Jelenleg

17
látogatónk van

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

5 éve 3 hónapja #277494 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Elgondolkoztam h normálmalac, lómalac esetleg gonoszkismalac lenne a nikked, kevesebb goldlószert használnál-e, vajon a neved megszállt téged v amúgy is igy tennél... :evil: :d3: :trollol:
Bár a gonoszkismalac sem lenne jó, az nélkül is épp eleget gonoszkodsz... :wb: :wine:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 3 hónapja #277495 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Lofaszt. Full gold. Nagy javito nagy eü doboz spagetti tavcso stabilizator toltesgy. Es kesz is. Lehet csapatni

Amúgy viccen kívül több APCR, mint HEAT lesz benne - 270 pen, 1450 m/s velocity tier 9? Az nagyon rendben van, ezeket szoktam szeretni!
A többi stimmt! :)

(Solo stats, solo marks.)
Youtube Replays: www.youtube.com...videos
Gunmarks (122): i.imgur.com/4iZkyZx.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Személyes oktatás ügyében Discordon: Banshee2077#3159

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #277496 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Ott van meg a koszmalac a vadmalac a pókmalac.....

Nem vagyok en gonosz csak roasz nezni mikor Raikonennek megmondja az esernyo tarto roberta, hogy amugy a 2 kanyart picit rossz iven vetted. Ez volt kb Bazsika es a szentlélek esete.

Goldhasznalat: hatekonysag maximalizalas a 3 gunmarkok miatt es amugy sem szamit, van eleg profit. akkor meg legyen mar jobb.
Picsaba hagyjuk maaaaaaar en Bazsika naplót akarok. Fuck.

5 éve 3 hónapja #277497 Írta: GoldMalac

Lofaszt. Full gold. Nagy javito nagy eü doboz spagetti tavcso stabilizator toltesgy. Es kesz is. Lehet csapatni

Amúgy viccen kívül több APCR, mint HEAT lesz benne - 270 pen, 1450 m/s velocity tier 9? Az nagyon rendben van, ezeket szoktam szeretni!
A többi stimmt! :)

Akkor nagyjabol jol lottem be a felszerelést főni?
Es premium alcat neki.

Legenyseg is alakul mar....

5 éve 3 hónapja #277499 Írta: Ba_nshee
@GoldMalac

Nagyjából, azért majd járj olvasni szorgosan, van még mit tanulni.

És kész is!

Figyelem: Spoiler!

Szerintem éjszaka meg is tesztelem! ; )

5 éve 3 hónapja #277503 Írta: GoldMalac
Hat ez nagyon sexy lett :)

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #278050 Írta: Ba_nshee
*** Lapozó ***

Csak az aktuális kisebb és nagyobb dolgokról, naplósan, bekezdésről-bekezdésre.

Talán mindet összekötheti vékonyan, hogy jelenleg nem igazán, vagy még annyira sem szeretnék új tankokat a garázsba. Már év elején is az volt kitűzve elsődlegesnek, hogy mennyiséget a meglévő tízesekbe - tenni. Vagy legalább a fontosakba. Aztán jó hamar elúszott, hogy 430u, mindenféle klános dolog, T100, aztán a legfontosabb cw tank V4, és úszna tovább, hogy Super Conqueror, olaszok, és persze a nem kevés, nem tízes, nem befejezett projekt. Sok játékosnak biztosan komolytalannak tűnik ez a momentán 39 meglévő tank, pedig nekem már bőven sok, már elaprózódik mindenfelé.

Tehát.

Véget ért az Arms Race, a két hetes cw kampány. A legvége alakulhatott volna egy kicsit jobban is, de az előzetes várakozásaim simán ütötte. Élménydús csaták, rengeteg-rengeteg tanulság, prio csapat, erős klánok ellen, az ország legerősebb játékosainak vállat vetve.

Elhoztuk a száz tankot a szükséges bonddal együtt, de igazából ezen a szinten ez már csak töredék része. A végső helyezés, az volt a lényegi. A három választható tank egyébként sem volt túl megkapó; még az is felmerült bennem röviden, hogy simán megtartom kötvényeket, de persze minimum furcsán hatott volna nem kikérni egy tízes tankot a négyezres áron. A 121B legnagyobb baja a dedikált legénység feltételezése, bár amúgy sem hiányzik egy következő variáció a 140, 62A, 907, 113, 430u sorban. Az M60 helyett meg majd valamikor lesz M48 Patton - így maradt az E6. Már játszottam is vele egy csatát Randomban.

