- Köszönetek: 4
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok! valaki tudni kis felvilágositást adni STRV M/42-57 ALT A.2 ről? érdemes e megvenni? milyen a a saját szintjén? maximum milyen MM-be rakhatják? illetve mennyire termel jol kreditet?
elöre is köszi.
A KRV nálam is pontosan így működik... Vagyis inkább nem működik. Az Emil2-vel sorra hoztam a 2K fölötti meccseket, -egyedül vele vagyok lila statos, úgyhogy vissza is fogom venni- ha nyertünk, ha vesztettünk... De a 10essel képtelen vagyok 5 értelmes csatát lehozni... Edzenem kell.
Ezt a Kranvagn-t nem értem.
Van amikor simán 4-5k dmg / csatát lehet vele hozni egy ideig, aztán valami változik és 1-2k dmg/ csatára esik. És ez hullámzik össze-vissza, már nem tudom követni se.
Másnak is van ilyen tapasztalata vagy csak engem tüntet ki megtisztelő figyelmével az rng?
Nem bírok vele konzisztens köröket menni hosszabb távon.
Pont így vagyok az Emil II-vel. Vagyis ha jobban belegondolok, akkor minden tankkal így vagyok.
Én ilyenkor a WG ugyanúgy haragszom mint az agyhalottra: már tudniilik azért, mert nem igazán működik a "sportszerűtlen játékért ban" rendszer.
A csatán belüli reportolás nekem úgy tűnik semmit se ér.
Ha meg a WG ügyfélszolgálatnak küldözgetetd a replay-t, az .. macerás és szintén haszontalan.
Hétvégén több a hülye, különösen ha vmi vonzó akció van...
A KRV nálam is pontosan így működik... Vagyis inkább nem működik. Az Emil2-vel sorra hoztam a 2K fölötti meccseket, -egyedül vele vagyok lila statos, úgyhogy vissza is fogom venni- ha nyertünk, ha vesztettünk... De a 10essel képtelen vagyok 5 értelmes csatát lehozni... Edzenem kell.
Van amikor simán 4-5k dmg / csatát lehet vele hozni egy ideig, aztán valami változik és 1-2k dmg/ csatára esik. És ez hullámzik össze-vissza, már nem tudom követni se.
Másnak is van ilyen tapasztalata vagy csak engem tüntet ki megtisztelő figyelmével az rng?
Pont így vagyok az Emil II-vel. Vagyis ha jobban belegondolok, akkor minden tankkal így vagyok.
Az 50 100-at én ugyanilyennek tapasztalom, szerintem ez táras jellemző. Már a csata kezdete sem mindegy, plána az 50 100-val, aminek a páncéljára nem lehet hagyatkozni. Nem mindegy, hogy az első 1-2 percben ki tudsz-e engedni hatékonyan bekapott sebzés nélkül egy tárat, vagy bújocskázni vagy kénytelen, mert a csapatod zöme pl. hátul egy sarokban kempel, te meg tudod, hogy ha kitárazol, azonnal rád esik mindenki.
Aztán sok múlik a csata dinamikáján. Én elég sokszor járok úgy, hogy a csapatom akkor farmolja le áttörve az ellenséges vonalakat, amikor éppen újra töltök. Megfordítva akkor tolja be az ellenfél a vonalainkat, amikor éppen újratöltök. Ilyenkor a végjátékban kvázi már nem jut szerep egy tárasnak.
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata a 6-os TD-vel? Az erdekelne, hogy melyik felszereleskombinacio jobb:
- Csigazsem, alcahalo, ventillator,
vagy
- Csigaszem, alcahalo, toltesgyorsito?
Alapvetoen jobb szeretem a ventillatort, ugye mindenhez ad egy kicsit, de itt azert eleg szanalmas a dpm, lehet hogy erdemsebb lenne azt tuningolni.
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata a 6-os TD-vel? Az erdekelne, hogy melyik felszereleskombinacio jobb:
- Csigazsem, alcahalo, ventillator,
vagy
- Csigaszem, alcahalo, toltesgyorsito?
Alapvetoen jobb szeretem a ventillatort, ugye mindenhez ad egy kicsit, de itt azert eleg szanalmas a dpm, lehet hogy erdemsebb lenne azt tuningolni.
Töltésgyorsító, szellőzés, periszkóp + álcafestés
A legénységen az álcázás skill folyamatban, így jelenleg 39-es álcaérték. L/53-as löveggel a DPM 1759
Teljesen egyertelmüen es cafolhatatlanul: NINCS IGAZAD!Szerintem mindegy hogy mit teszel a hatos és a hetes TD-re... úgy is csak annyi a cél hogy juss rajtuk túl mihamarabb. ( nekem álcaháló, periszkóp és ventillátor volt fenn.. csajos legénység, az álca 44 ha áll 28 ha mozog ... mondjuk tény ehhez nem feltétlenül kéne az álcaháló
.. hmhm.