Jelenleg 139 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

A játék furcsa dolgai:)

8 éve 8 hónapja #225002 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

A hidegháborús "játék" furcsa dolgai...elnézést, nem találtam jobb topicot neki, de annyira érdekes a cikk és a benne található videó, hogy muszáj volt megosztanom /forrás: www.origo.hu/tu....html/:

Hogyan kell viselkedni, ha becsapódik egy atombomba? Hová kell bújni, kinek mi a feladata a hadseregen belül? Ezt oktatta egy 1965-ben készült szovjet film, ami persze titkos volt, és csak a katonáknak vetítették le. Erről kaptunk filmet a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokától, aki arról is beszélt, hogy a hidegháborúban mennyire volt reális egy atomtámadás. Mindkét nagyhatalom ugyanis készült az atomháborúra - ez a NATO és a Varsói Szerződés hadgyakorlataiból is kiderült. Kovács Vilmos ezredes azt is elmondta, hogy a Szovjetunió felajánlott a mostani Ukrajnában egy területet, ahová a magyarokat telepítették volna egy esetleges, Magyarország elleni atomtámadás után. Magyarország ugyanis annyira kicsi, hogy nem lehetett volna az országon belül védekezni az atomtámadás hatásai ellen. Nézze meg a videót!
videa.hu/videok...TiB4wA

En meglatogattam itt Angliaban egy olyan bunkert amit a hideghaboru idejen epitettek. Ide menekult volna az angol kormanyzat es katonai vezetes egy atomcsapas eseten:

en.wikipedia.or...Bunker

Nagyon erdekes, be van rendezve muzeumnak. Itt is volt egy erdekes film, amit egy atomcsapas eseten adtak volna le a TV-ben, hogy a lakossagnak mit kell tennie, hogy nagyobb esellyel tulelje.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, 19287d58816f35754c4393db64367f89

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #225674 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Amikor csodálkozik az ember, hogy egy citrom, több 10k csatás VKB miért nem használ semmiféle tűzoltót... :troll:

És a megoldás... :silly:

Mellékletek:

8 éve 8 hónapja #225679 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Figyelem: Spoiler!

Alacsonyabb tierben csapkodja a fókákat, de 8-10-es tierben "égeti" magát. :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne

8 éve 8 hónapja #225688 Írta: pap32

Figyelem: Spoiler!

Alacsonyabb tierben csapkodja a fókákat, de 8-10-es tierben "égeti" magát. :trollol:

Kevésbé "sikeresen" végülis én is ezt csinálom...csak nem tier 2-3-ba, hanem picit feljebb...meg van külön fiókom "szórakozni"... ott nem látják, hogy milyen balf@szkodásokat művelek magas szinten...:evil: :troll:

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225699 Írta: pap32
Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul... :dry:

wotreplays.eu/s...#stats

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225705 Írta: dobilaci

Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul... :dry:

wotreplays.eu/s...#stats

Regen kilovoldoztem azokat a "scout"-okat akik odamentek kempelni a sarokba, manapsag megelegszem egy reportolassal is (inactive/bot).

Kozepre kellett volna menned:
- segiteni a med-eknek
-nyomas alatt tartani az ellenfel medjeit
-bespottolni a varosba tarto heavy-ket
- tamogatni a heavy-ket a varosban

Azt irod a SPic szerinted passziv spot-ra jo. Nekem nincs Spic-em, de passziv spotra felszerelt tankot sem hatra vinnek a sarokba mert onnan mit akarsz/tudsz spotolni? Onnan akkor fogsz barmit felvillantani mikor az ellenfel mar megszerezte a map control-t es 2-3 iranybol esik ratok egyszerre. Jo, az elejen talan villantasz 1-2 ongyilkos yolo light/med-et de ok nem szamitanak a vegeredmeny szempontjabol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Ba_nshee

8 éve 8 hónapja #225713 Írta: pap32

wotreplays.eu/s...#stats

Regen kilovoldoztem azokat a "scout"-okat akik odamentek kempelni a sarokba, manapsag megelegszem egy reportolassal is (inactive/bot).

