Jelenleg

18
látogatónk van

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #219316 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
*** Tank a garázsból kimenet: A43 ***
* Avagy szegény ember Cromwellje *

Rendben, valójában már hetek óta nincs a garázsban és még régebb óta nem játszom vele aktívan, csakhát... nem sikerült időben megírni. Gondoltam is rá, hogy elmismásolom, de ígértem is, és mégis, ha már sikerült itt is a hipster ágat választani, akkor már minden résztvevőről illene megosztani a személyes élményéket, tapasztalatokat.

A koraiak:

Mióta csak elhatároztam a játékban való elmélyedést, azóta él bennem a benyomás, hogy amikor azt mondják egy tankról, hogy "flanker", akkor azt többnyire valójában azt jelenti, hogy rossz, gyenge. Mármint, minden mobilis tankkal eljöhet a meccsnek az a szakasza, amikor adja magát, hogy az ellenfelek oldalába, hátába kerülj. Így működik. Az érdekesebb, hogy mit tudsz tenni addig a pontig, játékszakaszig? Nincs átütésed, nincs csőlehajlásod, megfelelő álcázásod és látóköröd, nincs páncélod? Hát akkor majd flenkelsz! Majd megoldod. Majd valamikor.

Ez csak eszembe jutott, igazából annyira nem rossz a helyzet, de mint általában alacsony tier mediumokkal, itt is leleményesnek kell lennünk, hogy konzekvensen bizonyítani tudjuk hasznosságunkat.

A meccsek többsége 1-2 skill között járva a top gunnal, mivel a teljes T34 és Type T34 grind után nem kicsit untam a Zis 4 "meggymagköpködő" ágyút.

Az elején nagyon tudtam értékelni a T34-hez képesti sebességét, kezelhetőségét. Azt is, hogy amikor elhatároztam magam egy elkötelezettebb (committed) push mellett, akkor végre volt életpontom is felvenni pár lövést, időm körbejátszani az ellenfelet, vagy akár kikeveredni a szituációból.

A későiek:

Száz csata környékén váltottam vissza az itt már pénztemető Zis4-re, láttam be, hogy nem nyújt eleget a nagyobb kaliber. Ez volt az a pont is, ahol számomra teljesen kifulladt a tank. Csípő felett vannak a problémák. Igaznak kell lennie, hogy az ágyú szerethetősége elsők között fogja meghatározni egy tank szerethetőségét. Párhuzamként hozom új kedvencemet, WZ-131, itt is lehet választani a kisebb és a nagyobb között. Az ellentét, hogy utóbbinál az az érzés, hogy két jó közül lehet kiválasztani a jobbat, szimpatikusabbat, míg az A43-nál ez számomra egy egyértelműen két rossz közül a kevésbé kellemetlent helyzetté változott.

Az is lehet, hogy ha nem lenne adott a választás lehetősége, nem lenne relációba téve, akkor kevésbé bántó, nem vesztem el a lelkesedésem ennyire hamar. A tank mozgása, formája továbbra is tetszik, de a karakter nélküli lövegek mellett nem tudtam kitartani. (Eszünkbe juthat, hogy ezt követi az A44, amire sok mindent lehet mondani, de hogy nincs személyisége, jellege, íze, azt semmiképp.)

Tekintve, hogy az előző posztban (1375) bővebben kitértem rá, futólag említem, hogy a WN8 elvárások magasak, semmiképpen sem jutalmazóak. Tudtam ezt igazából előre, de mikor egy minden találatért vérrel-verejtékkel meccs után kiírta nekem, hogy 1900, akkor azért lehet, hogy megbillent az egyik szemöldököm.

One does not simply, russian gun depression:

Magas toronyból is kiemelkedő kupola, öt fok csőlehajlás. Arra mindenképpen jó volt, hogy korán elkezdjek megbirkózni ezzel a kihívással. Talán az alacsony sebzés (dpm gun) miatt különösen zavaró volt kitalálni, használni egy-egy pozíciót. Azért igyekeztem.

Gunmark 80% körül volt itt is. Fontolgattam, hogy rárakom még a második csillagot egy végső sprintként... de minek is?