*

Az új orosz tízesek. Már érkeztek a hírek a T-10 és a 430/2 utáni tankokról, amikor először játszottam velük (430u és IS7 felé). Már akkor régen kigyűjtöttem az extra tapasztalati pontokat. Ergo, ki van fejlesztve mindkettő, credit is van bőven, mégsem kattintottam meg egyiknél sem a gombot egyelőre. A 277 APCR lőszerével együtt tűnt el minden felé mutató lelkesedésem. Nem látom, hogy miért akarnám játszani az IS7 és 5A mellett. Objektív szempontból is teljesen funkciótlannak tűnik az éles szerverre bekerült verzió. A K-91 ehhez képest érdekesebb lett, anno számomra megvolt a bája a 416-nak is... csak nem feltétlen a mai tízes csatákban. Nem is ez foglalkoztat most.

*

A Super Conquerornak viszont ott az APCR, ott a remekbe szabott ágyú is, hasonlóm sincsen, stabil klánosdiban is, így azért ez még csak egy kötelező Top of the Tree. Mondjuk, még mindig a Cromwell B téjákán foglalatoskodom... Ehe, annyira nem állok jól. Szerencsére, az utolsó akciónál minden április közepétől egy hónapos global mapon megszerzett goldot (9200) beváltottam free XP-re, így tudom majd a nyolcon kezdeni. A legénységképzés tényleg lassan megy sajnos. Sajnos, eléggé megutáltatta velem a balszerencse az első brit tankomat. Majd lehet, hogy elpanaszkodom részletesebben.

Hovatovább, tegnap éjjelre legalább már megszépült az ágyúcső. Talán, könnyebb is lesz vele eztán!

*

Következő hónapban meg olasz ToT. Malacnál már játszom a Standard B-vel. Továbbra is teljesen élvezhető. Ami azt illeti, ez itt erős is. Magamnál is ott a Progetto, ott a legénység, adott lenne, mégis valószínűleg itt már szüneteltetni fogom a fejlesztgetés részét. Valahol meg kell állni. Sanszosan csak megveszem valamelyik midtiert, aztán kész, majd egyszer lesz belőle valami. Nincs idő rá. A játékom javítása fontosabb.

*

A fentieknek is jegyében pedig, ahogy véget ért az Arms Race, úgy szereltem le a V4-et! A figyelem irányának változtatását, a visszatérést a kvázi alapokhoz pedig egészen parádés ötletnek tűnt a csodálatosan off-meta, legelső tízes tankommal kezdeni! Ami a tegnapi napon szintén kapott egy apró, és aprók között is harmadik kitüntetést.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Bhalangir, bittus, PZoli, Lord_Loga, Sics, Frankenstein Bourne, 19287d58816f35754c4393db64367f89, GoldMalac

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #278667 Írta: Ba_nshee
*** T-100 videóelemzés ***

Vagy legalábbis pár hiba, gondolat kiemelése utólag. Nem mostanában játszottam ezt. Ahogy anno az Örömködőben írtam, ennél jobban talán még sosem lepett meg győzelem. Egyáltalán, nem is a szép játék emelte ki számomra, hanem tényleg a szerencse és döbbenet mértéke. Viszont, ha már kiemelte, akkor valamivel többet vizsgáltam utána. Ha van kedved, te is nézd meg, gondolkozz el rajta, hogy mit csináltál volna másképpen, majd utána olvass tovább.

Először is, mókás ez a random meta. Logikusan lerakod a csapatokat a zászlóval ellentétes oldalon, amire a játékosok... többnyire a zászlóval ellentétes oldalon is fognak maradni. Egyszerűen, így működik, általában magas tierben is. Lerakod őket Lakeville vagy Cliff, akkor is legtöbben maradnak abban az egy sávban, aztán kész. Talán Steppes a kedvencem, ahol minden szempontból a keleti sáv lenne a nyilvánvalóan kulcs és kiemelt, aztán csak kényelmesebb 25 tanknak a másik oldalon maradni. Különösen Encounter.

0:15
Indokolnám ezzel a kezdőpozícióm. Valószínűleg ez volt az 1.0 utáni első encounter csatám erről az oldalról light tankban. Megváltozott ez a rész, kíváncsi voltam, tesztelni akartam, hogy mire jó most ez a ház és bokor?

