- Köszönetek: 864
Jelenleg 444 vendég és 14 tag online
Donovitu beküldte:
HUN_Sector beküldte: Én már kinéztem magamnak a prém hatost, de az oldalon megírt teszt eléggé elvette a kedvemet a megvásárlásától
Nekem megvan a svéd hatos prémium. 731 csatát mentem vele, 1156 az átlagsebzésem, és 60% a winrate-em. Szerintem ez nagyon nem rossz. A csövön két csík van, ezt valahol az 550. meccs körül szereztem meg, és ehhez akkor 1400 körül volt az átlagsebzésem azokban a meccsekben. Ez az érték azóta sem változott, tehát folyamatosan 85-86% körül mozog a gunmark, és lassanként kúszik felfelé az átlagsebzés. Ezen - egyébként - meg is vagyok lepődve, mert a tankkal 2500 fölött van így az átlag WN8-am, és, ahogy mondtam, 60% a winrate-em. Úgyhogy felmerül a kérdés, hogy akkor kinek három csillagos a tankja, ha nekem ezzel a stattal nem? Ennyi jedi lovag játszik vele?
Jelenleg a legénység az 5. perket húzza, és meg kell mondjam, nagyon szeretem ezt a tankot. Tulajdonképpen azt mondhatom, hogy ez a kedvencem jelenleg.
A modulozás terén egyébként elég sokat variáltam vele, mert légkondi mindig volt rajta, de eleinte próbálkoztam a célzásgyorsítóval - mivel elég pontatlanka volt, ha nem volt teljesen beszűkülve -, és jó néhány kört mentem széndioxidos tartállyal is, hátha akkor kevesebbet gyullad. De a végső leosztás, ami bejött, az lett, hogy úgy van modulozva, mint egy sniper light vagy TD, tehát ventilátor+álcaháló+periszkóp, és így nagyon jól lehet vele játszani. Azért lett ez a beállítás a nyerő, mert full álcával és álcahálóval egészen sokáig tud rejtőzni, és, mert állásból lényegesen pontosabb. Ez azért fontos, mert, ha nagyobb vasak ellen kell menni - és ez elég gyakori, kb. a meccsek 80-90%-ban -, akkor TD-üzemmódba kapcsolok, és próbálom minél messzebbről eltalálni a gyenge pontokat. Ugyanez a helyzet a végjátékokban is: elég gyakran maradok egyedül 2-3-4 ellenfél ellen, és többször jelentett gondot, hogy már csak akkor láttam meg őket, amikor közel voltak, és, ha le is szedtem 1-2-t, utána a 14 másodperces töltésidővel megszívtam, és akár valami kis szutyok is megölt, mert nem tudtam (s)védekezni. Viszont mióta periszkóp van rajta, a végjátékban nagyobb eséllyel látom meg messzebbről az ellenfeleket, tehát hamarabb lövöm őket, így több időm marad újratölteni, és befejezni a maradékot is. (Befejezéshez nyilván kihúztam a mozgás közbeni lövés skillt is. Nagyon hasznos, amikor én indulok el a végjátékban vadászni.)
A skillek és perkek terén egyértelműen voltak mérföldkövek: a full álca megszerzése sokat dobott rajta, mert onnantól tovább életben maradtam, de aztán a snap shot skill volt az igazi áldás, tehát a toronyforgatás közbeni lövés. Amikor az 50% fölé ért, akkor kezdtek javulni igazán az eredmények.
Mivel a tank orra marha érzékeny, és nagyon gyakori, hogy lánc+motor kombót lőnek, ezért két szerelőcsomaggal + elsősegély csomaggal járok, és nem használok tűzoltót. (Valójában a legtöbb tankomon ezt és így használom, mert nagyságrendileg ritkábban gyújtanak fel, mint, hogy az aimbotos, félig leragasztott szemüvegű Vér Pistikék lőnének 2-3 modulsebzést.) Éppen ezért ötödik skillnek a tűzoltást kezdtem fejleszteni, mert, ha felgyújtanak, akkor jó, ha minél hamarabb tudnak oltani a srácok. (Ráadásul tűz után szinte mindig van 2-3-4 sérült modul, tehát a nagy szerelődoboz ilyenkor is jól jön.)