Kigurult, nem hiányzik.

(Solo stats, solo marks.)
Youtube Replays: www.youtube.com...videos
Gunmarks (112): i.imgur.com/7n573Wz.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Személyes oktatás ügyében Discordon: Banshee2077#3159
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Xizor111, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #219394 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Tekintve, hogy az előző posztban (1375) bővebben kitértem rá, futólag említem, hogy a WN8 elvárások magasak, semmiképpen sem jutalmazóak. Tudtam ezt igazából előre, de mikor egy minden találatért vérrel-verejtékkel meccs után kiírta nekem, hogy 1900, akkor azért lehet, hogy megbillent az egyik szemöldököm.

A 13 75-nél sem értettem igazán ezt a megjegyzésed, itt sem. Az A-43 elvárt sebzése 678, ez a hatos medek között a legalacsonyabb. A vbaddict.net adatai alapján a játékosok átlagosan 916 WN8 értéket érnek el, ami csak elsőre alacsony. Ha jobban megnézzük, az látható, hogy ennél jobb átlaga csak prémium közepes tankoknak van hatos szinten, és a tier hatos mezőny összesített átlaga is 885. Ez alapján az A-43 elvárt értékei elég kiegyensúlyozottan vannak meghatározva.

Ami a 13 75-öt illeti, az elvárt sebzése 614, a hetes scoutok között szintén a legalacsonyabb. A játékos állomány 1084 átlagos WN8-at ér el vele, ami figyelembe véve a hetes könnyű tankok átlagát (1110), szintén elég kiegyensúlyozottnak tűnik.

Sem az A-43, sem a 13 75 nem egy statpadder tank, de szerintem nem is stat-gyilkos tankok, szerintem elvárt értékeik pont hogy kiegyensúlyozottak.

propterea accipite armaturam Dei ut possitis resistere in die malo et omnibus perfectis stare
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Xizor111

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #219421 Írta: Ba_nshee
@CrawlingChaos

Nem néztem statokat, a személyes tapasztalatom volt, hogy

1375:

1. Gyengén, nem törődöm módon is 2k felett hoztam vele. Meccsekre bontva is nagyon hamar felszaladt a számláló.
2. Emellett, az ace tanker nehézsége miatt is feltételeztem, hogy használhatják statpadderkedésre.

A43:

A fentiek ellentéte volt végig a benyomásom.

Ahogy írtam is, nem éreztem jutalmazónak az a43 küzdelmes sebzésszerzését, míg 1375-tel kétszer kitárazás, aztán "hátra lehet dőlni". Nyilván meg lehet magyarázni, hogy miért könnyebb-nehezebb, de nem az elvárt értékek vagy szerverátlagok felől közelítettem. Remélem, , van akinek hozzá tudtam tenni valamit az elérhető számokhoz (a tévedés lehetőségével együtt is).

(Az A43 vbaddictos számai attól még alacsonyak, hogy a T6 mediumok átlaga is alacsony. Ha innen értelmezed.)

update:

hogy a WN8 elvárások magasak

Lehet, hogy elhamarkodott megfogalmazás.
"magasnak érződtek"-re javítanám az észrevétel után

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #219481 Írta: Ba_nshee
*** Mérföldkövek ***
* ? *

A hibátlan teljesítményben nem vagyok biztos, de a biztatást elfogadom bárhonnan, köszönöm szépen.

Ötezer. Az már nem is tűnik olyan kevésnek, nem igaz? Aztán belegondolva... Új vagyok az ilyen világban, még mindig meg tud lepni, hogy a játék mércéjével bizony nem valami sok. Tegnap kaptam meg az üzenetet, és tegnap vásároltam meg a legelső valódi tier nyolc tankomat is. Bármennyire is próbálok célirányos lenne, bármennyire is türelmetlenkedem, az elsőt. Jelzésképpen, momentán harminckilenc nem prémium tier nyolc tank van a játékban.

