- Köszönetek: 2230
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Tekintve, hogy az előző posztban (1375) bővebben kitértem rá, futólag említem, hogy a WN8 elvárások magasak, semmiképpen sem jutalmazóak. Tudtam ezt igazából előre, de mikor egy minden találatért vérrel-verejtékkel meccs után kiírta nekem, hogy 1900, akkor azért lehet, hogy megbillent az egyik szemöldököm.
hogy a WN8 elvárások magasak
Én anno úgy kezdtem 2 éve, hogy mentem egy kört lighttal és gyorsan meghaltam (ez nem volt tervezett
), alt+tab youtube: "wot passive spot #+mapnév#" és már néztem is mi csinál egy profi azon a mappon, és minden egyes alkalommal ezt csináltam, utána mentem egy új kört.
Persze belegondolok, ha ennyi energiát fektetnék olyan dolgok tanulásába, amivel pénzt is lehet keresni...
Én anno úgy kezdtem 2 éve, hogy mentem egy kört lighttal és gyorsan meghaltam (ez nem volt tervezett
), alt+tab youtube: "wot passive spot #+mapnév#" és már néztem is mi csinál egy profi azon a mappon, és minden egyes alkalommal ezt csináltam, utána mentem egy új kört.
Valahogy így jutottam 4Tankers-hez. Minden pálya minden oldalról.
---
Ha mindketten arra utaltok, hogy ebben a negyedévben feltűnően sok időt szánok a WOT-ra, akkor
1. Miért zavar ez akárkit? (Valószínűleg mindenki magánál fogja megtalálni a választ.)
2. Nem tudom miért esik jól felhozni, de nyilván munkához is közelítettem vehemensebben, és egyébként a magánéletem történetét sem kell izgalmak hiányától félteni. De egyik sem tervezett témája ennek a naplónak.
3. Továbbra sem értem, hogy miért lehet ezen fennakadni, miközben elképesztő mennyiségű játékos, akiknek meccsei tízezres nagyságrendben, de talán még tíz videót sem nézett meg, azért hogy fejlődjön. Tényleg ennyire furcsa, hogy kvázi eredményesen jobban szórakozom játék közben?
4. Ha arra vonatkozott, hogy minek szánom az időmet erre, jelen esetben, hogy a hosszas keresgélés eredményét megosszam a fórummal, akkor... akkor nem tudom mit mondjak.
Ha egyik sem, akkor csak reagáltam egy elméleti eshetőségre.
Nem neked szólt a kérdés, Bazsi, nagyon magadra vetted. Inkább magamnak teszem fel ezt a kérdést, újra és újra, minek öltem/ölök ennyi időt egy játékba. És nem, nem kapcsol ki, a wot egy olyan játék, amiben ezer dolog fel tud húzni mindenkit. A legnyugodtabb embereket is hallottam már kiabálni TSen.
Valószínűleg sajnálom a beleölt időt és pénzt.
Ez inkább elméleti kérdés. Boldog leszek, ha halálos betegen visszagondolok, de fasza voltam egy játékban, ahelyett hogy offline emlékek megszerzésére fordítanám ezt az energiát?
https://wot-record.com/
itt 3500 volt a ...
erre le van ...