Reggeli kalandok a Maus-szal, a'la kedvcsináló a hétvégéhez:
1. Csata: Lakeville - a csapat 3 részre bomlott: 10-en a stratégiailag rendkívül fontos

völgybe mentek meghalni, 4-en úgy gondolták, a városban lévő bázis talán nem véletlenül van ott, én meg mivel túl korán spottot kaptam, beálltam középre és sikeresen védtem azt a pozíciót, kb 6 percen át (8k felfogott sebzés, 2k kiosztott). 800 hp-m maradt, addigra beástam magamat egy alacsony szikla mögé, szóval nem tudtak velem mit kezdeni, de egy szokásos polák "csapattárs" grille úgy gondolta, megérdemlem, ezért minden előzmény nélkül, pusztán tanító-célzatból oldalbalőtt, majd közölte, hogy Raport Mauser...

ez elég is volt ahhoz, hogy megzavarjanak, a tornyomat ráfordítottam, erre azonnal kiszedtek szemből. Fél perc múlval az egész banda halott volt, középről egy az egyben lerohanták őket, a grille rendesen rásegített
2. Csata: Ruinberg - fő a változatosság, most egy másik csapattárs grille lőtt meg, konkrétan a Mausom valagába, mondjuk határozottan állította: véletlen baleset volt

és legalább jött a sorry... Játszott a csapatunkban egy magyar csillámpóni is, csata után gondoltam ráírok, hogy elsírjam neki röviden a reggeli hepöninget. Üzenetablak megnyit, erre mit látok előzményként? "u idiot, reported for bot"... (üzeneteket csak a barátlistámon szereplők küldhetnek, így eddig ez rejtve maradt).
JELENTEM ROHAMOSAN KÖZELEDIK A HÉTVÉGE, A SZOBANÖVÉNY-INVÁZIÓ MEGKEZDŐDÖTT!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...