- Köszönetek: 558
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Teljesen egyertelmüen es cafolhatatlanul: NINCS IGAZAD!Szerintem mindegy hogy mit teszel a hatos és a hetes TD-re... úgy is csak annyi a cél hogy juss rajtuk túl mihamarabb. ( nekem álcaháló, periszkóp és ventillátor volt fenn.. csajos legénység, az álca 44 ha áll 28 ha mozog ... mondjuk tény ehhez nem feltétlenül kéne az álcaháló
.. hmhm.
Mert nekem a T6 maga a cel. Azokon az agakon, amik tetszettek, nem lattam lenyegi elörelepest a 6-7-es Tier között (söt): Hellcat, Cromwell, T-34-85, Skoda T25, AMX 12t. Persze van kivetel is, (pl. T37, Jpz4, meg most ez a sved csoda), de nagy altalanossagban (marmint a nekem tetszö agaknal) T7-et egy kenyszerü tölteleknek erzem a T8-hoz, sokszor raadasul a T8 egy hatalmas valtas a T6-7-es gep stilusahoz kepest (Hellcat ugye...), es addig nyilvan nem azert jatszottam a 6-ossal, mert nem tetszett. Ugyhogy önkentesen megallok a 6. lepcsöfokon.
Mindenesetre kiprobalom az alcahalo helyett a töltesgyorsitot, es este a DPM cunamival legeppuskazom a piros csapatot!
Hm, én nagyon nem értem miat akarsz a hatos svédtől.
Ha kreditet farmolnék, és ezt pont hatos TD-vel képzelném el, akkor a Dicky (vagy orosz vetélytársa) nyilvánvaló választás.
Ha meg távolabbról csipdeső, gyors és jó álcájú vasat akarok, akkor szerintem arra a Hellcat jobb választás.
Az álcájuk és a sebességük kb egyforma.
Mindkettőnek 240-et sebez a 90 mm-es top ágyúja. A svéd ágyú átütése 180/240, az amcsi ágyú 160/243... a svéd elvileg 1650 az amcsi meg 1690 DPM-et tud szárazon.
Valójában viszont a hellcat ágyúja használhatóbb: szemből ugyanis egyik se üti be (golddal se) a lehetséges szembejövők közül a keményebbeket... (Dicky ágyúja 227-es gold átütésével esélyes erre!) ... szóval mind a svéd mind az amcsi kénytelen flankelni ezeket... no de arra a tornyos alkalmasabb...
És ugye a Hellcat ha célra fordul akkor csak a torony mozdul, ha viszont svéddel vagyok akkor az alvázzal is fordulnom kell..
Szóval összességében a Hellcat szerintem jobb választás ...
( Engem az UDES izgat meg esetleg amik utána jönnek... )
Meg nem ereztem kesztetest, hogy nehez tankozzak, de ha megjon, akkor lehet, hogy megis belekostolok T7-be a T29 kedveert.Az amrikai Heavy T29-et ne hagyd ki a sorból... SZVSZ aboszolút a legjobb T7-es tank. Persze az M6 is jó, de a T29 szerintem bottom tierként is megállja a helyét, még egy közepes játékos kezében is
T-29 tényleg nem rossz.
Dicker Max nekem csak lett, pénzt nem adtam érte - viszont megszerettem...
JPZ4 ... ez érdekes lesz, mert ágyúja átütés buffot fog kapni ha jól tudom.
t5 francia fürdőkád amúgy brutális!!! ... Mindegyik ágyúval érdekes ... én most a 105 mm-es gonoszsággal tolom... és ez a dolog abban a tierben közlekedik mint a SU-85 és a STUG. A STUG top lövege 75 mm... a SU 85 ugyebár 85 mm ... ehhez képest ez a francia 105 mm. Hmhm.
T-29 tényleg nem rossz.
Dicker Max nekem csak lett, pénzt nem adtam érte - viszont megszerettem...
JPZ4 ... ez érdekes lesz, mert ágyúja átütés buffot fog kapni ha jól tudom.
t5 francia fürdőkád amúgy brutális!!! ... Mindegyik ágyúval érdekes ... én most a 105 mm-es gonoszsággal tolom... és ez a dolog abban a tierben közlekedik mint a SU-85 és a STUG. A STUG top lövege 75 mm... a SU 85 ugyebár 85 mm ... ehhez képest ez a francia 105 mm. Hmhm.
A német ágyú buffot én is nagyon várom, de az én ízlésemnek még akkor is kicsit lassú lesz, de talán majd ráérzek vele a játékra.
