8 éve 9 hónapja #223342 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Szép estét !
Lehet nem jó helyre írok de állandóan kidob a játék!!!
reinstal game pc is megvolt modkal és mod nélkül is csinálja és teljesenváratlanul van mikor 7 csata után van mikor rögtön az első közben is !

8 éve 9 hónapja #223343 Írta: eddi11
Megválaszolva: eddi11
Szia RAZERXX

Töröld a rejtett mappa tartalmát a C: meghajtón.

"C:UsersFelhasználóApp dataLocal és Roaming valamelyikében fogsz találni egy wargaming mappát."

Talán meg javul.

8 éve 9 hónapja #223354 Írta: ScreaminGoose
Megválaszolva: ScreaminGoose
Nekem is ugyanezt csinálja...én is túl vagyok már az op újrahúzásán,telepítéseken...minden francon. (lebutítottam,minden vackot kikapcsoltam...és már úgy néz ki a képernyőm mint az első Atari grafikája)
A legdühítőbb az amikor kritikus pillanatokban (akár közelharc) lefagy néhány másodpercre...és már csak a halálomat konstatálom. Jó esetben bent hagy a játékban....rossz esetben ki is dob. (olyankor kiírja,hogy a kapcsolat megszakadt. Basszus a routerről már az antennát is lecsavartam...és kábelen jön a net.
Most vagy az van ,hogy nem bírja a szaros szerverük (ami többnyire pirosan világít) tehát túl van terhelve.
Vagy random néha kivágják a népet a játékból.
Amúgy nem találtam az általad leírt mappát.
Win 7 van fönt.

8 éve 9 hónapja #223355 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Nekem is ugyanezt csinálja...én is túl vagyok már az op újrahúzásán,telepítéseken...minden francon. (lebutítottam,minden vackot kikapcsoltam...és már úgy néz ki a képernyőm mint az első Atari grafikája)
A legdühítőbb az amikor kritikus pillanatokban (akár közelharc) lefagy néhány másodpercre...és már csak a halálomat konstatálom. Jó esetben bent hagy a játékban....rossz esetben ki is dob. (olyankor kiírja,hogy a kapcsolat megszakadt. Basszus a routerről már az antennát is lecsavartam...és kábelen jön a net.
Most vagy az van ,hogy nem bírja a szaros szerverük (ami többnyire pirosan világít) tehát túl van terhelve.
Vagy random néha kivágják a népet a játékból.
Amúgy nem találtam az általad leírt mappát.
Win 7 van fönt.

A keresésbe (wingomb+R) írd be: %appdata%/wargaming.net
Ott lesz a worldoftanks mappa, amit törölni lehet.
A wot grafikus beállításainál van egy olyan a részletes beállításoknál, hogy fejlesztett/normál grafika. Az ugye normálra van állítva?

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 4 órája 18 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 50 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.