Jelenleg

22
látogatónk van

Svéd harckocsik

6 éve 7 hónapja #229908 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
Sziasztok! valaki tudni kis felvilágositást adni STRV M/42-57 ALT A.2 ről? érdemes e megvenni? milyen a a saját szintjén? maximum milyen MM-be rakhatják? illetve mennyire termel jol kreditet?

elöre is köszi.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 7 hónapja #229912 Írta: Ender
Megválaszolva: Ender

Sziasztok! valaki tudni kis felvilágositást adni STRV M/42-57 ALT A.2 ről? érdemes e megvenni? milyen a a saját szintjén? maximum milyen MM-be rakhatják? illetve mennyire termel jol kreditet?

elöre is köszi.

Elemzés ? :huh:

The enemy's gate is down!
Melléklet:

3. GM: Pz. III/IV, Chi-Nu, Chi-Nu Kai, Pz. IV H, T-34, M4, Pz. T 25, Crusader, T67, Chaffe, StuG III G, Strv m/42, Leopard, M4A3E2, M4A3E8, T37, Type 64, KV-85, T-34-85M, Cromwell, VK 28.01, Comet, T20, T71 DA, T71 CMCD, LTG, Leo, E 25, Panther/M10, T25/2, T25 Pilot Number 1
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44

6 éve 7 hónapja #229914 Írta: ChikiMan
Megválaszolva: ChikiMan
Üdv ismét! :) Jelengleg a Leo fejlesztésével vagyok el ,és hát nem muzsikával valami fényesen még a drága :O Érdemes lenne át rakni bele a csajokat ,vagy had fejlődjönek még az strv-ben?

6 éve 7 hónapja #229956 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Ezt a Kranvagn-t nem értem.
Van amikor simán 4-5k dmg / csatát lehet vele hozni egy ideig, aztán valami változik és 1-2k dmg/ csatára esik. És ez hullámzik össze-vissza, már nem tudom követni se.
Másnak is van ilyen tapasztalata vagy csak engem tüntet ki megtisztelő figyelmével az rng? :-(
Nem bírok vele konzisztens köröket menni hosszabb távon.

Pont így vagyok az Emil II-vel. Vagyis ha jobban belegondolok, akkor minden tankkal így vagyok. :oops:

A KRV nálam is pontosan így működik... Vagyis inkább nem működik. Az Emil2-vel sorra hoztam a 2K fölötti meccseket, -egyedül vele vagyok lila statos, úgyhogy vissza is fogom venni- ha nyertünk, ha vesztettünk... De a 10essel képtelen vagyok 5 értelmes csatát lehozni... Edzenem kell. :-*

Happy brrrrrrt day

6 éve 7 hónapja #229959 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Én ilyenkor a WG ugyanúgy haragszom mint az agyhalottra: már tudniilik azért, mert nem igazán működik a "sportszerűtlen játékért ban" rendszer.

A csatán belüli reportolás nekem úgy tűnik semmit se ér.

Ha meg a WG ügyfélszolgálatnak küldözgetetd a replay-t, az .. macerás és szintén haszontalan.

Hétvégén több a hülye, különösen ha vmi vonzó akció van...

Igen, Kedves SICS ezt mar en is pedzegettem nem oly reg, h er- valamit a report.

6 éve 7 hónapja #229968 Írta: Lacika222
Megválaszolva: Lacika222
Én meg fogom venni, csak várom az akcióját. Talán húsvét környékén lesz is belőle valami :(

Az ágyúja kicsit gyengébb célzás karakterisztikájú, mint a tier6 mednek, de az átütés és alfa azonos és persze táras cserébe, egész jó töltés idővel. Nagyon kevés a táras prém tank a játékban és aki szereti a táras tankokat, mint én is, annak ez kötelező darab. Azokkal olyan értelemben érdekes a játék, hogy mindig benne van a komoly sebzés lehetősége. Folyamatosan számolni kell, hogy mi fér esetleg bele 1 tárba, ki tudok akár több alacsony hp-s ellenfelet szedni 1 tárból. Egyszóval komplexebb, érdekesebb a játék, nehezebb ráunni.

A teljes árát viszont nem éri meg szerintem, az akciósat viszont nagyon. Egyszóval aranyért ez a svéd az egyetlen megvehető táras tank. Kötelező darab a táras tankok kedvelőinek.

6 éve 7 hónapja #230008 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Tegnap csak pár meccsre volt időm a Kranvagennel - nem lett rossz. Csak nehogy este meglegyen a böjtje :-)

Van amikor simán 4-5k dmg / csatát lehet vele hozni egy ideig, aztán valami változik és 1-2k dmg/ csatára esik. És ez hullámzik össze-vissza, már nem tudom követni se.
Másnak is van ilyen tapasztalata vagy csak engem tüntet ki megtisztelő figyelmével az rng? :-(

Pont így vagyok az Emil II-vel. Vagyis ha jobban belegondolok, akkor minden tankkal így vagyok. :oops:

A KRV nálam is pontosan így működik... Vagyis inkább nem működik. Az Emil2-vel sorra hoztam a 2K fölötti meccseket, -egyedül vele vagyok lila statos, úgyhogy vissza is fogom venni- ha nyertünk, ha vesztettünk... De a 10essel képtelen vagyok 5 értelmes csatát lehozni... Edzenem kell. :-*