Régen is hoztam specifikusan ilyen bejegyzést. Igazából az van, hogy már nyilvánvalóan és rohamosan lassul a fejlődésem üteme. Már az a rész, ahol észrevehetően egyre kisebb lépcsőkért kell mégis egyre nagyobbakat lépni. Kevesebb a beszámolni való, érdekes plecsni, nagyobb ugrás is. Nem meglepő, egyszerűen csak így van.

Talán az azért mindenképpen említésre méltó, hogy viszonylag biztos kézzel sikerült kimászni abból a winrate gödörből, amibe azon a bizonyos két délután zuhantam.

Még ötezer?

Glhf mindenki nagy és kis számaihoz is!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Xizor111, 19287d58816f35754c4393db64367f89

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #220204 Írta: Ba_nshee
*** Benne vagyok a tévében! ***
* Bodzywotreplay *

Az ilyen pörgős meccsek után néha felmerül bennem, hogy még a relatív gyorsabb nehezeknek is lehet, hogy csak küldetéscsinálás lesz hosszútávon a sorsa. Egyébként, tiereloszlás nyilván parádés, lépés is jól jött ki, de hát az is része egy tanknak, hogy ilyen helyzetekben mit enged kihozni magából. Skilleket, felszerelést itt mutattam már.

További személyes megjegyzésként, második IS6-nál azért volt egy kis pánik. Az első manuális lövést még alapvetően a turret oldalának hátsó részébe szántam, aztán valóban visszaváltok AP-ra a lánc és üreges miatt, elfoglalom magam azzal, hogy az ötfokos gundeppel mennyire tudok mélyre célozni, miközben amúgy nem tűnik fel a clear shot a turret hátuljába. Utána kicsit lassacskán is reagálok a helyzetre. (Bár a 3485 elleni szneppek már azért jobbnak néztek az én képernyőmön. Van ez a furcsa replay bug, elcsúszás is, ami miatt sok esetben úgy látszik másoknál is, hogy előbb váltunk vissza belső nézetből és utána lövünk.)

Végül, gondolom, hogy lesz, aki csak azt fogja látni, hogy a végén feleslegesen elszórom a prémium lőszert. Egyrészt, semmi gond, biztosan vannak asztalok, ahol szívesebben látnak. Másrészt, pontosan ez történt, mindegy alapon elszórtam őket. Szerintem örültem az eredménynek és nem a spórolás "lebegett a szemem előtt". Ahogy visszaemlékszem, különösebb gondolat nélkül töltöttem, feltételezem, hogy volt bennem egy ilyen "biztosra menés" ösztön. Tegyük hozzá, a KV2 mágia azért felfedte magát HEAT meg AP ellenében is, hehe.

Tankról bővebb poszt biztosan lesz valamikor.

Bodzynak óriás köszönet! És még egyszer, köszi!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, tiger, FrankeeHUN, Sics, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #220211 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
A43-al én a legkisebbet sebző löveget viszem. Ill. a középsőt még felváltva, ahogy kedvem tartja.

A kicsi menet közben is talál és SH.-n simán odaver egy cromwell-nek, aki még álló helyzetből is lövi a melléket.

A középső gun kicsit rosszabb ilyen szempontból, de ott a nagyobb alfa miatt randomban talán többet segít. A legnagyobb löveg felejtős. Meg sem próbáltam rá tenni.

De! míg ennek a formája/páncélzat kialakítása nagyjából segít 1-1 kósza lövedéket pattintani ( és most sh-ra térnék ki ismét, ott a cromik többször pattognak rólam mint én róluk és sebességben alig maradok el tőlük)

A gyújtogatós küldit evvel próbáltam de nem segített a kis töltésidő sem.

Én azt mondom ez az orosz cromwell, amivel még lőni is lehet tisztességgel. Persze stock löveggel be kell tárazni abból a skill lőszerből , mert az átütéssel azért gondok vannak.

De ezek mellett, egy mozgékony, alap gunnal pontos, kis szórású löveget cipelő kis masina, amivel gyakorlatilag meg sem kell állni az egész csata alatt.

Nekem bejön, annak ellenére is, hogy nem a top 3 medek egyike tier 6-ban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Sics

6 éve 6 hónapja #220219 Írta: Ba_nshee
@phurges00

Teljesen elfogadható számomra, amit írsz. Tudom, hogy Sics is nagyjából ezt mondta volna el, ha már nem mondta volna el máshol.

