7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#262683Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
*** 2017 ***
** Momentumok **
**
1 éve www.wotinfo.hu/...222266
Az első tank három jelöléssel, beszámoló, örömködés. Nem más, ELC AMX bis.
**
11 hónapja www.wotinfo.hu/...229282
Aggodalmam, aggályaim community irányban. Mókás volt ezt ennyire távol megtalálni. Nem sok minden változott. Nem is véletlen az, hogy például egész évben nem sikerült eljutni az LTG "hivatalos" elemzéséig.
Figyelem: Spoiler!
Ezt a bazsi-rant dolgot meg akkor már elhelyezem itt, ha már megírtam, ha már belementem, legyen maradása.
Miutan megneznek egy ilyen csatat ami kívülről egyszerunek tunik, (persze nem tudjak mi miért történik) elhiszik, hogy ez egyszerű mi több, csak a loszernek koszonheto...
Valaki megkérdezné, hajlandó lettem volna leírni akár pontonként, bekezdésenként a döntési folyamatot. Vagy amit én fontosnak tartottam a két játékon keresztül. Egészen onnantól, hogy miért indultam el 1-2 oldalon, miért torpantam meg bizonyos időre, egész odáig, hogy mi vezetett el az izolált TigerP ellen két free lövésig, ami egyébként simán lehetett meccsdöntő jelentőségű. Vagy odáig, miért támadom S.River assault az ellenfél oldalát hátrányból, miközben a mi oldalunk elbukik. Olyanokon keresztül, minthogy, amikor meglő az arti ott, akkor már tudtam, hogy hova kell eljutni pár lépcsőn keresztül; miközben lövöm az artit már számolok a Thunderbolt eshetőségével.
Satöbbi-satöbbi. Ehhez képest meg tudjuk, hogy mi történik. Valaki meglátja a dinamizmust, vagy az előre gondolkodást, vagy a mérlegelt döntéseket, vagy tudja, hogy egy ekkora tankkal egyáltalán nem egyszerű effektív hulldown vagy peekelgető játékot tolni. Valaki tanul belőle. Aztán meg jönnek azok (+minionok), akiknek ez top tier, goldot is lőtt, csak nyomni kellett a négy irányt, aztán úgy megtörtént magától.
Le volt zsírozva. Meglőttem a 15 tank sebzésének felét, de mekkora szánalmas vicc, hogy nem rohanok rá egy troll fronttal rendelkező HP előnyben lévő tigerPre egyedül, hanem kimalmozom a 2v1 végjátékot. Olyanok jönnek, akiket annyira az érzékelése, esetenként téveszméi irányítanak, hogy az ő fejében ő folyamatosan öt tier nyolcas ellen játszik ezzel a tankkal. Ehhez képest mit lehet várni? (A tisztes korrigálás meg a hozzászólás kitörlése órákkal később.) Én meg még válaszolgatok türelmesen a nettó fogalmátlanságra. Nem is értem.
A dühöngő meg tele a nézdmá hatan nem lőttek kábé semmit, még akkor sem, amikor végre toptier voltam. Nem lehet mit csinálni. Nem lehet játszani ünnepekkor, december, hétvégén, reggel, semmikor.
Hovatovább, én basszus nem gondoltam, hogy itt is goldozás lesz. Hát, alábecsültem megint. Garasoskodás magasiskolája már. Visszanéztem a Sand Rivert ilyen szemmel - így mivan? Sok sikert abban a helyzetben a kinézegető t3485m tornyát eltalálni és át is ütni ezzel az AP-vel. Vagy biztos az a baj, hogy a 650 életes Thunderboltra 7 élettel lövök párat belőle, hogy félreszórás esetén egy kevéssel nagyobb eséllyel menjen be. Áh, fél tierrel kisebb tankra erkölcstelenség. Már össze is gyűlt a nyál a számban egy méretesre! TigerP esete dettó.