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb

6 éve 7 hónapja #230012 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Az 50 100-at én ugyanilyennek tapasztalom, szerintem ez táras jellemző. Már a csata kezdete sem mindegy, plána az 50 100-val, aminek a páncéljára nem lehet hagyatkozni. Nem mindegy, hogy az első 1-2 percben ki tudsz-e engedni hatékonyan bekapott sebzés nélkül egy tárat, vagy bújocskázni vagy kénytelen, mert a csapatod zöme pl. hátul egy sarokban kempel, te meg tudod, hogy ha kitárazol, azonnal rád esik mindenki.
Aztán sok múlik a csata dinamikáján. Én elég sokszor járok úgy, hogy a csapatom akkor farmolja le áttörve az ellenséges vonalakat, amikor éppen újra töltök. Megfordítva akkor tolja be az ellenfél a vonalainkat, amikor éppen újratöltök. Ilyenkor a végjátékban kvázi már nem jut szerep egy tárasnak.

propterea accipite armaturam Dei ut possitis resistere in die malo et omnibus perfectis stare

6 éve 7 hónapja #230021 Írta: BiO_rOo_BOT
Mondasz valamit...
;-)

Az 50 100-at én ugyanilyennek tapasztalom, szerintem ez táras jellemző. Már a csata kezdete sem mindegy, plána az 50 100-val, aminek a páncéljára nem lehet hagyatkozni. Nem mindegy, hogy az első 1-2 percben ki tudsz-e engedni hatékonyan bekapott sebzés nélkül egy tárat, vagy bújocskázni vagy kénytelen, mert a csapatod zöme pl. hátul egy sarokban kempel, te meg tudod, hogy ha kitárazol, azonnal rád esik mindenki.
Aztán sok múlik a csata dinamikáján. Én elég sokszor járok úgy, hogy a csapatom akkor farmolja le áttörve az ellenséges vonalakat, amikor éppen újra töltök. Megfordítva akkor tolja be az ellenfél a vonalainkat, amikor éppen újratöltök. Ilyenkor a végjátékban kvázi már nem jut szerep egy tárasnak.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

6 éve 7 hónapja #230109 Írta: bicskeiz
Megválaszolva: bicskeiz
Sziasztok!

Kinek van tapasztalata a 6-os TD-vel? Az erdekelne, hogy melyik felszereleskombinacio jobb:
- Csigazsem, alcahalo, ventillator,
vagy
- Csigaszem, alcahalo, toltesgyorsito?
Alapvetoen jobb szeretem a ventillatort, ugye mindenhez ad egy kicsit, de itt azert eleg szanalmas a dpm, lehet hogy erdemsebb lenne azt tuningolni.

6 éve 7 hónapja #230123 Írta: Vagabond
Megválaszolva: Vagabond

Sziasztok!

Kinek van tapasztalata a 6-os TD-vel? Az erdekelne, hogy melyik felszereleskombinacio jobb:
vagy
Alapvetoen jobb szeretem a ventillatort, ugye mindenhez ad egy kicsit, de itt azert eleg szanalmas a dpm, lehet hogy erdemsebb lenne azt tuningolni.

Töltésgyorsító, szellőzés, periszkóp + álcafestés

A legénységen az álcázás skill folyamatban, így jelenleg 39-es álcaérték. L/53-as löveggel a DPM 1759
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bicskeiz

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #230126 Írta: bicskeiz

Sziasztok!

vagy

Töltésgyorsító, szellőzés, periszkóp + álcafestés

A legénységen az álcázás skill folyamatban, így jelenleg 39-es álcaérték. L/53-as löveggel a DPM 1759

Legenysegi alcaval mar nem hianyzik rola az alcahalo?

Szerk.: Munka kozben nem kene forumoznom, mert ugylatszik lecsokken a felfogokepessegem. Szoval nem kell valaszolni, most mar en is latom, koszi! :)

6 éve 7 hónapja #230129 Írta: BiO_rOo_BOT
És jött is a kompenzáció éjszaka a Kranvagn-re :-(
Cserébe a VK-B nem ment rosszul :-)

Mellékletek:

6 éve 7 hónapja - 6 éve 7 hónapja #230142 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem mindegy hogy mit teszel a hatos és a hetes TD-re... úgy is csak annyi a cél hogy juss rajtuk túl mihamarabb. ( nekem álcaháló, periszkóp és ventillátor volt fenn.. csajos legénység, az álca 44 ha áll 28 ha mozog ... mondjuk tény ehhez nem feltétlenül kéne az álcaháló :D .. hmhm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bicskeiz

6 éve 7 hónapja #230156 Írta: bicskeiz

Szerintem mindegy hogy mit teszel a hatos és a hetes TD-re... úgy is csak annyi a cél hogy juss rajtuk túl mihamarabb. ( nekem álcaháló, periszkóp és ventillátor volt fenn.. csajos legénység, az álca 44 ha áll 28 ha mozog ... mondjuk tény ehhez nem feltétlenül kéne az álcaháló :D .. hmhm.

Teljesen egyertelmüen es cafolhatatlanul: NINCS IGAZAD!
Mert nekem a T6 maga a cel :). Azokon az agakon, amik tetszettek, nem lattam lenyegi elörelepest a 6-7-es Tier között (söt): Hellcat, Cromwell, T-34-85, Skoda T25, AMX 12t. Persze van kivetel is, (pl. T37, Jpz4, meg most ez a sved csoda), de nagy altalanossagban (marmint a nekem tetszö agaknal) T7-et egy kenyszerü tölteleknek erzem a T8-hoz, sokszor raadasul a T8 egy hatalmas valtas a T6-7-es gep stilusahoz kepest (Hellcat ugye...), es addig nyilvan nem azert jatszottam a 6-ossal, mert nem tetszett. Ugyhogy önkentesen megallok a 6. lepcsöfokon.
Mindenesetre kiprobalom az alcahalo helyett a töltesgyorsitot, es este a DPM cunamival legeppuskazom a piros csapatot :)!

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.