Ezt félretéve viszont, már a kezdésem nagyon nem tetszik. Amit itt passzívan elérek, az nagyjából az, hogy körülöttem lövöldözőknek időnként kevésbé kell kinéznie a fedezékből. Nagyjából ugyanezt elérhetném aktívan is. Talán még egy bottom tier helyzetben így..., de igazából nem látom az elegendő értéket. Tehát, utólag egyértelműen aktívan játszanám, mint egy "med", akár ezen a részen, akár normálisan a síneknél nézni és lőni az átmenőket, tovább mozdulni a kapott információk alapján.

Először 0:55 majd 1:35 látok medeket/lightokat a térképen távolodni, ezért egyre csábítóbb a feljebb mozdulás lehetősége, amit 1:55 meg is lépek.
Itt felvillan a Ferdinand is, ami azért fontos, mert ezzel kiderül az is, hogy nincs TD a klasszikus sarok pozícióban, ami gondolat segített ahhoz, hogy lebukáskor egyenes oda hajtsak.

Ami nem várt módon működött jól. Nem ilyen helyzetben, de sosem játszottam ott, nyilván fogalmam se volt róla érkezés előtt, hogy van ott egy pont jó ház egy pont jó bokorral. Már ez rendkívüli váratlanként ért.

4:30

Pár csapattárs ügyesen előre pussolt, majd adja magát a progetto killből "arti megkeresése" escape route. Nem használok életpontokat kiírató modot, nem is figyeltem eléggé; ha tudom, hogy pontosan kinek mennyi van, ha sejtem, hogy az arti tölt, akkor a progetto megölése után, az ott egy harcolható szituáció? Jó kérdésnek tartom.

Akkor veszni láttam, mentem tovább, elkezdve valamiféle standard "late game light tankos" rutint. (Beindult az intense zene is a háttérben.)

5:40

Nyilván távolság, váratlanság, izolált szituációk keresése. Itt fel voltam készülve, hogy valamit felderítek a sínek másik oldalán, de bennem volt az is, hogy még nem akarom elárulni a pozícióm, hogy jönnek utánam a városban, ezért a későn villanó artira már nem torpanok meg. Megint, mindenképpen vitatható.

6:45

Ezt egy mindenképpen érdekes helyzetnek titulálnám. Némi levegőhöz, de azért túl sok mozgástérhez nem jutottunk. Négy ellenfél, kettő már foglal. Valószínűleg mind a négyen a cap környékén lesznek, hogyan lehet ebbe belemenni? Nagyon sehogy. Reálisan, át fogom ütni a Badgert szemből ezen a távolságon? Nem. De mi történik? Meglövöm, lepingeli, hogy merre vagyok, mire a gyors tankjuk túlzott önbizalommal kijön értem egyedül.

7:00

Vagy szimplán csak arra járt a BCAP. De elméleti szinten, megpróbálhattam megtörni a lehetetlen helyzetet pár reménytelen lövéssel?

Még egy nagyon apróság, titkos-talán-trükköt emelnék ki a BCAP-re leadott lövéssel kapcsolatban. Sietek, hogy én lőjek először, rombolható fal is van közöttünk, autoaim, lassú (nagyon lassú) AP van betöltve, az ellenfél pedig hozzám képest horizontálisan is halad. Ilyenkor, ilyen kis távolságnál is sokszor megtörténik, hogy simán mögé száll a lövésünk. Ugyanakkor, észrevehettük már azt is... hogyan magyarázzam? Egyrészt, az autoaim célkör vizuális elhelyezkedése eléggé sokszor becsapós. Le van maradva, túl hamar odaugrik, nem jó. Másrészt, hogy a tank testének forgatását a toronynak valamilyen mértékben mindig be kell hoznia. Amit tehát csinálok, az időt és a mozgást is figyelembe véve, hogy maradok autoaim, de éppen a lövés leadása előtt belemozdulok a tank testével. Kvázi, autoaim leadet adok. Működik? Hasznos? Szerintem, megérheti kísérletezni vele.

7:12

Hát az Emil az meg miért pont ott áll? Talán itt merült volna fel először bennem, hogy akár meg is lehetne ez, de a kabaré mellélövés ezt még csírájában!

7:45

A foglalás nyomása miatti roham ide vezetett, arti aznap még nem lőtt mellé, mindegy, megvan! Amúgy meg, jobbra vagy balra akarsz meghalni? Kakukk.