Az meg, hogy egyenesen goldspam. Monjduk Fly napi bölcsességei mellet elfér. Különben is WN8-ért ment az is remegve. Az uralja az unicum gondolatait szünet nélkül. Természetesen. Más meg 260k nettó helyett kivette volna belőle a háromszázat is. Tutira. Sokkal jobban lő, jobban ismeri a tankokat, meg főleg férfiasabban adja elő.
Eredmény általában nincs, csapat sikere nem érdekes, goldammo-becsület, az van kérem!
Le van szarva a legénység is. Még arra sincs szándék, hogy megpróbálja a tankját optimálishoz közel felszerelni. Ez a skillrendszer is milyen bonyolult már. Akkor más se! Úgy könnyű! Mintha nem 75 százalékos legénységgel kezdtem volna vele (kétszer) és húztam volna fel őket öt skillig. De amúgy biztos beleszülettek azok is.
*
Aztán meg valaki ír egy igen kedves és empatikus privát üzenetet, amiben többek között az, hogy valamikor ő is próbálkozott, aztán ő is úgy érezte magát, ahogy én most, belátta, azóta inkább már csak 'trollkodni, nevetni ezen jár vissza. Hát, mit lehet erre mondani?
Dobilaci írja valahol, hogy többé nem fogja olvasni a wotinfó hírek alatti szekcióját. Mit lehet erre mondani? El lehet ítélni? Vagy követendő?
Egészen konkrétan ott tartunk, hogy a jó játékosnak, sikeresnek, kompetensnek kellene itt kisebbségben óvatoskodnia. Hendikep van. Kiindulásból nagyképű paraszt. Azt nehéz kerülgetni. Kivételezett is. Engedtessék meg, hogy a végtelen konteót és elméletet nem is kezdem el sorolni hozzá. Ott tartunk, hogy nekünk van szívesség téve, ha megoszthatunk valamit. Ha válaszolhatunk valamire. Amúgy is kötelességet teljesítünk. - A szemtelen meg még elemez is, meg okoskodik! Hát ilyet! Próbálkozik! Hallod! Propaganda!
Azt minek? Jó úgy a kompetenciaszint, átlagtudás, ahogy van! Ide aztán... mikor csak egy kis fair mm kellene már csak! Meg jobb csapattársak! Meg kevesebb RNG! A WG! Arra várunk! Hallod, ide már nem kell más. A szemtelenje meg! Hallod, ki ez itt? Jobb megmutatni ennek is! (Kikezdeni a lehető legtöbb módon.)
*
Különben, ha még nem is lenne annyira rossz az arány (de az), akkor is külön baj, hogy látszik, mennyire könnyű a hangulatkeltés. Mennyire könnyen ellehetetleníthet sok mindent 5-10, vagy tessék, akárcsak 2-3 ember! Látszik, hogy mennyire könnyű befolyásolni az arra fogékonyakat. Tényleg mennyire megy az egymás vállának veregetése. Minap valaki beírja a haldokló szerverek kapcsán, hogy nem megy az átütés számoló (!) se. Aztán jönnek sorban, hogy jaja, tényleg nem mennek ma be a lövések. Nem működik a spotrendszer se jól! Jaja. Megnerfelték titokban! Jaja. OP medek! Jaja. Szerencsejáték csak ez! Jaja. Goldspam! Jaja. Nézd már a nagyképű unicumot! Jajaja.
Soha sehol senkinek nem állítottam, hogy ezek hatalmas vagy lenyűgöző körök lettek volna. Pontosan azt mondtam, hogy örültem. Örültem, hogy sikerült megoldani ezeket. Ami azt illeti, örültem annak is, hogy top tier lehettem. Örültem a számomra nagyobb győzelmeknek egymás után. Nagyon örültem, hogy lett belőle bodzy videó. Ezek így kiemelt emlékké növekedhetnek, vissza lehet őket bármikor nézni, emeli a pusztán visszajátszás, játék értékét. Aztán két ünnep között kikerül a wotinfóra és megy alatta a kocsmai verekedés. Vagy kocsmai kajadobálás. Ez igen.
*
Hattyú halála. Na most lehet nyomni.
