Az én tippem az, hogy bezavarna a WG aimbot-vadász pluginjába... ezt a modot én a "white list"-on sőt a kliensbe építve látnám ugyanis szívesen.
Hogy miért? Nem azért mert mondjuk engem jobb játékossá tesz... a narancs recentem ugyaannyi vele vagy újabban nélküle... viszont a 100 korüli WN8 értékkel szaladgáló csatánként átlagban egy találatot elérő állítólagos csapattársak ha használnák ( vagy még inkább ha a kliens autoaimja eleve így fogná be a célt) akkor talán nem lennének ennyire useless önjáró HP-pool-ok ... )
Azért hogy te jobb játékos legyél,tiltó aim bot modot engedélyezzen a wot a gyenge játékosoknak ez BRUTÁL nem is jutott eszembe de negatív támogatom szóval vagy játszol vagy nem ,célzol vagy ne ! de ne találj célzás nélkül se te se a csapattársak mint a sok unicum ( eddig )
Nyilván 'idő után' halt meg az utolsó csapattársatok, mikorra már be volt foglalva a bázis...bár egyszer elég régen még Pearl Riveren volt egy hasonló csatám, csak ott 100%-os foglalás után, de még a 3 vagy mennyi másodperc türelmi idő lejárta előtt szedtem ki a foglaló Amx-et...és avval így megnyertük...de hát biztos sokat változott azóta a játékmenet...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth
Szerintem inkább lenullázott account, amin csak ez a cucc maradt meg és úgy adták el. Ez túl bot ahhoz, meg nincs tankja sem, hogy megszerezhette volna. Erre jutottunk ma a haverokkal.
Nem dühöngök és nem mérgelödöm csak érdekesnek tartom. De az is lehet hogy én vagyok a láma.
Ma mentem pár csatát. Vegyesen 6-8 tier. Főleg 8. Szinte az összes tankkal amivel mentem elértem az álltalam megszokott szintet. Kivéve egyett. Ez a tier 8 as Pershing. Mentem vele 8 csatát. Hol az arty csapottki egy lövésből. Hol szakaszban voltak és úgy szedtek ki. Hol elég jól ment és csak buktuk a csatát.
Hát nálad lehet a gond, én megcsináltam ma egy td küldit az obj704-gyel és egy lövés híjján a Td15-öt is. Pár hete megcsináltam a HT15-öt az E100-al már csak az L15 és a TD15 van a T55-höz.
Nem lehet hogy sorsoltak valahol ilyent és úgy nyerte?
Community Contributor-oknak és WG dolgozóknak is szokott a WG osztogatni bónuszkódot avval hogy osztogassák boldog-boldogtalannak ( Type59-ek rendszerint így kerülnek mostanság ki, bár mondjuk T-22-ről nem is tudom ... rémlik h volt egyszer valami akció ahol lehetett nyerni, de nem 100% és kurva kevés került úgy ki... ... szóval vagy játékban szerezte-riggelte, vagy eselteg ilyen úton jutott hozzá. )
Nem lehet hogy sorsoltak valahol ilyent és úgy nyerte?
Community Contributor-oknak és WG dolgozóknak is szokott a WG osztogatni bónuszkódot avval hogy osztogassák boldog-boldogtalannak ( Type59-ek rendszerint így kerülnek mostanság ki, bár mondjuk T-22-ről nem is tudom ... rémlik h volt egyszer valami akció ahol lehetett nyerni, de nem 100% és kurva kevés került úgy ki... ... szóval vagy játékban szerezte-riggelte, vagy eselteg ilyen úton jutott hozzá. )
Régebben volt rampage mód a játékban,és hozzá küldetések is, olyanok mint a személyes küldetések.Ha ezeket teljesítetted akkor megkaptad a T22-öt.A küldetések nem voltak egyszerűek, és sokan riggeléssel szerezték meg a tankot, ezért jelentettek minden tulajt a csatákban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...