Jelenleg

32
látogatónk van

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

5 éve 6 hónapja #277353 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73

Már bocs, tudod hogy elismerlek. Meg sok szép fényes medál. Biztos nekem max 1 v 2 lett volna belőle.
De hogy toptierként szarrágoldoztál mindenkit, az valóban elismerésre méltó?
Valóban kellett ez?
Amikor bárki feltesz egy meccset, egyből le van oltva, (nem általad) hogy öhm...dehát toptier voltál és sealclubbed a hatosokat.....
Itt meg csak az elismerés, hogy egy UNIKUM játékos szarráGOLDOZ egy BOTTOM tier bandát?

Tegyél már fel légszíves egy meccset, amikor bottomban alkotsz valamit, abból igazán tudnék tanulni!
(tudom, hogy megy ez neked, de komolyan, és tényleg csak magam miatt kérem)

Te siman bolond vagy... Te es a hasonlo tudasu tarsaid ezzel a setuppal es loszerrel sem vagytok kepesek ennek a felere sem... Hagyjuk mar ezt a gold szarsagot.. Baromi szanalmas

Miért is ne lenne igaza? Normál lőszerrel, megkerülve is megtudja csinálni, mert bazsi jó játékos. Még is prémlőszer kell? Erre hívta fel a figyelmet Robb. Gondolkozz Aranymalac

"A siker nem döntő, a kudarc nem végzetes: a bátorság, hogy folytasd, ez az, ami számít."

Winston Churchill

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 éve 6 hónapja #277355 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Már bocs, tudod hogy elismerlek. Meg sok szép fényes medál. Biztos nekem max 1 v 2 lett volna belőle.
Valóban kellett ez?
Amikor bárki feltesz egy meccset, egyből le van oltva, (nem általad) hogy öhm...dehát toptier voltál és sealclubbed a hatosokat.....
Itt meg csak az elismerés, hogy egy UNIKUM játékos szarráGOLDOZ egy BOTTOM tier bandát?

Tegyél már fel légszíves egy meccset, amikor bottomban alkotsz valamit, abból igazán tudnék tanulni!

Te siman bolond vagy... Te es a hasonlo tudasu tarsaid ezzel a setuppal es loszerrel sem vagytok kepesek ennek a felere sem... Hagyjuk mar ezt a gold szarsagot.. Baromi szanalmas

Nem a setup a lényeg.
És nem az, hogy én mit tudok vagy nem.
Tőle vártam többet.
És mint az előző hozzászólásomban írtam, nekem nem ment volna ennyire. Ez nem is kérdéses.
Ez a szánalmas. Hogy akiről azt hiszed, hogy überfasza pro, az toptierként ezt műveli.
És ezt védheted amennyire akarod, és elmondhatsz engem bárminek, a tényen nem változtat.

Klán: ROTON
A legjobb hely
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pap32

5 éve 6 hónapja #277358 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Csak így tovább, pörögjön!

(Solo stats, solo marks.)
Youtube Replays: www.youtube.com...videos
Gunmarks (122): i.imgur.com/4iZkyZx.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Személyes oktatás ügyében Discordon: Banshee2077#3159

5 éve 6 hónapja #277360 Írta: GoldMalac
Megválaszolva: GoldMalac

Valóban kellett ez?

Nem a setup a lényeg.
És nem az, hogy én mit tudok vagy nem.
Tőle vártam többet.
És mint az előző hozzászólásomban írtam, nekem nem ment volna ennyire. Ez nem is kérdéses.
Ez a szánalmas. Hogy akiről azt hiszed, hogy überfasza pro, az toptierként ezt műveli.
És ezt védheted amennyire akarod, és elmondhatsz engem bárminek, a tényen nem változtat.

A tenyen hogy baromsagokat beszelsz. Random csataba megy tryhard setuppal amit en allitottam ossze mert majd gunmarkozom a tankot. Majd a pockok kedveert biztos atszereljuk... Ja es mikor mar bent vagy csataban tudsz atszerelni? Ja nem... Amugy mas loszerrel is ez lett volna a vege de igy bele lehet okoskodni ha mar masra nem futja. Menj mar inkabb mashova...

