Jelenleg 132 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223760 Írta: kisvadasz
Megválaszolva: kisvadasz
shaking van kedve itt valakinek szakaszozni velem ma délután?Hozzáteszem tegnap 17böl6 nyertes meccs volt tegnapelött 24böl7.Nos?Van itt olyan bátor aki bebizonyítsa azt hogy nincs olyan vesztes vagy nyertes account és minden furcsaság amit ti nem tapasztaltok a játékosok 60%-val elöfordul.Kezdve itt a hirtelen eltünö tankoktól a lövés pillanatában vagy bármi más aminek köze lehet ahhoz amit ti még nem láttatok ebben a játékban egy retardált játékossal?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #223761 Írta: Pike
Megválaszolva: Pike
de az én konteom szerint őket sokkal kissebb esély eséllyel engedi begyújtani ,robbantani mint a létszám ot kitöltő vörös ördögöket mégha adott esetben ugyanott vagy sokkal inkább esélyesnek gondolt helyen viszem be a találatot.szal nagyon is jól meg komponált itt minden

Nagyon is jól látod! Ugyanis ha pl én megyek a tankkal, jó eséllyel sokskilles a legénység, fullos a felszereltség, jobb a helyezkedés. Megelőző karbantartás, nagy tűzoltó, nagy szerelőcsomag stb. Ha pedig egy "vörössel" találkozol, akkor nehezen álcaháló, esetleg 75%-os legények, felszerelés, fogyóeszköz hiány, rossz helyezkedés stb. Ezért tudod őket pl. többször gyújtani...Ennyi. Ez nem konteó, ez az igazság. De legyen a ti hitetek szerint minden. Azért azt még kipróbálnám a konteóhívők helyében, hogy mi van akkor, ha mondjuk egy superunicum játszik mindjuk 100 csatát az accjukon. Vagy akkor is rá lehet fogni, hogy adta a játék? 100-200 wn8 még belefér az rng-be, de mondjuk 1000 recent különbség az már elég gyanús, hogy user fail...... :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223764 Írta: Pike
DE mondhatnám pár napja a vörös Vk 45.02A esetét a SU152 trollgun-nal is...300m-en belül volt, olyan szinten állt egy helyben, hogy 3x be tudtam tölteni, szépen oldalra fordított toronnyal (ergo az oldalát még talán a HE is bevitte volna), de nem!

Javasolnám nézz utána a Su 152 és egyéb trollgunok tulajdonságainak! Ennél a "pontosságnál" még az 50 méterre lévő cél eltalálása is lutri, kb mint egy artinál. Ez sem konteó, hanem ténykérdés. A trollgunok már csak ilyenek, ha nem így lenne, akkor rengeteg jó játékos is játszana velük, mert op lenne. Sokskilles legényekkel, megfelelő felszereltséggel sem egy leányálom a trollgunos tankokkal játszani,. bár kétségkívül szórakoztató, ha a szerencse a pártodat fogja....

8 éve 8 hónapja #223766 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
su152 trollal meglepően pontos.

A gond továbbra is a Bot Koncentrátummal van a játékban.

Meg azzal az alacsony ingerküszöbbel ami néhány játékos játék címszó alatt művel.

Persze mehetünk más játékot is játszani, de a hülyék nem a wotra korlátozódnak csak. minden játékban megtalálhatóak.

Na ő velük van a gond. Nem az RNG/MM bármivel.

8 éve 8 hónapja #223767 Írta: Pike
Meglepően pontos, ha úgy akarja. Ha meg nem akkor lehet vele vadászni a műholdakat. Ennek ellenére nekem a su 152-vel 70% fölött van a találati arányom, de néha tud igen csúnya mellélövéseket produkálni. Akárcsak a Bl-10, bár az nem igazán trollgun. A posztra ezután is fenntartom a reakciómat, nem azért nem találta el, mert lila/vörös volt az adott játékos.... ;)

8 éve 8 hónapja #223782 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

DE mondhatnám pár napja a vörös Vk 45.02A esetét a SU152 trollgun-nal is...300m-en belül volt, olyan szinten állt egy helyben, hogy 3x be tudtam tölteni, szépen oldalra fordított toronnyal (ergo az oldalát még talán a HE is bevitte volna), de nem!

Javasolnám nézz utána a Su 152 és egyéb trollgunok tulajdonságainak! Ennél a "pontosságnál" még az 50 méterre lévő cél eltalálása is lutri, kb mint egy artinál. Ez sem konteó, hanem ténykérdés. A trollgunok már csak ilyenek, ha nem így lenne, akkor rengeteg jó játékos is játszana velük, mert op lenne. Sokskilles legényekkel, megfelelő felszereltséggel sem egy leányálom a trollgunos tankokkal játszani,. bár kétségkívül szórakoztató, ha a szerencse a pártodat fogja....

KV-2-vel is van együttesen kétezernél több meccsem...van O-I-m, a SU-vonalon pedig másodjára megyek...ez a problemma...ennyi csata alatt kitapasztalja az ember, hogy mire képes az adott gép...de mint mondtam, a legszembetűnőbb az FV arty-féle miss-ek...3 skilles legénységgel is...pont valahogy nem a citrom+ játékosokat nem lehet eltalálni, amikor "beindul az RNG"...