Velem nem kedveltette meg magát.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #220385 Írta: Ba_nshee
*** Közösségi tartalmak, körkép ***

Valószínűleg, senkit nem lep meg nagyon, hogy sok időt töltök tartalomkereséssel, okító érdekességek felkutatásával. Gondoltam, megosztok veletek párat.

(Van egy rendkívül háborgós ide köthető gondolatom. A téveszmések egy új kategóriája, akik kitalálják a kis fejükben, hogy ezek használata, vagy akár a meta tisztelete, vagy akár erős (OP?) stratégiák és "szereplők" választása elítélendő, mindenképpen alantas dolog. Van itt nekünk ez a speciális goldammo dolog, de ezt félretéve, talán itt még nem annyira gyakori a jelenség, mint más kompetitív játékoknál. Amivel együtt is hosszasan, mindenféle példával és unalmas szófordulattal tudnám ezt jólesően kiadni magamból. De lássátok kivel van dolgotok, ma megkímélek ettől mindenkit, listára, hasznosságra igyekszem szorítkozni.)

4TankersAndDog

Nem egyszer említettem már, azért hozom elsőnek, mert ő a példám az általánosabb... könnyebben kezelhető tudáshoz, tartalomhoz. Kezdő parancsnokot mindenképpen ide irányítanék. Ha megnézitek a legújabb map review videóját Párizsról , akkor ki fog derülni, hogy milyen szintre gondolok.

Ha később rá is cáfolunk, nem értünk egyet, akkor is először el kell jutni odáig, hogy legyen mit megcáfolni, megkérdőjelezni, kiegészíteni. Minimum erre kiváló. Kedvelem, szimpatikus, hálás vagyok.

LemmingRush

Másodikként, mert az ő Type64 visszajátszása a példám az olyan részletekre, amit én már egy következő szintként, egy következő körben képzelnék el. Úgy kezdi, hogy az első scout körében ledönt egy fát a megfelelő irányba és lerombol egy házat line of fire biztosítása okán. Folytatja, hogy mire számít az elosztás alapján, 1v1-ben a másik szórásértékeinek figyelembevétele és így tovább.

Ez baromi jó, de amikor először láttam, akkor egyszerűen elmentettem a linket és csak hetekkel később tértem vissza körülnézni a csatornán. Köztes időben is használtam a pozíciót, talán meccset eldöntő szerepe is volt. Baromi jó, de mégis egy pálya, egyik oldaláról, ha egyáltalán vannak ellenfeles tankok, akiket oda számolunk. Ez így... értitek, hogy mire gondolok. Száz és száz ilyen részlet, apróság, tipp ismerete óriásit dobhat az eredményeinken, de nem érdemes ezek hajkurászásával kezdeni. Ráadásként, akkora a szakadék az ő és az átlag játékos között, hogy önmagában az is hátráltató tényező lehet más tartalmak viszonylatában. Még én is azt mondom, hogy meg kell adni a megfelelő időt.

A következő videó pedig arra példa, amikor a tapasztalt, de különböző perspektívák összeütköznek. Amikor mások véleményére reflektálással alakítjuk ki a sajátunkat. Nagyon jó volt látni, hogy ami bennem kételyként megfogalmazódott Tundrán, annak ő egy külön videót szentelt. Esetleg megnyugtató, hogy nem én vagyok totál potátó ahhoz a hegyhez...

Azt mondanám, hogy érthetően és kellemesen magyaráz, de igazából az ilyen szubjektív részt mindenki kialakítja magának.

straubbazsi

Simán ide sorolom magam. Nem kell aggódni.

Viccet félretéve, apró részletekről, pozícióról, hegyoldalról jutott eszembe.

Replay.

