Jelenleg

13
látogatónk van

Svéd harckocsik

5 éve 11 hónapja #253075 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Üdv!
Lassan nagy dilemma előtt állok... Udes 3 nagyon kis szemét tank, imádom és jól is megy vele.. viszont lassan megvan az XP Strv-re...

nem tudom hogy érdemes-e megtartani Udes-t, vagy adjam el és menjek tovább az ágon? Lassan 3 skilles legények, strv-n érezhetően szar lenne ha 0 legényekkel kéne kezdeni...

lesz ilyen jól használható az strv is?

Nekem nem adta annyira a 103, mint az udes. Tempója lassabb, kamója rosszabb, töltese és pontossága szószó kompenzálja. Nem volt olyan érzésem, hogy "akkora" előrelépés lenne a 103 az udeshez képest, mint a 103B a kistesó után. Az egy állat. Nincs sok TD-m de ez egy igazi gangszta nindzsa. Az udest a klán miatt megtartottam, de nagyon map és taktika függő. Inkább randomverda, de ott lehet vele vagánykodni.
Szóval 8-10 megtartós, a 9 gyorsan xp kitermelős eladós, 10est gyorsan megvevendős, azt azután élvezős.

Happy brrrrrrt day

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 11 hónapja #253084 Írta: gezapapa
Megválaszolva: gezapapa

Üdv!
Lassan nagy dilemma előtt állok... Udes 3 nagyon kis szemét tank, imádom és jól is megy vele.. viszont lassan megvan az XP Strv-re...

nem tudom hogy érdemes-e megtartani Udes-t, vagy adjam el és menjek tovább az ágon? Lassan 3 skilles legények, strv-n érezhetően szar lenne ha 0 legényekkel kéne kezdeni...

Nekem nem adta annyira a 103, mint az udes. Tempója lassabb, kamója rosszabb, töltese és pontossága szószó kompenzálja. Nem volt olyan érzésem, hogy "akkora" előrelépés lenne a 103 az udeshez képest, mint a 103B a kistesó után. Az egy állat. Nincs sok TD-m de ez egy igazi gangszta nindzsa. Az udest a klán miatt megtartottam, de nagyon map és taktika függő. Inkább randomverda, de ott lehet vele vagánykodni.
Szóval 8-10 megtartós, a 9 gyorsan xp kitermelős eladós, 10est gyorsan megvevendős, azt azután élvezős.

+1

5 éve 7 hónapja #269084 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Nem szoktam ilyen puritán módon megfogalmazni egy tankról véleményt, de az egy sz*r.. a teljes ág t1-9 ig... 1-1 dologra lehet építeni. Minden másban kritikán aluli...

Vissza olvastam par oldalt es a fent idezetbol hianyzo tankra aKrawangra lennek kivancsi.
Par ezer xp es beall a garazsba.
Ha valaki, v. estelg tobben is irnanak 3gy par szot a Sved heavy T10-es csodarol az nagy segitseg lenne.
Elore is koszi.

5 éve 7 hónapja #269137 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Nicsak,mit dobott föl nekem a YouTube

És +ban rá is kerestem!
www.elfnet.hu/h...42.php

Go your own way! Járd a magad útját!

5 éve 7 hónapja #269170 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Nem szoktam ilyen puritán módon megfogalmazni egy tankról véleményt, de az egy sz*r.. a teljes ág t1-9 ig... 1-1 dologra lehet építeni. Minden másban kritikán aluli...

Vissza olvastam par oldalt es a fent idezetbol hianyzo tankra aKrawangra lennek kivancsi.
Ha valaki, v. estelg tobben is irnanak 3gy par szot a Sved heavy T10-es csodarol az nagy segitseg lenne.
Elore is koszi.

Teszt szerver?

Betanított magfizikus

5 éve 7 hónapja #269173 Írta: Bianconeri80
Megválaszolva: Bianconeri80

Elore is koszi.

Teszt szerver?

Tier 10-ben a teszt szerver, hogy is fogalmazzak, tesztelésre alkalmatlan. Minden csatában a 15 tankból minimum 3-4 db. FV4005 (Kukáskocsi) látható, emiatt megy a campelés, hiszen senki nem akar egy lövésből garázsba kerülni. Na ebből nem fog nem fog kiderülni egy tankról hogy valójában mennyit is ér majd élesben s hogyan is kellene használni. Szerintem....

5 éve 7 hónapja #269174 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Megvolt. Mint tudjuk nem azonosak a korulmenyek, de kiindulasi alapnak jo volt. Szivesen olvastam volna tapasz5altabb jatekosok velemenyet.

5 éve 7 hónapja #269189 Írta: Cortez31
Megválaszolva: Cortez31

Üdv!

Én a 103b kihúzása után visszavettem. :-). Sőt, vettem egy STRV S1-et is. A fürgesége miatt szeretem az UDEST. A 103-0 nem hiányzik. :-)

5 éve 7 hónapja #269368 Írta: Gizmo
Megválaszolva: Gizmo

Üdv!

Én a 103b kihúzása után visszavettem. :-). Sőt, vettem egy STRV S1-et is. A fürgesége miatt szeretem az UDEST. A 103-0 nem hiányzik. :-)

Egyet értek!
Mondjuk én az UDES-t el sem adtam. De sztem kiváló support tank!
A 103-at eladtam mert a 103B-vel top tier vagy, de az UDES sztem maradós aki szerteti a svéd high tech td ágat!

5 éve 6 hónapja #270673 Írta: Gspzoli
Megválaszolva: Gspzoli
Üdv!
Primo Victoriához milyen legénységi képzettségeket javasoltok?
A BIA alapból megvolt, második sorban a parancsnokon hatodik érzék a többieken javítás van.
Harmadik sornak mit érdemes?

ROTON

5 éve 6 hónapja #270687 Írta: mahud3
Megválaszolva: mahud3
Menet közbeni pontosság növelők (sima utazás, snap shot, vagy kuplung égető) és Brodénnek javítás.5 skillnél tartok én így csináltam ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gspzoli

5 éve 6 hónapja #270758 Írta: Gspzoli
Megválaszolva: Gspzoli
Köszi!

ROTON

5 éve 5 hónapja #272753 Írta: Olajozott_menku
Megválaszolva: Olajozott_menku
Udv!

Valaki találkozott már olyannal , a TD-kel sniper móda váltok akkor a célkereszt saját életet él és oda megy ahova neki tetszik ,rettentően idegesitö. Mar több csatám is ezen ment el,mert igy használhatalan.
Mellékletek:

5 éve 5 hónapja #272758 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Udv!

Valaki találkozott már olyannal , a TD-kel sniper móda váltok akkor a célkereszt saját életet él és oda megy ahova neki tetszik ,rettentően idegesitö. Mar több csatám is ezen ment el,mert igy használhatalan.

Érdekes bug, nem láttam még ilyet. Szerver oldali célkeresztet használsz?

Wings of Turul [WOT]
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Olajozott_menku

5 éve 5 hónapja #272760 Írta: bakusr
Megválaszolva: bakusr
Hali, nekem is ezt csinálja az strv 103-0. Az 1.0 óta játszhatatlan. A szerver oldali célkereszt ki-be kapcsolása sem oldja meg.
Amúgy az X megnyomásakor bolondul meg, ha közben zoomolni is akarsz...
Nálam csak a Jackor modpack van fenn.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.