Talán, még a klasszikus, mintha jobb oldalán készülnék, majd a spot leesése után bal oldalon valamit el lehetett volna játszani, de kinek jön ez be?! (Amúgy simán.) Hovatovább, megint szerencsére, széles ott a fal, tehát távolabb bukkanok fel, mint ahol az Emil számol velem, lassan reagál, kimákolom, Badger mellém lő, talán nem először ezen a meccsen... Ahonnan már csak egy sima vadból vadász helyzet megoldása az egész...

Emlékezetes köröm. Remélem, hogy kívülről is volt benne valami érdekes.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bhalangir, bittus, PZoli, wrch, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Istiger1, szecsibeni

5 éve 3 hónapja #278685 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

*** T-100 videóelemzés ***

Amit tehát csinálok, az időt és a mozgást is figyelembe véve, hogy maradok autoaim, de éppen a lövés leadása előtt belemozdulok a tank testével. Kvázi, autoaim leadet adok. Működik? Hasznos? Szerintem, megérheti kísérletezni vele.

Halihó, ezt az egy részt ragadnám ki. Itt érdekel a véleményed az alábbi felvetésemre:

Ilyen szituban is leginkább a mozgékony jól forduló tankokkal (leginkább light-okkal) érdemes kísérletezni ahol a lövedék sebessége is elfogadható?
Pl egy T44 ,100mm lb-1es ágyúja esetén mellé ment volna a belemozdulás ellenére is én úgy gondolom, mivel lassabb minden tekintetben ami ezen találathoz szükséges lett volna.

Vagy működhet szerinted lassabb típusú medek esetében is?

5 éve 3 hónapja - 5 éve 3 hónapja #278727 Írta: Ba_nshee
@Istiger1

Fogalmam sincs. Mennyire működik, mi a lényegi faktor, nem tudom. Ilyesmi helyzetben tucatszor, ha próbálkoztam vele. Lehetne írni egy 4TankerAndDognak, hogy vegye bele a tankszájensz sorozatába, hátha : ). De azért sem igazán gondolkoztam rajta, mert legtöbb esetben nyilván a nem autoaim lenne-lesz a legjobb megoldás. Ahogy azt se felejtsük el, hogy ezen így nincs veszteség a legjobb soft statokkal rendelkező tankkal, de egyébként nem biztos, hogy a lehetséges legnagyobb mozgás közbeni szórást keressük. ; )

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

5 éve 3 hónapja #278730 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Köszi a választ, azért is kérdeztem meg, mert én nem tettem volna auto-aimot. :)

Azért egy két gyors light-al kipróbálgatom majd én is hasonló szituációkban! :thx2:

Kíváncsi leszek. :beer2:

5 éve 2 hónapja - 5 éve 2 hete #280969 Írta: Ba_nshee
*** 430u videóelemzés ***

Egy-egy korábbi reakcióból ismételni fogom magam, elnézést érte.

Másodszor, elég sokan hozzászóltatok már a csatához, amit köszönök szépen. Külön köszönöm, hogy jelentős ideig sikerült kibírni Vitéz Arany Jancsi körei nélkül. Biztos vagyok benne, hogy sok játékost zavart a prémiumlőszer, amivel ugyan a legkevésbé sem tudok azonosulni, de haladásnak értékelem, hogy sokan sokáig kibírták ezt komment nélkül. Ezért tehát, a lőszerelosztásról az elején. Igazából, nem látok nagy különbséget a teljes HEAT és egy fele-fele felállás között. Egyáltalán nem jobb minden esetben az AP-nál, ahogy ebben a csatában sem volt mindig jó, ahogyan releváns különbséget sem okozott benne. Megvilágításképpen, ha csak egy 300 m/s gyorsabban szállna a normál lőszer, akkor már azt használnám alapnak. Ugyanakkor, már az ellenfél bosszantásáért és a kedves üzenetekért is megérheti az a pár százezer credit, nem igaz? (Továbbit nem fűzök a korábbi nyilatkozathoz: www.wotinfo.hu/...264680)

Harmadszor, pár szó a tankról. A 430u az egyik, ha nem legjobb tízes tank random csatákhoz. Jó hulldown, jó sidescrape-ben, korrekt tűzerőben. Még mindezek előtt egy agilis, de lényegében heavy tank a csapatlistában medium tank helyet elfoglalva, ami már önmagában komoly előnyt jelenthet. A kiemelkedő álcázás is jól jöhet időnként az artik és FV tédék hordáival szembesülve. Szerethető is, hiszen az egyik legjobb ökölharcos, brawler is, amivel a legtöbb esetben lehetséges proaktívan játszani.

