Jelenleg

31
látogatónk van

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

5 éve 6 hónapja #277393 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac
Nem esett le mi? :)
Pedig kimondtad a mondatot az elobb :))))

Először is... :)))))

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 6 hónapja #277394 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

Nem esett le mi? :)
Pedig kimondtad a mondatot az elobb :))))

Először is... :)))))

Áh, trükkös! Pedig már tudhatnám, hogy mindig van valami cső, amibe éppen nem kellene belemásznom! :lol: :wine:

(Solo stats, solo marks.)
Youtube Replays: www.youtube.com...videos
Gunmarks (122): i.imgur.com/4iZkyZx.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Személyes oktatás ügyében Discordon: Banshee2077#3159
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: GoldMalac

5 éve 6 hónapja #277396 Írta: GoldMalac
Jol van az.. El akartad hinni, hogy tenyleg szeretnek beszámolót :)

Jo bevallom, amugy tenyleg szeretnek. Utana lemarkozom a 10est es kielemezzuk hand in hand :))

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277404 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Straubbazsi, remek gondolatok.

Én spec gyakorta "dobom" azokat a csatákat, amik nem élvezetesek számomra ... amikor olyan pályát kapok, ami az adott harcjárműnek nagyon nem való ... amikor csak bottom tier free frag-nek valóként lehetek jelen a csatában ... amikor csapattársnak megkapom a zöldségeskertet ... Lövök párat és gyorsan meghalok. Nem élvezem az ilyen csatákat, nem nagyon érdekelnek ... nem akarok dezertálni vagy alt-f4-et vagy alt-tab-ot nyomni, de ... nem is feszülök bele. Sajnálom rájuk az időmet, tehát fő célom gyorsan túl lenni rajtuk.

Ez persze meg is látszik a statomon. Egy időben felment a napi statom 1500 körülre ... most megint 1000 körül van, de sokkal kisimultabb vagyok így :)

Hogy a statomat pont letojom :) ...

... jó játékos úgy se leszek soha, felét se fogom tudni annak amit Bazsi vagy Goldmalac képes ... de még Csagataj barátomat se fogom utolérni... azt meg tudom magamról hogy vészesen rossz már nem vagyok. ( Köszönet érte a Venti-nek.)

De egye fene, hogy Robb lásson bottom tier csatát is, iderakok egy linket. ( Pedig ide nem szoktam, sőt máshova is csak ritkán...)

Akcióban a lopakodó halál :)

A folytatást csak megtekintés után javasolt elolvasni. ( Bazsi meg utálni fog ...)

Figyelem: Spoiler!

5 éve 6 hónapja #277406 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Azért kérem bocsánatodat, mert valóban ezt nem így és ide kellett volna.

Klán: ROTON
A legjobb hely

5 éve 6 hónapja #277413 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Halihó!

Én nagyon örülök, h Robb ide írta véleményét. Ha nem ide teszi nem biztos, h kijönnek azok a mondatok melyek számomra értékesek.
Tank húzás, minél rövidebb időn belül max XP összeszedése. Én alapjáraton általában a lőszerkészlet kb harmadát töltöm goldnak, de az ismertek fényében ha a kredit nem számít számomra is logikus lehet a full gold kiosztás. Hogy ez most épp topp tier csatában így jött le, na bumm.
Ettől függetlenűl a másodlagos információk számomra hasznosabbak, mint egy epic kőr.
Részemről köszönöm Robb-nak is , h felbolygatta az állóvizet egy kicsit.

Bazsi neked pedig kiemelten mindazon információkért melyek itt elhangzanak.

Vannak frekventáltan érdekes topikok számomra ezzel az élen.

Köszi.

