- Köszönetek: 2223
Miutan megneznek egy ilyen csatat ami kívülről egyszerunek tunik, (persze nem tudjak mi miért történik) elhiszik, hogy ez egyszerű mi több, csak a loszernek koszonheto...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Szia Bazsi,
Nem értem miben változott a TDk sorsolása? Mi volt eddig s mi lett most? A kedvenc tank típusom, de nem éreztem a változást, ezért is érdekelne. Amúgy jó ez a napló dolog, örülök, hogy írod!![]()
*** A kritika kritikája ***
Uhgye nem jött be a nagy tervem, nem leszek már sztár wotinfós!
@CC
Kimondtam magamra az ítéletet.
Viszont!
Szia Bazsi!
Ahhoz, h most játszod az IS ágat van köze az új megjelenő miniágnak v. csak most jött el az ideje?
Ha több olyan embert egy csatába sorol az mm, akiknek veszteni kell akkor lohetsz te atommal is.
Bevallom ezt a részt semmilyen logikai/statisztikai módon nem tudtam értelmezni, kifejtenéd, ha szépen megkérlek?
Inkább ne! Bullshit és konteó, van arra másik topic...
Szia Bazsi!
Ahhoz, h most játszod az IS ágat van köze az új megjelenő miniágnak v. csak most jött el az ideje?
Héj! : )
Hát, viccelődöm is vele, hogy így 17 ezer csata után sikerült idáig eljutni.
Valamennyi köze volt hozzá, persze. Azért már jó ideje az eshetőségek között volt. Gondolkoztam az orosz lightok felszámolásán is; legénység átvitelén. Hétvégén volt skillrezet akció is, utána kerestem a híreknek, már emlegették az IS-t, szóval eléggé összeállt a dolog.
Bár értelemszerűen nem vagyok új tankok után szaladós, de legrosszabb esetben is ott lesz az IS-7. Plusz a T-10 még patch előtti kifejlesztése, megvétele mindenképpen jó biznisz lehet.
Figyelem: Spoiler!IS-3 researched. Undistributed experience spent: 77000. Free Experience spent: 0.
![]()
Köszönöm a választ, ezek szerint az IS3-on keresztül... T10 után tudni mi következik? A T10 érzésem szerint nem az a kimondott kemény hevi, inkább medesebb irányba sorolnám. Ezek alapján a tier 10-es is ilyesmi lesz?
...