5 éve 6 hónapja #277366 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
RobbHun, valamit nem értesz :)

Gondolj bele, hogy mi a CÉL. Miért tolja Bazsi azt az accot? Ágat húz.

Valszeg meg lett neki mondva, hogy NEM SZÁMÍT mennyi gold "lő el" ... a cél az, hogy minél hamarabb meg legyen a 10-es vas, meg hogy az adott csataszámból a lehető legjobb legénység jöjjön ki.

Ennek az optimalizlásnak része a full gold üzemmód is.

Ennyi :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89, GoldMalac

5 éve 6 hónapja #277369 Írta: GoldMalac

RobbHun, valamit nem értesz :)

Gondolj bele, hogy mi a CÉL. Miért tolja Bazsi azt az accot? Ágat húz.

Valszeg meg lett neki mondva, hogy NEM SZÁMÍT mennyi gold "lő el" ... a cél az, hogy minél hamarabb meg legyen a 10-es vas, meg hogy az adott csataszámból a lehető legjobb legénység jöjjön ki.

Ennek az optimalizlásnak része a full gold üzemmód is.

Ennyi :)

Sics lő: góól
Ennyi.

5 éve 6 hónapja #277374 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Aha. Rendben. És akkor miért is kell büszkének lenni erre?

Egy klántársam 6 os bottomként lehozta a csatát. A végén 180 hpval megevett egy full hps is2 őt.

Ez a büszkeség, nem az unikum toptier gold.

A nálam jobbaktól azt várnám, hogy majd olyat mutatnak, hogy bottomként hogy csinálnak überfasza meccset. Mivel az ember 80% ban bottom.
De ja, biztos én vagyok az értetlen hülye....

A legjobb hely
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, pap32

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277376 Írta: GoldMalac
Te vagy.(nem a goldon mult de folosleges magyarazni annak aki total fogalmatlan es nem tudja eldonteni hogy nyaljon vagy fikazzon) Ülj le egyes.

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277378 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Te vagy.(nem a goldon mult de folosleges magyarazni annak aki total fogalmatlan es nem tudja eldonteni hogy nyaljon vagy fikazzon) Ülj le egyes.

Mit nem értesz azon, hogy nem a gold a lényeg?
Hogy az csak egy plusz csepp?

Látod, ennyi vagy. Ha pozitivat mondok nyalok, ha negativat fikázok...és mi van ha csak őszinte vagyok, és nem adok elismerést azért amiért nem jár?

A legjobb hely

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277379 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

Valóban kellett ez?

Ez a nárcisztikus és agyonismételt "én vagyok az E-valaki te meg szar" reflex-kommentelés is ugyanolyan unalmas (szánalmas?) már.

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277380 Írta: GoldMalac
Mi van? Elmondom. Bosszanto egy nem hozzaerto velemeny..

Amikor en aki tul van par 10k dmg koron es volt mar 11k is, siman elismerem ezt a teljesítményt. Ezutan pedig furan nezek arra aki ezt kevesli mert szerinte gyenge ellenfelek voltak es premium ammo...sut rola, hogy nem tudja mit beszel nem latja a gondolkodast vegig a csataban nem tudja mi miert tortenik csak bamulja es azt latja bumm premium ammo bevitte.

Ilyenektol jon csata utana nevetseges goldnob beszolas.. Es mikor vetek egy pillantast a statjara, latom total vilagtalan.. Miert nem goldnoboz soha egyetlen klantarsam sem......

Egyszerűen nem kompetens a véleményed tekintve azt amit felmutatsz a rengeteg duman kivul ami 97.8%ban szenteskedo okosmondas.

@hunterrichie ha tetszik ha nem igen bocs baszki szarul nez ki egy a jatekhoz nem igazan erto szajabol a fika egy kurva jo körre.... Es igen altalaban az elet mas teruleten is megmondjak az ilyennek... Ki vagy te hogy leszolod...bar itt nalunk a focihoz is ert mindenki :))))