Kozepre kellett volna menned:
- segiteni a med-eknek
-nyomas alatt tartani az ellenfel medjeit
-bespottolni a varosba tarto heavy-ket
- tamogatni a heavy-ket a varosban

Azt irod a SPic szerinted passziv spot-ra jo. Nekem nincs Spic-em, de passziv spotra felszerelt tankot sem hatra vinnek a sarokba mert onnan mit akarsz/tudsz spotolni? Onnan akkor fogsz barmit felvillantani mikor az ellenfel mar megszerezte a map control-t es 2-3 iranybol esik ratok egyszerre. Jo, az elejen talan villantasz 1-2 ongyilkos yolo light/med-et de ok nem szamitanak a vegeredmeny szempontjabol.

Elfogadom a véleményed, mivel jobb játékos vagy...DE... az a baj, hogy csomó T49-replay-t nézek, és azokban olyan játszi könnyedséggel "nerfelnek" másik light tankokat, hogy ihaj...egyszer 1390-ben engem is elkapott egy, azóta a közelébe nem megyek...(lehet, hogy "nagy átlagban sokat lő mellé, de ugye azt nem látom...).
Alapból szpotolni szoktam a light-okkal, de mondom, volt még rajtam kívül 2...magasabb tier-ek, mobilisabbak...tier 9-10-ben meg a "hátulról támogató" verzió eddig sokkal jobban bejött olyan pályákon, ahol nincs értelmes spot bokor...meg alapból nem vagyok hozzászokva, hogy könnyű tankkal bármiféle tényező legyek nagyobb vasak közt... :oops:

8 éve 8 hónapja #225717 Írta: MacAulish
Megválaszolva: MacAulish
Nem szoktam panaszkodni, de ez a mai nap azzal csúcsosodott be hogy a WOT kidobott a világűrbe és fejjel lefele lebegtem. Köszönöm de jó nekem a föld is.....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DrGoodBad, Celebúr, Tomat, MegaJani

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225724 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

Nem szoktam panaszkodni, de ez a mai nap azzal csúcsosodott be hogy a WOT kidobott a világűrbe és fejjel lefele lebegtem. Köszönöm de jó nekem a föld is.....

Ha megvan a replay, szíveskedjen továbbítani irányomba, az ismert okokból :woohoo: (tőgy-érett jelenet lehetett, nem is kicsit). Ha nincs meg, akkor jók lesznek ezek a képek is. Egyébként mit szívtál csata előtt? :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MacAulish

8 éve 8 hónapja #225728 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne

Ha megvan a replay, szíveskedjen továbbítani irányomba, az ismert okokból :woohoo: (tőgy-érett jelenet lehetett, nem is kicsit). Ha nincs meg, akkor jók lesznek ezek a képek is. Egyébként mit szívtál csata előtt? :troll:

Szerintem közben is szívta :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Celebúr, Tomat, MacAulish, _Szazados_

8 éve 8 hónapja #225734 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan
20-30 m-en láthatatlan vagy közvetlen rászükülés előtt eltünő tankok.
értelmetlen lepattanók és egyéb nyalánkságok.
imádom ezt a verziót.

8 éve 8 hónapja #225736 Írta: _Davidhun43_
Megválaszolva: _Davidhun43_

imádom ezt a verziót.

50m-en belül minden spotolódik.... :spaz:

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225737 Írta: akárkiakárhonnan
Megválaszolva: akárkiakárhonnan

imádom ezt a verziót.

papíron biztos
de tök mindegy ,mert ez csak egy ,ami miatt részemről a 9.16-ot visszasírom

8 éve 8 hónapja #225743 Írta: _Davidhun43_
Megválaszolva: _Davidhun43_

imádom ezt a verziót.

papíron biztos

Nem papíron.... ez így van és így is marad ;) Nekem semmi bajom sincs a 9.17-el.

8 éve 8 hónapja #225745 Írta: dobilaci

imádom ezt a verziót.

papíron biztos

Nekem sem jott be a 9.17, visszaraktam a 8.6-ot. Szerintem az a legjobb verzio. Abban nincsenek ilyen lathatatlan tankok meg a stock Is-3 sem lovi be az E5 tornyat szembol. :thx:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Frankenstein Bourne, Jorg_, Ba_nshee, Harcidako

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 43 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.