- Köszönetek: 23
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tier nyócas svéd prémium td:
thearmoredpatro...-37539
A light-medium-heavy agon nem mertem elindulni, mert ott a T6 messze nem olyan csabito... Az agyuja jonak tunik, de ez minden pozitivum
Én csak teszten próbáltam a 6-os medet, de nekem nagyon tetszett. Bitang soft statok, remek célzásidő, gundep (még ha papír is a torony, ill az ágyú lehetne feljebb is).6-os TD-t szerintem megöli a gyenge dpm (8+ secig töltögetni egy 240-et...)
Egyreszt az a TD ugyis bokorban bujkalos sniper, amihez nem annyira lenyeges a dpm, mint egy kozelharcosnak. Masreszt meg az effektiv dpm-je jo, mert van atutese, meg pontos is. Szerintem. Elvileg.
a nashornnak 54%-al(!) nagyobb a dpmje, holott az átüése is magasabb és pontosabb is (persze a nashorn nem gyors és nincs gundepje sem, de legalább nem vak).
Tegnap A-43-aztam kicsit, gondoltam ráugrok 1v1-ben a 6-os svéd medre megnézzük mit tud. Full hp vs. full hp. én kijöttem a buliból kb 300 hp-val ő pedig füstölgő roncsként végezte. Gyorsan ránéztem csata után a player-re, 1900 wn8 körüli játékos volt és vagy 100 csatát belerakott a prém med-be szóval nem gagyi legénységgel futtatta, de egész egyszerűen az A-43 DPM és mobilitás fölényével nem bírt a 6-os svéd csoda. A Leo sem okozott különösebb fejfájást., bár csak megkezdve mertem rámenni. Dombos pályán viszont másképp alakult volna a duel, a brutál gundeppel hatalmas előnnyel indulnak a svédek szóval csak addig lehet az ember jampi ellenük amíg nem hulldownozgatnak.
ugyanakkor tavaly simán
30 pontért ...
Fata Morgana map:
Please do not use the Respawn ...