A fürdőkád jó poén lehet, de azon kívül nem nagyon vonzz ott semmi...
A svéd hatoson (a nevét továbbra sem bírom megjegyezni...) pedig bevált a csigaszem-töltésgyorsító-ventilátor hármas. Maradt úgy is elég álcája, viszont sokkal kellemesebb lett a dpm. Kösz a tippet még egyszer Vagabond!
Sziasztok!
Ha már svéd TD... Engem az IKV 103 érdekelne.
Van már vele néhány csatám, WN8-am átlag alatti, átlagsebzésem 348, szal nem éri el a saját életpontomat. Erre a választ nagyon jól tudom: saját tierben lesebzsek 600-1000-t, T6-7-ben meg gyakran 0 vagy max egy sebzett lövésig jutok... Ez az első olyan tankom, ami full HE, pl sose játszottam a PZ IV H-val, KV-2vel, vagy O-I-al.
Ágyú pontatlan, illetve a csökken a HE átütése a távolsággal, tehát messzi sniper-kedésre, amit szoktam játszani pl a Wolve-val vagy SU-85tel, alkalmatlan. Páncélja nincs, tehát nem egy roham TD - nem is tudok roham TD-zni, ezt a stílust a SU-85-tel tanulgatom saját tierben, az elég használható.
Nagyon tetszik nekem az IKV 103, szóval nem nagyon vagyok azzal előrébb, ha vki azt mondja, h Free XP, mert szeretekj vele játszani... Csak nem tudok... Vmi tipp, tanács, hogy egy HE-tre épülő, de pontatlan ágyúval hogyan is kéne játszani? Nagyobb tierben a sebzéseim nagyon esetlegesek, vagy adja, vagy nem...
Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Ha már svéd TD... Engem az IKV 103 érdekelne.
Van már vele néhány csatám, WN8-am átlag alatti, átlagsebzésem 348, szal nem éri el a saját életpontomat. Erre a választ nagyon jól tudom: saját tierben lesebzsek 600-1000-t, T6-7-ben meg gyakran 0 vagy max egy sebzett lövésig jutok... Ez az első olyan tankom, ami full HE, pl sose játszottam a PZ IV H-val, KV-2vel, vagy O-I-al.
Ágyú pontatlan, illetve a csökken a HE átütése a távolsággal, tehát messzi sniper-kedésre, amit szoktam játszani pl a Wolve-val vagy SU-85tel, alkalmatlan. Páncélja nincs, tehát nem egy roham TD - nem is tudok roham TD-zni, ezt a stílust a SU-85-tel tanulgatom saját tierben, az elég használható.
Nagyon tetszik nekem az IKV 103, szóval nem nagyon vagyok azzal előrébb, ha vki azt mondja, h Free XP, mert szeretekj vele játszani... Csak nem tudok... Vmi tipp, tanács, hogy egy HE-tre épülő, de pontatlan ágyúval hogyan is kéne játszani? Nagyobb tierben a sebzéseim nagyon esetlegesek, vagy adja, vagy nem...
Köszönöm a segítséget.
Melyik agyut hasznalod? Csak mert a fejlesztett ugyan pontosabb, viszont nincs HE, csak HEAT, ami azert tud nagyon nem sebezni... Meg nekem mostanaban sokszor sebzett 0-at (modul nelkul) a HE loszer, egyre inkabb hanyagolom.
En egyebkent a csolehajlast probaltam minel jobban kihasznalni, meg megvartam, amig nem ram figyelnek. Nem mintha nekem kene itt barkinek tanacsot osztogatnom...
Épp a 7-es TD-nél tartok, egy valamiben érzek visszalépést a 6-oshoz képest, az pedig a még nem beszűkült ágyú pontossága. Amíg a 6-ossal sokszor forgás és mozgás közben lövöldöztem és talált, a 90 B-nél a célzásidő kivárása után még gyors elmondok egy miatyánkot, hogy el is találjam vele a célpontot. Ez a hosszú célzásidő és az ebből fakadó pontatlanság nagyon zavaró, olyan mintha francia tankkal játszanék, mozgás közben meg olyan az ágyú mint egy Cromwellé.
Az Ikv 65-nél egyébként a kisebb ágyút használtam a nagyobb DPM-e miatt. Ugye az átütése nem a legjobb, de a HEAT lőszer mindkét ágyúnál ugyanaz, szóval azzal tudtam kompenzálni.
A fejlesztettet, ami pontosabb, meg az átütése is elvileg nagyobb, ha jól emlékszem, de az alfája kisebb...
Ma meg is kaptam ezt a ...