Lehet saját csapattárs általi foglalást resetelni, ha meglövöm a zöld genyót?
Tök jó csatánk volt Sand Riveren az előbb, egyértelműen nyerésre álltunk (3800 sebzésnél, 2400 spotsebzésnél és 4 killnél jártam Skoda T50-nel), elindultunk leszedni a maradék 3 pirosat, erre nem elkezd foglalni az egyik szerencsétlen tőlünk (meddel volt)?
Mivel fent a hegyen, a sarokban gyülekeztek a pirosak, így már nem értünk oda.
Mérges lettem, és legközelebb szeretném az ilyesmit resetelni.
(Kérdeztük tőle, hogy miért foglal, nem válaszolt, hogy ha visszaírja, hogy küldetés miatt, akkor azt elfogadom természetesen.)
Reggeli kalandok a Maus-szal, a'la kedvcsináló a hétvégéhez:
1. Csata: Lakeville - a csapat 3 részre bomlott: 10-en a stratégiailag rendkívül fontos völgybe mentek meghalni, 4-en úgy gondolták, a városban lévő bázis talán nem véletlenül van ott, én meg mivel túl korán spottot kaptam, beálltam középre és sikeresen védtem azt a pozíciót, kb 6 percen át (8k felfogott sebzés, 2k kiosztott). 800 hp-m maradt, addigra beástam magamat egy alacsony szikla mögé, szóval nem tudtak velem mit kezdeni, de egy szokásos polák "csapattárs" grille úgy gondolta, megérdemlem, ezért minden előzmény nélkül, pusztán tanító-célzatból oldalbalőtt, majd közölte, hogy Raport Mauser... ez elég is volt ahhoz, hogy megzavarjanak, a tornyomat ráfordítottam, erre azonnal kiszedtek szemből. Fél perc múlval az egész banda halott volt, középről egy az egyben lerohanták őket, a grille rendesen rásegített
2. Csata: Ruinberg - fő a változatosság, most egy másik csapattárs grille lőtt meg, konkrétan a Mausom valagába, mondjuk határozottan állította: véletlen baleset volt és legalább jött a sorry... Játszott a csapatunkban egy magyar csillámpóni is, csata után gondoltam ráírok, hogy elsírjam neki röviden a reggeli hepöninget. Üzenetablak megnyit, erre mit látok előzményként? "u idiot, reported for bot"... (üzeneteket csak a barátlistámon szereplők küldhetnek, így eddig ez rejtve maradt).
JELENTEM ROHAMOSAN KÖZELEDIK A HÉTVÉGE, A SZOBANÖVÉNY-INVÁZIÓ MEGKEZDŐDÖTT!
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#228179Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr
Csak neked, csak most. Mert én mindig csak kitalálom az ilyen sztorikat
És ha történetesen nem lennének meg a replay-ek, akkor szerinted kamuztam volna? F*sza ez a tömény jóindulat, ami belőled árad... (nemcsak most, úgy általánosságban véve is) wotreplays.eu/s...etails wotreplays.eu/s...#stats
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Celebúr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne
Csak neked, csak most. Mert én mindig csak kitalálom az ilyen sztorikat
És ha történetesen nem lennének meg a replay-ek, akkor szerinted kamuztam volna? F*sza ez a tömény jóindulat, ami belőled árad... (nemcsak most, úgy általánosságban véve is) wotreplays.eu/s...etails wotreplays.eu/s...#stats
Nyugi csak vicceltem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Oké Mr. Humor-Herold , legközelebb tegyél oda egy szmájlit vagy egy troll-féjszt, mert az ember teljesen félreérti a dolgot! Nem is értettem, miért kell a visszajátszás, de így már tiszta. Én kérek elnézést!
Oké Mr. Humor-Herold , legközelebb tegyél oda egy szmájlit vagy egy troll-féjszt, mert az ember teljesen félreérti a dolgot! Nem is értettem, miért kell a visszajátszás, de így már tiszta. Én kérek elnézést!
MINDIG kell visszajátszás nem emlékszel?
Legközelebb rakok egy jelzést csak neked.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Két érdekesség tegnapról és máról.
Tegnap nálunk a toptier egy 7-es arta volt, a többiek 5-s, 6-s tankok. Az ellenfélnél viszont csak tier 5-6 volt. Hogy lehet ez, nem kellett volna lennie ott is egy 7-esnek? Vagy az arta nem tank, és nem számít?
A másik, ma reggel megvettem végre a tigrist, gyorsan átképeztem ezüstért a legényeket, rádobtam a cuccosokat és véletlenül indítottam egy csatát. Csata közben legnagyobb meglepetésemre felvillant a paralámpa, pedig a legények nem százasak.
Ez bug vagy valamit nem tudok még? Látszik is, hogy mind aktív, kivéve a BIA, de ez érthető is.
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#229405Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Az első passz
A második: a kifejlesztett hatodik érzék, vagy más képesség akkor is működik, ha 50%-os a legénységed, csak nem nő a következő skill értéked addig, míg az adott tankon nem lesz 100%-os a legénység,
Last edit: 8 éve 7 hónapja by Frankenstein Bourne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, pepe0419
Az első passz
A második: a kifejlesztett hatodik érzék, vagy más képesség akkor is működik, ha 50%-os a legénységed, csak nem nő a következő skill értéked addig, míg az adott tankon nem lesz 100%-os a legénység,
Két érdekesség tegnapról és máról.
Tegnap nálunk a toptier egy 7-es arta volt, a többiek 5-s, 6-s tankok. Az ellenfélnél viszont csak tier 5-6 volt. Hogy lehet ez, nem kellett volna lennie ott is egy 7-esnek? Vagy az arta nem tank, és nem számít?
A másik, ma reggel megvettem végre a tigrist, gyorsan átképeztem ezüstért a legényeket, rádobtam a cuccosokat és véletlenül indítottam egy csatát. Csata közben legnagyobb meglepetésemre felvillant a paralámpa, pedig a legények nem százasak.
Figyelem: Spoiler!
Ez bug vagy valamit nem tudok még? Látszik is, hogy mind aktív, kivéve a BIA, de ez érthető is.
Ha volt egy light az ellennél, akkor az lehet T7. A hatos pl. 7-8-9...
Mostanában nagyon kautikusan alakulnak a csaták, mindkét csapat kiszámíthatatlanul bolyong a pályán, tier ès tankosztálytól függetlenül.
Gyakran előfordul pèldául, hogy IS-el keresztül robogok a heavy dühöngőn ès nem találkozok ellensèggel.
Aztán ott van még a kèt perc alatt elpárolgó cspatok, amik élvezketetlen darálássá vagy ledaráltatássá teszi a csatákat. Ez règebben tier 5-ig volt jellemző, de most már tier 8- ban is egyre gyakoribb.
Lehet, hogy kellene rendszeresen prèmium fiókot fizetnem és folyamatosan tier 10-ben játszanom, odáig mèg talán nem jutottak el az alacsonyabb tier szobanövènyei.
A képen a lényeg az enemy T34 lenne...van bárkinek bármi ötlete, hogy ez most akkor hogy van? 45% wr és mégis 1000 wn8?? Nem az elő ilyet látom már...
Nagyon keves a csatankenti spot
-ja, valoszinuleg hatulrol lovoldozi az ellenfelet, sebzest farmol. Ezzel a wn8-at kicsit megdobja, de a gyozelemre nincs hatassal.
A gyozelem szempontjabol az is szamit, hogy mikor/hol/kibe osztod ki a sebzest.
Last edit: 8 éve 7 hónapja by dobilaci.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr, pap32
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...