Mégse felejtsük el, hogy ez egy heavy ágyú. Hogy nem kapunk valódi medium tank mobilitást sem. Klánháborúkban ezzel pontosan a két pad közé zuhan és szinte semmi szerep nem jut neki annak szűk metájában. Randomhoz, mint egy "Jack of all Trades" tank, talán a jelenleg legjobb.

replay: bodzy.wot-recor...si_777

Mines. Nem egy jó map, de nem is kiegyensúlyozott. (Hogy egy Mines Encounter még mindig létező... jelenség, az önmagában elkeserítően sokat elárul a játék pályáinak fejlődéséről.) Sikerült megkapni a kényelmesebb oldalt, de a döbbenet, a fantasztikum, a nincsenjelződ, hogy sehol egy arti! A többségében ismét páncélvadászok ellen harcolva sem a hegy másik oldalánál lévő heavy-saroknak, sem az egyes vonal kitolásának nem látom értelmét. Arti nélkül kéreti magát a feljáró is, de mégis öt fokos gundep, némi vacillálás után mégis maradok a "pocket" pozíciónál. Ez egészen jól játszható artik mellett is, de értelemszerűen gyakran lejjebb kell bújni benne. Még érdemes tudni róla, hogy a másik oldalon bázison maradó TD-nek alapvetően az lenne a dolga, hogy az oda vezető úton ellőjön téged. Tehát, itt kezdésnek benyelni egy grille lövést teljesen benne van. Szerencsére, nem így történik, és én sem lövöm el magam mozgás közben rájuk, gondolva az ilyenkor hegyre igyekvő ellenfeles tankokra. Jön is a 140, az első lövés mélyre száll. A többi nem fog.

2:50, Object 140

Nem sokon múlt, de felérve éppen sikerült egy láncot sebzéssel odaajándékoznom, ami azonnal a meccs legnagyobb közelharci hibája. A párharc elején harmadik nézetben maradok, mert nem a 140 alfája, hanem a közepén esetleg felbukkanó egyéb tankok miatt aggódom. Utólag figyelve a mozgását, itt kihagyok láncolási lehetőséget is. Ezt azért nem tartom akkora hibának, mert általában fontosnak tartom észben tartani, hogy gyakran nem a közvetlen előttünk lévő fenyegetés a legnagyobb. Volt jobb játék, de én itt ezt áldoztam ennek.

Aztán amit csinálok ellene, hogy a roncsot ölelve, a roncsot használva forgok utána. Hiába látja az alsólemezem is, itt legtöbb esetben láncot próbál majd lőni. A szög gyors levágása miatt pattan is egyszer az oldalamon, majd van egy még rosszabb lövése, amivel már az én mozgásterem is fellazul.

3:50

A Grillére pedig a meccs legrosszabb lövése. Már amikor lenyomtam a gombot bosszús voltam magamra. Aztán még büntet is a játék egy újratöltés alatt előttem lazán átvágó újabb célponttal. Klasszikus "trigger happy" lövés volt.

Utána próbálom behozni a gundep összecsalásával, persze az sem sikerül. Egyébként, tud ám ez a "falra mászás" működni, próbálkozzatok vele bátran!

4:10, Centurion I, Conway

Sikerül időben észrevenni a feljövő tankot - nem lesz mindig így -, a Centurion büntetést látva pedig még a nagy ágyúval felszerelt Conway is kér belőle. Őt aztán nagyon nem szívesen hagyom ott; sejtem, hogy probléma lesz később, de már könnyen visszahúzhatja a kiugró szikla mögé, fedezik a bázisvédők is, annyiban hagyom.

Ugyan egyáltalán nem garancia, hogy egylövésnyi HP-val visszajön, de folyamatosan nézek a hátam mögé is. Aggódom, hogy áttölt HESH-re, hátba lő, nagyon rossz dolgok történnek velem, de alapvetően én még életerőben jól állok, a csata meg még mindig sehogy, ezért vállalom a spotra kerülést további sebzésért.