5 éve 6 hónapja #277387 Írta: MarktheHero
Megválaszolva: MarktheHero
Nos, randomban egy ilyen setuphoz a full gold szerintem logikus választás, mert ha bedob Tier10-be, akkor ott a support szerep miatt kell az átütés a super heavyk (meg egyéb finomságok) ellen. A sebzés meg a kill jól jön, ha az ember tankot húz, és ha kajával játszik az ember mindig ott van az esély, hogy egy gyújtásnál elégsz a picsába. Ez egy nagyon jó kör volt gratulálok hozzá :beer2: . Egyébként pedig a Pantera alaplőszerével is ugyanez lett volna, ezekre a tankokra simán elég, és mivel a nyolcasokat előszeretettel dobálja tizesekhez a full gold ésszerű választás. Nem értem miért kell ezért leszólni Sraubbazsi játékát. Ha ugyanezt tizesek közt csinálja meg, akkor is jönne a népharag a full gold miatt? :trollol:

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277388 Írta: Ba_nshee

Valóban kellett ez?

Már bocs, hogy bocs, de bocs, de ezt a felütést akár kerülhetnénk is. Különösen, hogy olvastad ezt:

www.wotinfo.hu/...264680

A fenti fényében a prémium részre a lehető legrövidebben, a Panterához kötve.
- Továbbá, a fenti fényében a jövőben kérlek, hogy inkább máshol generáld a velős vitákat. Van elég hely. -

Tényeket említettél, itt egy valós: zéró értelme van a Panterába vagy Progettoba AP-t tölteni.
Valószínűleg... vagy legalábbis könnyű lenne amellett érvelni, hogy problémája a lőszertípusoknak, hogy egyes esetekben az egyik egyszerűen jobb a másiknál - tulajdonképpeni hátrány nélkül. Ahogy itt is, nincs igazi választás, egyszerűen nincs ráció az AP-ben. És hangsúlyosan nincs, mivel gyakorlatilag csak a tár - egyébként kerülendő - teljes kilövésénél érné meg egyáltalán mérlegelni a váltást. Nincs ráció a HE-ben, nincs az AP-ben sem. (A kilences olaszt maximum fele HEAT-tel tervezem kezdeni.)

Azt mondod, 80 százalékban bottom tier vagy vele, és egyébként a maradék 20 százalékban is több kilences tankot látsz, mint hatost, de azért bele kellene tennem legalább egy 30 AP-t, mert "nem fair" oldalba "goldozni" hatos tankokat, nem? Tízes csatában meg majd átváltok a maradékra végjátékban. Egyáltalán minek lőnék a szimplán jobb lőszerrel, mikor ha elég kivagyi jó játékos lennék, akkor anélkül mennék neki! Minek is faragnék azon a kevesen, amire egyébként egyenes ráhatásom van a csata kezdete előtt? (Meg sem kísérlek jelzőt tenni ahhoz, hogy mennyire untat és fáraszt ez a gondolkozásmód.)

Hogy eltekintsünk GoldMalac fiókjától vagy az esetleges kibújástól, magamnál is pontosan így játszanám. Ebben van a ráció. Ahogy magamnál is így játszom a Progettót. Ha pedig tényleg feltétlen szükségét érezzük, hogy a virtuális zsebemben turkáljunk, akkor tessék:80 millió + creditem van, ami a cw kampány ideje alatt is emelkedik. Nem célom a félmilliárd. Ha ez lenne a célom a játékkal eltöltött időmmel, akkor más szempontokat követnék, és talán a lőszerárnak is szerepe lenne a választásban. (Ugyan nem látom, hogy miért lenne az a célom.) Olyannyira egyértelmű a fenti számomra, hogy még nyolcas SH-ban sem viszek AP-t a Progettoban. Ott is így tartom kompetitív és élvezetes tanknak. És még ott sem elsődleges, hogy a legtöbb creditet szerezzem egységnyi időt alatt. Nincs rá szükségem. Eleget hoz így is a játékom. Ha szükségem lenne rá, akkor nem ezzel a tankkal játszanék. Mert nem ebben a tankban lenne a ráció számomra.

