- Köszönetek: 2262
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
*** Megújult tank a garázsban: Bat.-Châtillon 25 t ***
Szóval, mindenekelőtt ez történt februárban. Igazából, már nem túl sok egyértelmű, egyértelműen határozható mérföldkő van előttem. Ez egy olyan volt.
Szóval, a nagy tízes pörgetés projekt kitalálásának idején éppen összegyűlt elég bond az első fejlesztett stabilizátorra. Azt pedig mindenképpen a Bat kéri magának leghangosabban. Elég nagy volt a szünet is már vele - így került a sor elejére.
Nem volt különösebb remény vagy elbizakodás. Egyszerűen csak játszani, gyakorolni, ránézni újra. Feltűnt az is, hogy Skill próbálkozott a 100% GM megszerzésével, elérhető a csatorna archívumában. Bizony, hosszasan próbálkozott. Ugyan nem volt időm végignézni, de pont nagyon jól jött. Felvenni egy ritmust már játék előtt. Vagy átgondolni pár problémásabb kör után. Ilyesmi.
Különösen, hogy nagyon nehéz jó játékost találni, aki "tryhard" játszana még vele. Ennek a tanknak egyébként is van egy jól tapintható konzekvencia problémája másokhoz képest. Egy agresszív szpotnak, kezdőpozíciónak mindig van egy kockázat tényezője a várható nyereséggel szemben. Ott van. Ahogy ott lesznek a meccsek is, amikor egyszerűen nem talál az ágyú. Amit eltalál, azt nem üti át. A csaták, amikor túl hosszú az újratöltési idő. Vagy amikor csak veszünk egy elbambuló rossz kanyart az összecsapás közepén. Mindenki hibázik. A Battel meg könnyű nagyot esni.
Ahogy Skillnél is ott voltak ezek a körök. Nem egyszer, nem háromszor zuhant vissza a célszázaléktól tizedekre. Ahogy neki nem a 100%, úgy nekem nem a 95% a stabil szintem. Szükségem volt szerencsére. Pályákra. Hogy működjön. Két és fél jó sessionre. Boom.
Tényleg nem számoltam vele. Azt gondoltam, majd valami relatív egyszerűvel, IS-7, T-62A, T57 Heavy, valami efféle. Hát, nahát. Másnap élő streamben megírtam Skillnek, hogyan történt. Megköszöntem, ő pedig gratulált a maga hamisítatlan módján. #baboonthings
Figyelem: Spoiler!
Az ELC kezdte. Első első jelölés. Első második jelölés. Első harmadik jelölés. Úgy képzelem, stílszerű, hogy egy évvel és húsz gunmarkkal később a tízesek közül Bat.-Chât szerezte meg díszét először. Visszahozta az első alkalmak izgalmát is. Örömét is.
Kapóra jött az akció, mert az MT-25-öt húztam, és (észrevétlenül) össze is jött az XP az LTG-re.
Próbálok utána olvasni, de még nem sok jót olvastam róla. Azért megvettem, hátha.
Megtenné valaki, hogy egy pici leírást készít róla (meg esetleg az LTTG-ről, bár odáig nem jutok el már ebben a hónapban), hogy kicsit könnyebb dolga legyen azoknak, akik tier5-6-7-ről közelítik meg ezt az sort?
Mennyire más az MT-25-LTG-LTTG?
Mennyire más a játékstílus?
Esetleg összehasonlítás más light-okkal (francia vonal, ha már elhangzott, USA, vagy német ágak)?
Előre is nagyon köszönöm!
LTTB-ről nincs véletlen hasonló megosztásra váró tapasztalatod/véleményed?
MrScheff egyik ...