Az egyetlen panaszom ellene az, ami tulképpen nem ennek a tanknak a hibája, hanem a WG genyasága: az, ami most kiderült a svéd vegyeság kapcsán, hogy a medekben 4 fős legénység van, tehát ez a legénységem valójában a nyolcas heavyhez lesz jó, de akkor meg onnantól ebben a prém medben nem tudom húzni őket. Ezt elég nagy kib@szásnak érzem a WG részéről. Gondolom, most el fogok kezdeni egy négyfős med legénységet, amivel felgyalogolok a hatosig vagy a hetesig, és majd SH-ban próbálom a hatos körül húzni minél feljebb őket, és, amint megvan a nyolcas, akkor a mostani - addigra talán már 6 perkes - legénység megy innen, a prémium svédből a heavy-vonalra. Onnantól akkor a sima medes legényeket húzom majd ebben, legalábbis a háromnegyedüket.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Churchill GC, ARL v39, Chi-Ri, ha így gondolod tessék szépen fejlesztgetni őket és élvezni közben.Mr_Rossi beküldte: Az lenne a lényege hogy fejlesszük ki a tankokat és ne ugorjuk át őket mert így semmi élvezet nincs benne....nekemis volt nem rég 300k free csak én legénységnek skillt csináltam belőle.
Nortonor beküldte:
Churchill GC, ARL v39, Chi-Ri, ha így gondolod tessék szépen fejlesztgetni őket és élvezni közben.Mr_Rossi beküldte: Az lenne a lényege hogy fejlesszük ki a tankokat és ne ugorjuk át őket mert így semmi élvezet nincs benne....nekemis volt nem rég 300k free csak én legénységnek skillt csináltam belőle.
Ha tehetném én is ugranám a TD ágat úgy t8-ig, de jelenleg a 113 és az E50M ág t7-es kezdéséhez sprórolom a free xp-t. Lesz pofám kihagyni a nagyszerű DW2, VK 3001 és Type 58 okozta élvezeteket.
F3rmi beküldte: Nekem is megvan a svéd 6-os prémium, 4 skilles (majdnem 5) legénységgel és egy nagyon rossz tanknak tartom. Nem is játszok vele egyáltalán, se TD-ként, se medként, se sehogyan...
Caesar_cart beküldte: Beszéltünk itt a T6 gyengeségeiről.
Na de a T7 Leo adatai?
Tartok tőle, hogy az nekem rettenet sokba fog kerülni, és kiságyú +full golddal játszok csak.
Még nem tudom, de a nagy ágyú töltési ideje T7-ben iszonyat soknak tűnik egy med-en!
Jogos!Donovitu beküldte:
Caesar_cart beküldte: Beszéltünk itt a T6 gyengeségeiről.
Na de a T7 Leo adatai?
Tartok tőle, hogy az nekem rettenet sokba fog kerülni, és kiságyú +full golddal játszok csak.
Még nem tudom, de a nagy ágyú töltési ideje T7-ben iszonyat soknak tűnik egy med-en!
Láttunk már ilyet: T20.
phurges00 beküldte: Nekem tegnap a t6 elvette a kedvem. A T8-hoz csak 10k szabad hiányzik az átlépéshez ha ezt kiszenvedem sh/ faceit-en.... Randomban nem vagyok hajlandó vele játszani.
MDavid1995 beküldte: Sziaztok
Melyik tiertől érdemes kezdeni a 2 svéd ágat? Mert most a tier 1-el nyomtam pár kört, úgy voltam vele már úgyis régen jártam ott, kipróbálom, de kár volt, mert már itt is a tömény camp megy a basen szóval szerintem úgy tier 5-6-ig tuti ugrok, de melyiket lenne érdemes kihúzni addig?