Nem játszok benne jól, ne azt nézzük. Túlóvatoskodom az első bekapott találat után, a felbontás miatt néha nehezen látom, hogy ki hova preaimel, mert tétmeccsen már régen helyzetet váltottam volna. Vagy nyilván teljesen felesleges volt onnan rálőni a t28protra, konkrétan azt teszteltem, hogy öt fok gundeppel, mennyire kell kimennem, hogy oda tudjak célozni. Ezért is ezt választottam, mert konkrétan azt látjuk, hogy milyen, amikor először próbálok ki egy pozíciót.

(Jah, az amúgy ideggörcs, hogy valami közelire célzás esetén nézetváltásnál így felrántja fölém a kamerát...)

Annyira mégis jó, hogy második legyek a listán. Akkor most képzeljük el turret armorral vagy többszörös csőlehajlással... vagy csak simán tapasztaltabb irányítással. Nagyon szépen tud működni. A legjobb persze az benne, hogy iszonyatosan idegesíti az ellenfelet. Ha nem sikerül jelentős sebzést osztani a szpotolás mellett, akkor is van, hogy kivehetünk ágyukat a csatából (néha még arty is vérszemet kap).

Helyesbítve, Orzanelnél láttam T-44-100 GM grindelés egyik meccsén. Ha valakit pont a 44100 érdekel, akkor most kattintson a twitch csatornára , mert pont ezeket kukázza az automatikus mentés. Annyira nem követtem azóta, huzamosabb ideig nekem fárasztó őt nézni, de látszik is: CW, Patriot, AMX M4, LTTB csillagok pakolása mostanában.

- Igazából nagyjából fel is használtam a link per bejegyzés limitet, éhes is vagyok, úgyhogy most első résznek (?) ez ennyi volt. Amúgy is QuickyBaby új sorozata következne, neki meg azért még küzdenie kellene, hogy velem egy listán legyen említve!!

glhf

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Frankenstein Bourne, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89

6 éve 6 hónapja #220392 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Én anno úgy kezdtem 2 éve, hogy mentem egy kört lighttal és gyorsan meghaltam (ez nem volt tervezett :trollol: ), alt+tab youtube: "wot passive spot #+mapnév#" és már néztem is mi csinál egy profi azon a mappon, és minden egyes alkalommal ezt csináltam, utána mentem egy új kört.

Persze belegondolok, ha ennyi energiát fektetnék olyan dolgok tanulásába, amivel pénzt is lehet keresni... :trollol:

"Ha három madár lehetnék, felülről láthatnám, ahogy magam alatt repülök!"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, PanzerGunter

6 éve 6 hónapja #220395 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Én anno úgy kezdtem 2 éve, hogy mentem egy kört lighttal és gyorsan meghaltam (ez nem volt tervezett :trollol: ), alt+tab youtube: "wot passive spot #+mapnév#" és már néztem is mi csinál egy profi azon a mappon, és minden egyes alkalommal ezt csináltam, utána mentem egy új kört.

Persze belegondolok, ha ennyi energiát fektetnék olyan dolgok tanulásába, amivel pénzt is lehet keresni... :trollol:

Én anno a lányokra fordítottam ennyi energiát, igaz abból pénzem nem lett, sőt... :troll: De legalább mindig sikerült kitárazni. :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #220402 Írta: Ba_nshee

Valahogy így jutottam 4Tankers-hez. Minden pálya minden oldalról.

---

Ha mindketten arra utaltok, hogy ebben a negyedévben feltűnően sok időt szánok a WOT-ra, akkor

1. Miért zavar ez akárkit? (Valószínűleg mindenki magánál fogja megtalálni a választ.)

2. Nem tudom miért esik jól felhozni, de nyilván munkához is közelítettem vehemensebben, és egyébként a magánéletem történetét sem kell izgalmak hiányától félteni. De egyik sem tervezett témája ennek a naplónak.

3. Továbbra sem értem, hogy miért lehet ezen fennakadni, miközben elképesztő mennyiségű játékos, akiknek meccsei tízezres nagyságrendben, de talán még tíz videót sem nézett meg, azért hogy fejlődjön. Tényleg ennyire furcsa, hogy kvázi eredményesen jobban szórakozom játék közben?

4. Ha arra vonatkozott, hogy minek szánom az időmet erre, jelen esetben, hogy a hosszas keresgélés eredményét megosszam a fórummal, akkor... akkor nem tudom mit mondjak.

