- Köszönetek: 110
Jelenleg 300 vendég és 2 tag online
raptor981019 beküldte: -Sziasztok toborzó program 2.0 keretében
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Slandyke beküldte:
Biztos le van írva valahol, de ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne, hogy egy-két szóban összefoglalja.. hogy is müxik ez? Hol lehet olvasni erről? Előre is köszönöm!
Ezen ügyködök én is mostanában,az hogy lehet hogy csináltam egy új accot,és kb 40 csata után kaptam egy Skorpion Gt? Ez mi? Plusz könnyített MM,eddig még csak nyolcast látottbandras32 beküldte:
Slandyke beküldte:
Biztos le van írva valahol, de ha valaki ellenállhatatlan vágyat érezne, hogy egy-két szóban összefoglalja.. hogy is müxik ez? Hol lehet olvasni erről? Előre is köszönöm!
Úgy működik, hogy van egy parancsnok (1000 csata fölött), aki meghív egy olyan játékost, akinek 200-nál kevesebb csatája van, vagy legalább 60 napja nem játszik. 1500 pontot kell összegyűjteni, gyűjtögethet egyedül a toborzott is, de lehet a parancsnokkal szakaszban is. Az egyedül gyűjtögetőst írom, 2 pont a saját hp meglövése, 2 pont a győzelem, 10 pont a medálokért. Ha szakaszban játszik a parancsnok és a toborzott akkor több pont jár, de azt pontosan nem tudom mennyi. Kb. ez a lényeg, de játékon belül is olvashatsz róla, alul van egy kézfogós ikon, ott van bővebb infó.
Ha nem tudsz kit meghívni egyszerűen csinálj egy új acc-ot, a fő acc-al meghívod és az újjal összeszeded az 1500 pontot, a fővel meg bezsebeled a 8-as prémet. Kb. 300-400 csata.
Nincs róla pontos info, de az eddigiek alapján valamikor nyár közepe környékén lehet esedékes.raptor981019 beküldte: Én is gondolkodtam ezen, és mikor indul az uj ranked szezon?
Turan11 beküldte: Sziasztok.
KV-220-2 re milyen modulokat rakjak fel?
Tanácsokat ellőre is köszönöm!