Persze megérkezik a fiú (5:50)! Utána rohanva az autoaim megint necces, mert amúgy a Conway-nek pont van oldalpáncélja. A nem megfogalmazott terv az lehetett, hogy simán megyek tovább egyenesen, a célkör rákerül az orrára, nem lehet probléma! Amire felbukkan a Grille, már nem annyira rohannék előre, de már újracélozni sem akarom a töltése miatt... necces volt.

A Grillének igyekszem megadni a lehetőséget a hibázásra egy szöggel, amiben csábító lehet az oldalam lövése is. Visszafogott büszkeséggel várom a lánc visszakerülését.

6:40

A két ingyen lövés után nem erőltetem a szuggeráló IS-M ellen, itt már úgy képzelem, hogy jobb szituációban is harcolhatok majd velük. Például, ha nem fedezi őket semmi a másik oldalról. Átmegyek, nagyon keresem azt a bokrot, amit meg akarok lőni, ilyenkor idegesít a gyengébb grafikán való futás, villan a lámpa, tuti a TD a bokorban!, keresem, szerintem még a minimappot is használom hozzá... ja haló, valaki ott diszkótáncol mögöttem?

Szóval, zavarba ejtő így beletolatni a Skorpionba, de egyszerűen nem vettem észre a közvetlen mellettem lévőt. A lövése legalább leegyszerűsítette a helyzetet.

8:10, IS-M

Clean!

Annyira hívnám csak fel a figyelmet, hogy ezt a falra lökdösést ne erőltessük túl, mert könnyen visszájára fordulhat a bolondja, ha lefelé lőhetnek az orrunkra! El is engedem mire betölt, az időzítés is éppen megfelelően sikerült.

11:50

A Jagdtiger kivégzése után futok egy utolsó szpotkört, ami időben már nem annyira jó, de közben végig is akartam gondolni a helyzetet. A sziget iránya mellett döntök, amivel felszabadítom az Strv-t is. A H7 egy nagyon gonosz TD bokor, de igazából valószínűtlen, hogy az ISU átmenne oda, ezért járhatónak tartanám az óra mutatóval megegyezően is: először VK, aztán fel a bázishoz és a K soron közelíteni tovább.

13:30, ISU-152

A sziklánál megállva "csalogatom" az ISU lövését, ha esetleg odalát a másik Cent megölése után.

Majd feljebb menve, fedezékből kinézve felteszem a kérdést, hogy szpotra kerülök e lövés után? E? Van válasz is azonnali. Most mit mondjak, 11.389 sebzésnél járva már csak ilyen megoldásokat tudok előadni!

*

Feltöltöttem a nagy replay oldalra is, legalább két másik videós csatornára is felkerült kérés nélkül. Összesítve lassan ötezer nézőnél jár, ami... hm. Hovatovább, még ezen a csatán is, és a két csillagon is látszik, hogy bizony van hova fejlődni. A gunmark jelenleg 92.6%. Tartósan négyezer felett kell vele lőni, ami egyelőre nem egyszerű számomra, különösen a jelenlegi random metában. Ha azt metának lehet hívni.

Köszönöm a figyelmet!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Threat, Hunter9956, bogehu, Bhalangir, bittus, PZoli, Lord_Loga, Sics, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89, SassuWinnu, Zaphire23

5 éve 2 hónapja #280970 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Minek írsz ennyit Bazsi, csak a full gold miatt lett ennyi.

Figyelem: Spoiler!

Tier10: BatChat, M60, Obj907, Obj140, AMX 50B, T-22 med, IS-7, T-62A, TVP T50/51, VK7201, T100 LT, WZ5A, Type5, Grille 15, 121B, 113, Rhm-Pzw, Obj 277, T95E6, Maus, FV4005, Obj260

3 GM: BatChat, Obj140, AMX50B, TVP T50/51, IS-7, Obj268v4, BatChat AP, Skoda T50, T54, T54LT, RU251, T-10, AMX1390, Rhm-Skorpion G, M41 Bulldog, KV5, FCM 50t, Type64, E-25, Tiger I, T37
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

5 éve 1 hónapja #280987 Írta: GoldMalac
+ prémium fiók. mázlis pöcs. :kappa:

5 éve 1 hónapja - 5 éve 1 hónapja #280990 Írta: Bhalangir
Megválaszolva: Bhalangir
a battletierről és a noartyról nem is beszélve! :rofl: :kappa:

ja és beképzelt, hájas nolifer kocka is vagy, úgyám! :trollol:

"Tükörbe nézünk
De önmagunkba soha
Mindig más a hibás
Mindig más ostoba"

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.