8 éve 8 hónapja #223785 Írta: Harcidako
Megválaszolva: Harcidako
Nekem is volt ilyen problémám a St. Emilkével....de csak volt!
Pedig sztem nálam pirosabb user nem létezik!
Mellé még megrögzött ingyenélő (F2P) is vagyok.;)
Viszont mikorra kigrindeltem a full álcás, BiA-s, stb legénységet hirtelen ezek a végjátékban előugró mellélövések az amúgy tű pontos 12,8cm-es ágyúval megszűntek...és, nekem is megjött ez az opció! Én arra következtetetek ebből, hogy amúgy is zömében a F2P-nek van gondja a saját eredményességükkel, de a sok kínlódás végén mind ugyan oda jutunk! Csak mi sokkal nehezebben érünk célt mint aki hajlandó költeni rá!!! De a megállapításom sztem igaz a prémium/credites tankokra is!
A végén mindegyikkel ugyan azokat a képességeket tudjuk elérni, csak a prém fiókos usereknek az természetes, hogy rögtön van minden, míg nekünk igyenélőknek marad az ilyenkor "jól bevált", önámító konteózás/prém fiókos felhasználók szidása.....csak amikor elérünk mi is a célhoz, az önkritikát hiányolom tőlünk!;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, Rohamnyuszi

8 éve 8 hónapja #223798 Írta: kisvadasz
Megválaszolva: kisvadasz
Jesszus

8 éve 8 hónapja #224524 Írta: pap32
Kérdezném, hogy a képen a saját VK-nk meg Scorpion-unk melletti kis jelek mit jelentenek? Csak mert néha mellém is beteszi, meg ahogy észreveszem tök random jelöl játékosokat...
Mellékletek:

8 éve 8 hónapja #224525 Írta: Vintagemike
Megválaszolva: Vintagemike
És ki volt ez a jóindulatú kolléga, azt lehet tudni?
Nekem is jól jönne ilyen segítség...
Üdv
m

8 éve 8 hónapja #224526 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Kérdezném, hogy a képen a saját VK-nk meg Scorpion-unk melletti kis jelek mit jelentenek? Csak mert néha mellém is beteszi, meg ahogy észreveszem tök random jelöl játékosokat...

A decemberi verseny díjazottjait jelöli. Gondolom csak annál a tanknál van a jelzés, amelyikkel a díjat szerezte.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU

8 éve 8 hónapja #224529 Írta: pap32

A decemberi verseny díjazottjait jelöli. Gondolom csak annál a tanknál van a jelzés, amelyikkel a díjat szerezte.

Az a "Top Tankers" v mi volt a neve?

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #224962 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
A hidegháborús "játék" furcsa dolgai...elnézést, nem találtam jobb topicot neki, de annyira érdekes a cikk és a benne található videó, hogy muszáj volt megosztanom /forrás: www.origo.hu/tu....html/:

Hogyan kell viselkedni, ha becsapódik egy atombomba? Hová kell bújni, kinek mi a feladata a hadseregen belül? Ezt oktatta egy 1965-ben készült szovjet film, ami persze titkos volt, és csak a katonáknak vetítették le. Erről kaptunk filmet a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokától, aki arról is beszélt, hogy a hidegháborúban mennyire volt reális egy atomtámadás. Mindkét nagyhatalom ugyanis készült az atomháborúra - ez a NATO és a Varsói Szerződés hadgyakorlataiból is kiderült. Kovács Vilmos ezredes azt is elmondta, hogy a Szovjetunió felajánlott a mostani Ukrajnában egy területet, ahová a magyarokat telepítették volna egy esetleges, Magyarország elleni atomtámadás után. Magyarország ugyanis annyira kicsi, hogy nem lehetett volna az országon belül védekezni az atomtámadás hatásai ellen. Nézze meg a videót!
videa.hu/videok...TiB4wA
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 8 hónapja #224982 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Leginkább a Fallout 3 témába illik bele a cikk. Ha eltekintünk az emberevő mutánsoktól és fertőzöttektől, akkor a Fallout sorozat egészen jól ábrázolja a 60-as évek félelmeit.

8 éve 8 hónapja #225000 Írta: Koteal
Megválaszolva: Koteal

A hidegháborús "játék" furcsa dolgai...elnézést, nem találtam jobb topicot neki, de annyira érdekes a cikk és a benne található videó, hogy muszáj volt megosztanom /forrás: www.origo.hu/tu....html/:

Hogyan kell viselkedni, ha becsapódik egy atombomba? Hová kell bújni, kinek mi a feladata a hadseregen belül? Ezt oktatta egy 1965-ben készült szovjet film, ami persze titkos volt, és csak a katonáknak vetítették le. Erről kaptunk filmet a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokától, aki arról is beszélt, hogy a hidegháborúban mennyire volt reális egy atomtámadás. Mindkét nagyhatalom ugyanis készült az atomháborúra - ez a NATO és a Varsói Szerződés hadgyakorlataiból is kiderült. Kovács Vilmos ezredes azt is elmondta, hogy a Szovjetunió felajánlott a mostani Ukrajnában egy területet, ahová a magyarokat telepítették volna egy esetleges, Magyarország elleni atomtámadás után. Magyarország ugyanis annyira kicsi, hogy nem lehetett volna az országon belül védekezni az atomtámadás hatásai ellen. Nézze meg a videót!
videa.hu/videok...TiB4wA

Ja bírom ezeket az elemzéseket. Egy 60-as évekbeli totális atomháború esetén 2 lehetősége lett volna az embernek. Szerencsésen azonnal meghalni az atomcsapás esetén, vagy szenvedve meghalni a sugárfertőzés/égési sebek/egyéb sérülésekbe.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 43 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.