- Köszönetek: 917
Jelenleg 343 vendég és 2 tag online
Mr_Rossi beküldte: Én az A és a B verzióra tippelek mert igencsak ritkák az E-25 kódok
Még nem hallottam olyat hogy valaki kapott volna
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
MegaJani beküldte: Teszt szerver: Íme az új Grille Mélyszivattyú!
![]()
MegaJani beküldte: Teszt szerver: Íme az új Grille Mélyszivattyú!
![]()
Sajnos vannak olyan ágyúk, amikkel semmit nem találsz el, olyan szórása van. Engem a múltkor egy másik pályáról lőttek ki... Csak pislogtam, hogy most mi van????? Írt is a srác, hogy a szélső szektorban volt és kapáslövést adott le, csak kiszállt a lövés a pályáról és átszállt hozzánk.
Volvo_elcsap beküldte: Csak nekem tűnik úgy, hogy néhány hete az amúgy sem ritka "critical hit"-ek száma megsokszorozódott? ELC-vel futkároztam, meglőtt egy Skorpion G, és criticalt lőtt, sebzés nélkül! Ez csak egy példa a sok közül, fordítva is igaz: ha én lövök más tankokat, maradva az ELC-nél, ki merem jelenteni, hogy minden 3. lövésem critical (igyekszem papír tankokat vagy gyenge pontokat, pl. tankok hátulját/oldalát lőni). Eddig is túl nagy volt az úgynevezett RNG szerepe, de most ez sokkal rosszabb, mint korábban... Ha papírtankkal futkosok, és egy Skorpion G eltalál, akkor bizony az sebezzen, mert a mostani rendszer valahol nagyon nem normális!
....
rögtön, miután ezt a hozzászólást megírtam, mentem egy kört ELC-vel, és 2x!!! lőttem egymás után criticalt egy Chaffébe! Na menjen a WG a jó büdös p*csába, ez mostmár tényleg bosszantó! Halkan teszem csak hozzá, ELC az egyetlen tankom, aminek az ágyúcsövén ott figyel a 3 GM, szóval ismerem a kis dögöt, tudom, hogy kell használni. Eddig legalábbis azt gondoltam...
Rohamnyuszi beküldte: Lemerült az éjmbot?
/quote]
Azmekkora...
Le biza, és hol van még a fizetésnap...Rohamnyuszi beküldte: Lemerült az éjmbot?
Volvo_elcsap beküldte:
Le biza, és hol van még a fizetésnap...Rohamnyuszi beküldte: Lemerült az éjmbot?
![]()
![]()
Kolléga napok óta nincs játékban, talán magánál is hasonló problémák léptek fel?
![]()
![]()
![]()
féregirtásra jöhetne mostmár igazán, bár az előbb egy M44-et szemből kigyújtottam, szóval lehet, mégse merült le teljesen az a bizonyos...