-
Visszatérve aranybecsületre. Sosem értettem ezt a nyomorult +2 mániát se. Mert mégis mi a ********at várunk? Azt értem, hogy sokan fejben mindig csak azt játszanak, meg már mindenki ronggyá veri a toptier osztásait, de amúgy a bot tier feladata lenne azt lehozni? Egy az egyben kerriznie? Medálesőt szállítani? Milyen gyakran? Nem a konzisztens hozzájárulás ott az eredmény? És csak kíváncsiságból, hozzávetőleg mennyit kellene lőnöm mondjuk egy tier nyolc medben T10 csatában, hogy annak a magasztos lehozásnak tekintsük? Hatezret? Hétezret? Kilencezret? Mert ha a te tízeseid alkalmatlanok, az ellenfélnél meg nem azok, akkor nem hozol le te semmit ezek alatt egyedül. És mellesleg, amikor ott az abszolút kivételes meccs, megcsináltad, akkor szerinted nem az jönne hozzá, hogy mekkora szerencsétlen-nyomoronc volt az ellenfél? Hogy kacsavadászat volt? Hogy mennyi szerencse kellett hozzá? HOGYAN NE JÖNNE? HOGYAN NE JÖTT VOLNA?
Azt is garantálom, odáig is eljutnánk, hogy pl minek játszom T10 csatában ilyen erőssel, mint a Revalorisé, miért nem tolom TVP VTU? Na az már valami lenne. Bár, még lehetne legénységskillek nélkül is. Prémium nélkül. Meg egy-két stock alkatrésszel. JA VÁRJÁL, HÁT MÁR ELJUTOTTUNK IDÁIG IS!
Kabaré.
Meg amúgy biztos nem töltöttem fel első pantheresek között a 4k+ Himmelsdorf T8 bukót. Nincs ott a szintén T7 prefmm E25 1730base carry, T8, könnyű pályán, Ruinberg. Ja nulla letöltés. De igény az lenne rá.
Bár gondolom ez nem is velem szembem, hanem Bodzyval szemben egy kritika. Ami meg a következő parádé. Nem is lett lefutva ez a kör már négyszer. Nem számít.
Az első nyolcas, tanulótankom, T-44-100 bő ezer csata utáni második jelölése, bizony megelégedéssel.
**
9 hónapja www.wotinfo.hu/...234257
Az első hivatalos elemzésem és extra gondolatok tier hatról; második gunmarkolt tankom, Strv 74.
**
9 hónapja www.wotinfo.hu/...234641
Élmények a pilot maraton közben. Alatta a második bodzys videóm, azóta is legemlékezetesebb: T29 Pool.
*
Kicsit tovább lapozva, még ebben az időszakban az első tízes tankom is beállt a garázsba: T-62A
**
8 hónapja www.wotinfo.hu/...236421
Tízezer játék után a nagy garázsszemle első része. Itt még inkább garázsmenedzsmentről átfogóan, utána nemzetenként részletesen.
Ha összeszedem magam, akkor az újévi nagy garázstakarítás után lesz majd megint ilyen.
**
6 hónapja www.wotinfo.hu/...242892
Az első ranked szezon, ami meg is reformálta az akkor nehézkes creditszerzést (50% boosterek). Alatta pedig a másik válasz: Skorpion G és a tier nyolc matchmaking.
Nem értem miben változott a TDk sorsolása? Mi volt eddig s mi lett most? A kedvenc tank típusom, de nem éreztem a változást, ezért is érdekelne. Amúgy jó ez a napló dolog, örülök, hogy írod!
Nem értem miben változott a TDk sorsolása? Mi volt eddig s mi lett most? A kedvenc tank típusom, de nem éreztem a változást, ezért is érdekelne. Amúgy jó ez a napló dolog, örülök, hogy írod!
Szia!
A "3-5-7" megjelenése után a lightok, artik és tédék többször voltak a minta tetején. Ergo, jóval többször voltak top tierek, sokkal több náluk alacsonyabb tankkal találkoztak, mint a fő tankosztályok.