*

Akkor rátérve a majdnem ennyire unalmas és fárasztó "top-bottom" témára. A 3-5-7 struktúrában az eredményességünk (gunmark, xp, akármi) óriás szelete, hogy mennyit tudunk kihozni a top tier csatákból. Nem csak kilences és tízes tankkal, minden tankkal. Ahogy a konzisztenciánk alapja, hogy mennyit tudunk kihozni jó és rossz felállásból, top és bot tierből, jó és rossz csapatból, a tankunk jó és rossz pályáiból, nyertes és vesztes szituációból. Tehát, például sosem jutott volna eszembe, hogy nem tanulhatok semmit egy nálam jobb játékos top tier leosztásából, vagy épp korán elbillenő meccséből. Ahogy nem a plafont bámulva jutottam el a hét epic medálig sem. És ha valakinek nem lenne egyértelmű, egy nyolcas tank ilyen köreiben nem csak lehetőséget kapunk, de egyértelmű feladatot is. Vagy az, hogy a magas kombinált top tier meccsen sem abból jön, hogy a listán fent kezdünk, hanem abból, hogy tudjuk, hogy mit kellene megpróbálni kezdeni onnan.

A konkrét meccs pedig. A gyengébb csapatban kezdtem, ahol hamar komoly és nyilvánvaló hátrányba is kerültünk. Sosem nyertük volna meg a harcot egy kimagasló teljesítmény nélkül. Sosem nyertünk volna, ha nem tartom szem előtt, hogy három artival és egy lighttal indulnak a csapatok. Sosem nyertük volna meg, ha nem reagálok azonnal a kialakuló nagyon rossz helyzetre kezdés után (középen). Sosem nyertük volna meg, ha nem vagyok kulcspozícióban. Nem nyertük volna meg, ha nem reagálok pontosan azokra az apró ablakokra, amikor volt lehetőségem lövéseket leadni onnan.

Ami viszont hozzávetőleg semmit nem változtatott volna adott kimenetelen az az, hogy AP vagy APCR volt a tárban. Most mégis erről beszélünk. Miért van ez vajon? Most kiderül, hogy nem volt mit tanulni a meccsből. Sőt, egyenesen "szánalmas viselkedés", hogy én ilyet művelek. Többet is vártunk volna.

Miért van ez vajon? Miért esik jól azon gondolkodni, hogy a jó játékos milyen lőszert választott, hogy a jó játékos jó köre milyen leosztásban volt, bármi máson gondolkozás helyett?

(Nehogy megpróbáljon válaszoljon valaki!)

Egyrészt, nem tartom valószínűnek, hogy olyan sok meccset néznél, legyen az bármilyen. Másrészt, volt egy időszak, amikor bot tier meccseket töltöttem egy hasonló szócséplés vagy bodzyüldözés után, semmivel sem kaptak nagyobb figyelmet (sőt). Harmadrészt, bízom benne, hogy rámutattam valamennyire arra, hogy alapvetően tévúton járás a perspektíva is. Negyedrészt, megosztottam az átlagomat is a tankkal. Ötödrészt, mentem egy jó kört, és hajnalban, rettenetes fáradtan, és talán hibásan mérlegelve úgy döntöttem, hogy ilyen formában osztom meg egy rövid Örömködő helyett, ennyi történt, nem akadémiát nyitottam. Hatodrészt, élnék a lehetőséggel és visszautasítanám a kérést.

Legyen itt a bejegyzésre hivatkozás még egyszer:

www.wotinfo.hu/...264680

Most pedig, az illetékeseknek tessék kifáradni. A felvetett témák megvitatásához, esetleges reakcióknak javaslom az Általános csevegőt. Esetleg új topik nyitását (nyugodtan forduljatok hozzám, tele vagyok jó cím ötletekkel). Ha pedig ennek a fórumtopiknak a feltétlen befejezése a cél, akkor szimplán kérjétek ennek az átnevezését.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Sics, 19287d58816f35754c4393db64367f89, GoldMalac, SassuWinnu

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277391 Írta: GoldMalac
Vissza a naplóba. Szeretnék látni egy tier9 (olasz) elemzest is majd. En szívesen olvasom, tanulok belőle.
:)

5 éve 6 hónapja - 5 éve 6 hónapja #277392 Írta: Ba_nshee

Vissza a naplóba. Szeretnék látni egy tier9 (olasz) elemzest is majd. En szívesen olvasom, tanulok belőle.
:)

Hát, most ezután mit mondjak hirtelen? :lol:

Akárhogy is, először is legyen meg mielőbb a tízes, aztán esetleg jöhet a beszámoló a kilencesről, nem igaz? :silly:

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.