5 éve 6 hónapja #277414 Írta: Viszanik_atankos
Megválaszolva: Viszanik_atankos
RobbHun
Azt azért halkan megjegyezném, hogy abban a leosztásban valószínű alap lőszerrel is vitt volna mindent, mint kés a vajat.
Így majdnem lényegtelen az, hogy mit lőtt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Misibá

5 éve 6 hónapja #277415 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
Csatlakoznék a hálás tömeghez és szeretném megköszönni a szemléletformáló, értékes információkat! Természetesen itt most nem a hagyományosnak tekinthető "Szarvagykussójá" kezdő körökre gondolok. De ha már itt tartunk, akkor köszönet a rainbow warrioroknak, hogy túl tudtak ezen lendülni és eljuthattunk az érdemi olvasnivalóig is! Köszönet Robbnak is, amiért akarva-akaratlanul, de kiprovokálta ezt! Azért remélem, máshogy is el lehet jurni idáig.

Zárás képpen, halkan megjegyezném, hogy az eredeti felvetés lenyege alapvetően nem a gold lőszer használata volt...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Misibá

5 éve 6 hónapja #277416 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Amúgy csatlakozom én is. Voltak új és jó információk az általam kezdett párbeszédben.
Pl amit linkeltél Bazsi arról nem tudtam, épp wotinfo mentes voltam.

A legjobb hely

5 éve 5 hónapja #277431 Írta: GoldMalac
De édi :) reunion :)) akko' mar en is csatlakozom a nemtommihez :))), tok jo hasznos volt, hogy robb ossze vissza beszelt :)))

5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #277455 Írta: Ba_nshee
Szóval, a téma zárására vagy áthelyezéséré vonatkozó kérés figyelembevételével már csak halkan jegyzünk meg?

Azt azért halkan megjegyezném, hogy abban a leosztásban valószínű alap lőszerrel is vitt volna mindent, mint kés a vajat.
Így majdnem lényegtelen az, hogy mit lőtt.

GoldMalac, MarktheHero és én is megjegyeztem ezt.

Zárás képpen, halkan megjegyezném, hogy az eredeti felvetés lenyege alapvetően nem a gold lőszer használata volt...

De, az volt. A top tier részére pedig annál is részletesebben reagáltam.

Robbnak is, amiért akarva-akaratlanul, de kiprovokálta ezt! Azért remélem, máshogy is el lehet jurni idáig.

Az én reakciómmal kapcsolatban: nem először írtam ezeket, nem is másodszor. Amellett, a 48. oldalon vagyunk. Végül, részben éppen az ilyen lényegi szünet nélkül ismétlődő, elmozdulni képtelen hülyeségek miatt olvasom egyre kevesebbet a fórumot, vagy írom ezt alig az elmúlt pár hónapban.

Pl amit linkeltél Bazsi arról nem tudtam, épp wotinfo mentes voltam.

Akkor valaki más nyomta meg rajta a köszönet a gombot a nevedben (mielőtt elküldtem a tegnapit).

Ugorjunk.

szerk:
A már kizárólag személyeskedésre moderálást kértem. Ha nem megy, akkor határozatlan időre zárolom a naplót, ahogy legutóbb is. Csak akkor még elébe menve ennek.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89

5 éve 5 hónapja #277465 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Akkor valaki más nyomta meg rajta a köszönet a gombot a nevedben (mielőtt elküldtem a tegnapit).

Igen, itt benéztem valamit.

A legjobb hely

5 éve 5 hónapja #277483 Írta: GoldMalac
Bazsi toroltesd ki az agyfosast es a szakerto hozzaszolast. Utana johetne az elemzes.
Megvetted mar a 9es tankut??? Vagy mindent en csinaljak?:)

5 éve 5 hónapja - 5 éve 5 hónapja #277489 Írta: Ba_nshee

Bazsi toroltesd ki az agyfosast es a szakerto hozzaszolast. Utana johetne az elemzes.
Megvetted mar a 9es tankut??? Vagy mindent en csinaljak?:)

Marad ez már így.

Veszem-veszem, csak még töprengek, hogy mennyi heat lenne a jóságos és igazságos. Előtte még teszek egy körutat az Anonim Goldosoknál, az AP Veteránok Klubjában, a Credittündér Kútjánál és az Egyes Gomb Emlékművénél, aztán már mehet is! ;)

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

5 éve 5 hónapja #277491 Írta: GoldMalac
Lofaszt. Full gold. Nagy javito nagy eü doboz spagetti tavcso stabilizator toltesgy. Es kesz is. Lehet csapatni

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.