A hidegháborús "játék" furcsa dolgai...elnézést, nem találtam jobb topicot neki, de annyira érdekes a cikk és a benne található videó, hogy muszáj volt megosztanom /forrás: www.origo.hu/tu....html/:
Hogyan kell viselkedni, ha becsapódik egy atombomba? Hová kell bújni, kinek mi a feladata a hadseregen belül? Ezt oktatta egy 1965-ben készült szovjet film, ami persze titkos volt, és csak a katonáknak vetítették le. Erről kaptunk filmet a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokától, aki arról is beszélt, hogy a hidegháborúban mennyire volt reális egy atomtámadás. Mindkét nagyhatalom ugyanis készült az atomháborúra - ez a NATO és a Varsói Szerződés hadgyakorlataiból is kiderült. Kovács Vilmos ezredes azt is elmondta, hogy a Szovjetunió felajánlott a mostani Ukrajnában egy területet, ahová a magyarokat telepítették volna egy esetleges, Magyarország elleni atomtámadás után. Magyarország ugyanis annyira kicsi, hogy nem lehetett volna az országon belül védekezni az atomtámadás hatásai ellen. Nézze meg a videót! videa.hu/videok...TiB4wA
En meglatogattam itt Angliaban egy olyan bunkert amit a hideghaboru idejen epitettek. Ide menekult volna az angol kormanyzat es katonai vezetes egy atomcsapas eseten:
Nagyon erdekes, be van rendezve muzeumnak. Itt is volt egy erdekes film, amit egy atomcsapas eseten adtak volna le a TV-ben, hogy a lakossagnak mit kell tennie, hogy nagyobb esellyel tulelje.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Amikor csodálkozik az ember, hogy egy citrom, több 10k csatás VKB miért nem használ semmiféle tűzoltót...
És a megoldás...
Alacsonyabb tierben csapkodja a fókákat, de 8-10-es tierben "égeti" magát.
Kevésbé "sikeresen" végülis én is ezt csinálom...csak nem tier 2-3-ba, hanem picit feljebb...meg van külön fiókom "szórakozni"... ott nem látják, hogy milyen balf@szkodásokat művelek magas szinten...:evil: :troll:
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja#225699Írta: pap32
Megválaszolva: pap32
Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul...
Nem teljesen ide tartozik, de azt elmagyarázná valaki, hogy kb. 600 HPs SPIC-vel tier 9-ben Skodák meg T49-ek ellen miért is kéne nekem yolo-zva rámennem ezek közül akármelyikre is? Oké, hogy arty-t védeni kéne, de mégis mennyivel lennének előrébb, ha először engem 1-hit-el a T49, s csak aztán nyírja ki a többit?
Nem beszélve arról, hogy voltak nálam sokkal jobb scout tankok is a csapatban (Bulldog pl.)... A SPIC meg leginkább passzív spotter-ként jó...aktívhoz túl lassú, meg lassan is fordul...
Regen kilovoldoztem azokat a "scout"-okat akik odamentek kempelni a sarokba, manapsag megelegszem egy reportolassal is (inactive/bot).
Kozepre kellett volna menned:
- segiteni a med-eknek
-nyomas alatt tartani az ellenfel medjeit
-bespottolni a varosba tarto heavy-ket
- tamogatni a heavy-ket a varosban
Azt irod a SPic szerinted passziv spot-ra jo. Nekem nincs Spic-em, de passziv spotra felszerelt tankot sem hatra vinnek a sarokba mert onnan mit akarsz/tudsz spotolni? Onnan akkor fogsz barmit felvillantani mikor az ellenfel mar megszerezte a map control-t es 2-3 iranybol esik ratok egyszerre. Jo, az elejen talan villantasz 1-2 ongyilkos yolo light/med-et de ok nem szamitanak a vegeredmeny szempontjabol.
Last edit: 8 éve 8 hónapja by dobilaci.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Ba_nshee
Regen kilovoldoztem azokat a "scout"-okat akik odamentek kempelni a sarokba, manapsag megelegszem egy reportolassal is (inactive/bot).
Kozepre kellett volna menned:
- segiteni a med-eknek
-nyomas alatt tartani az ellenfel medjeit
-bespottolni a varosba tarto heavy-ket
- tamogatni a heavy-ket a varosban
Azt irod a SPic szerinted passziv spot-ra jo. Nekem nincs Spic-em, de passziv spotra felszerelt tankot sem hatra vinnek a sarokba mert onnan mit akarsz/tudsz spotolni? Onnan akkor fogsz barmit felvillantani mikor az ellenfel mar megszerezte a map control-t es 2-3 iranybol esik ratok egyszerre. Jo, az elejen talan villantasz 1-2 ongyilkos yolo light/med-et de ok nem szamitanak a vegeredmeny szempontjabol.
Elfogadom a véleményed, mivel jobb játékos vagy...DE... az a baj, hogy csomó T49-replay-t nézek, és azokban olyan játszi könnyedséggel "nerfelnek" másik light tankokat, hogy ihaj...egyszer 1390-ben engem is elkapott egy, azóta a közelébe nem megyek...(lehet, hogy "nagy átlagban sokat lő mellé, de ugye azt nem látom...).
Alapból szpotolni szoktam a light-okkal, de mondom, volt még rajtam kívül 2...magasabb tier-ek, mobilisabbak...tier 9-10-ben meg a "hátulról támogató" verzió eddig sokkal jobban bejött olyan pályákon, ahol nincs értelmes spot bokor...meg alapból nem vagyok hozzászokva, hogy könnyű tankkal bármiféle tényező legyek nagyobb vasak közt...
Nem szoktam panaszkodni, de ez a mai nap azzal csúcsosodott be hogy a WOT kidobott a világűrbe és fejjel lefele lebegtem. Köszönöm de jó nekem a föld is.....
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, DrGoodBad, Celebúr, Tomat, MegaJani
Nem szoktam panaszkodni, de ez a mai nap azzal csúcsosodott be hogy a WOT kidobott a világűrbe és fejjel lefele lebegtem. Köszönöm de jó nekem a föld is.....
Ha megvan a replay, szíveskedjen továbbítani irányomba, az ismert okokból (tőgy-érett jelenet lehetett, nem is kicsit). Ha nincs meg, akkor jók lesznek ezek a képek is. Egyébként mit szívtál csata előtt?
Last edit: 8 éve 8 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MacAulish
Ha megvan a replay, szíveskedjen továbbítani irányomba, az ismert okokból (tőgy-érett jelenet lehetett, nem is kicsit). Ha nincs meg, akkor jók lesznek ezek a képek is. Egyébként mit szívtál csata előtt?
Szerintem közben is szívta
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Celebúr, Tomat, MacAulish, _Szazados_
20-30 m-en láthatatlan vagy közvetlen rászükülés előtt eltünő tankok.
értelmetlen lepattanók és egyéb nyalánkságok.
imádom ezt a verziót.
50m-en belül minden spotolódik....
papíron biztos
de tök mindegy ,mert ez csak egy ,ami miatt részemről a 9.16-ot visszasírom
Nekem sem jott be a 9.17, visszaraktam a 8.6-ot. Szerintem az a legjobb verzio. Abban nincsenek ilyen lathatatlan tankok meg a stock Is-3 sem lovi be az E5 tornyat szembol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Frankenstein Bourne, Jorg_, Ba_nshee, Harcidako
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...