Ha egyik sem, akkor csak reagáltam egy elméleti eshetőségre.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, AntZ

6 éve 6 hónapja #220405 Írta: PanzerGunter

Valahogy így jutottam 4Tankers-hez. Minden pálya minden oldalról.

---

Ha mindketten arra utaltok, hogy ebben a negyedévben feltűnően sok időt szánok a WOT-ra, akkor

1. Miért zavar ez akárkit? (Valószínűleg mindenki magánál fogja megtalálni a választ.)

2. Nem tudom miért esik jól felhozni, de nyilván munkához is közelítettem vehemensebben, és egyébként a magánéletem történetét sem kell izgalmak hiányától félteni. De egyik sem tervezett témája ennek a naplónak.

3. Továbbra sem értem, hogy miért lehet ezen fennakadni, miközben elképesztő mennyiségű játékos, akiknek meccsei tízezres nagyságrendben, de talán még tíz videót sem nézett meg, azért hogy fejlődjön. Tényleg ennyire furcsa, hogy kvázi eredményesen jobban szórakozom játék közben?

4. Ha arra vonatkozott, hogy minek szánom az időmet erre, jelen esetben, hogy a hosszas keresgélés eredményét megosszam a fórummal, akkor... akkor nem tudom mit mondjak.

Ha egyik sem, akkor csak reagáltam egy elméleti eshetőségre.

Nem kell mindig mindenre reagálni. Nem várja el senki. Feleslegesen agyaltál ezen a pár mondaton. :troll:

6 éve 6 hónapja #220406 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU
Nem neked szólt a kérdés, Bazsi, nagyon magadra vetted. Inkább magamnak teszem fel ezt a kérdést, újra és újra, minek öltem/ölök ennyi időt egy játékba. És nem, nem kapcsol ki, a wot egy olyan játék, amiben ezer dolog fel tud húzni mindenkit. A legnyugodtabb embereket is hallottam már kiabálni TSen.
Valószínűleg sajnálom a beleölt időt és pénzt.

Ez inkább elméleti kérdés. Boldog leszek, ha halálos betegen visszagondolok, de fasza voltam egy játékban, ahelyett hogy offline emlékek megszerzésére fordítanám ezt az energiát?

"Ha három madár lehetnék, felülről láthatnám, ahogy magam alatt repülök!"

6 éve 6 hónapja - 6 éve 6 hónapja #220409 Írta: Ba_nshee
@Panzer

Nem reagálok mindig mindenre, a naplóban azért többnyire. :)
Nem akartam "túlagyalni", még tegnapról (dühöngő) maradt meg ez a téma.

@Medden

Hát. Ugye a huszonegyedik. :) Biztos érdemes ilyesmi kérdéseket feltenni magunknak. Munka vs hobbi viszonylatban hoztad először. Aztán úgy általában offline dolgokkal szemben. Mindegy is, kár is másnak megpróbálni megválaszolni ezt.. pláne én kaliber, akinek ez csak 2-3 hónap, ha jól olvasom, akkor te klánozol, régi motoros, jobban kell látnod, hogy mennyi közösségi és egyéb élményt, kikapcsolódást, vagy épp bosszúságot hozott. :)

6 éve 6 hónapja #220417 Írta: PanzerGunter

Nem neked szólt a kérdés, Bazsi, nagyon magadra vetted. Inkább magamnak teszem fel ezt a kérdést, újra és újra, minek öltem/ölök ennyi időt egy játékba. És nem, nem kapcsol ki, a wot egy olyan játék, amiben ezer dolog fel tud húzni mindenkit. A legnyugodtabb embereket is hallottam már kiabálni TSen.
Valószínűleg sajnálom a beleölt időt és pénzt.

Ez inkább elméleti kérdés. Boldog leszek, ha halálos betegen visszagondolok, de fasza voltam egy játékban, ahelyett hogy offline emlékek megszerzésére fordítanám ezt az energiát?

Így van. Nagy ritkán én is felemelem a hangom, pedig az tényleg ritka.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.