TÉMA: STATISZTIKAI ADATOK AZ AKTUÁLIS PATCHEKRŐL
De pár patch-csel korábban küszöbölték ezt az apróságot.
Last edit: 7 éve 8 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: juliensorrel
Ahhoz, h most játszod az IS ágat van köze az új megjelenő miniágnak v. csak most jött el az ideje?
Héj! : )
Hát, viccelődöm is vele, hogy így 17 ezer csata után sikerült idáig eljutni.
Valamennyi köze volt hozzá, persze. Azért már jó ideje az eshetőségek között volt. Gondolkoztam az orosz lightok felszámolásán is; legénység átvitelén. Hétvégén volt skillrezet akció is, utána kerestem a híreknek, már emlegették az IS-t, szóval eléggé összeállt a dolog.
Bár értelemszerűen nem vagyok új tankok után szaladós, de legrosszabb esetben is ott lesz az IS-7. Plusz a T-10 még patch előtti kifejlesztése, megvétele mindenképpen jó biznisz lehet.
Ha több olyan embert egy csatába sorol az mm, akiknek veszteni kell akkor lohetsz te atommal is.
Bevallom ezt a részt semmilyen logikai/statisztikai módon nem tudtam értelmezni, kifejtenéd, ha szépen megkérlek?
Inkább ne! Bullshit és konteó, van arra másik topic...
Igen, ezt ide ne, van erre megfelelő topic, a vonatkozó részek áthelyezésre kerültek oda, kérem továbbiakban ott folytatni annak, aki szeretné: www.wotinfo.hu/...=14565
.
Last edit: 7 éve 8 hónapja by Bhalangir.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lord_Loga, Ba_nshee, AntTheZ
Ahhoz, h most játszod az IS ágat van köze az új megjelenő miniágnak v. csak most jött el az ideje?
Héj! : )
Hát, viccelődöm is vele, hogy így 17 ezer csata után sikerült idáig eljutni.
Valamennyi köze volt hozzá, persze. Azért már jó ideje az eshetőségek között volt. Gondolkoztam az orosz lightok felszámolásán is; legénység átvitelén. Hétvégén volt skillrezet akció is, utána kerestem a híreknek, már emlegették az IS-t, szóval eléggé összeállt a dolog.
Bár értelemszerűen nem vagyok új tankok után szaladós, de legrosszabb esetben is ott lesz az IS-7. Plusz a T-10 még patch előtti kifejlesztése, megvétele mindenképpen jó biznisz lehet.
Köszönöm a választ, ezek szerint az IS3-on keresztül... T10 után tudni mi következik? A T10 érzésem szerint nem az a kimondott kemény hevi, inkább medesebb irányba sorolnám. Ezek alapján a tier 10-es is ilyesmi lesz?
Az IS3 után van elég xp-m és választás előtt álok ezért értdekel ennyire. Az IS7-et nagyjábol ismerem a fiam acc-jából. Így h, 2 külön ágat vezetnek be az IS és az IS3 után eléggé keveredik bennem az a kevés információ ami eljutott hozzám.
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja#262942Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Köszönöm a választ, ezek szerint az IS3-on keresztül... T10 után tudni mi következik? A T10 érzésem szerint nem az a kimondott kemény hevi, inkább medesebb irányba sorolnám. Ezek alapján a tier 10-es is ilyesmi lesz?
Sajnos én sem tudok többet. Most eléggé bele vannak bolondulva a szisztematikus ágfelépítésbe, így logikusnak tűnik a T-10 és a hozzátartozó tier 10 heavy feltételezésed. Legalábbis nem egy szovjet Maus érkezik oda! Az új kilencesről (obj 257) sem tudok semmit.
Részemről kitermeltem (bőven) IS-sel a dupla XP-t. Aztán az IS-3 is két kilencesre elég XP-t tervezek gyűjteni. Ha bírom. Most hétvégén XP-bonus is lesz.
Aztán majd meglátjuk.
Kifigyeltem.
És már készülődik is!
Last edit: 7 éve 8 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, AntTheZ
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...