- Köszönetek: 1327
Egyre inkább az fogalmazódik bennem, hogy a kínai egy relatív nehezen játszható line (nem heavyket éppen kezdők barátja
).
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Rémlik, mintha erre figyelmeztettek volna egy páran!
Eszerint nem gond hogy nagyítóval kell keresni az alfáját? Hm.. lehet mégis be kéne szerezzem akkor.
Szerintem jobb, bár lehet hogy csak az én játék stílusomhoz illik jobban.A Patriot különösen jól sikerült a wg-nek. Utóbbi időben a T8 SH-ban elég sokan hozták és jobb köröket futottak vele mint a T32-vel.
Eszerint nem gond hogy nagyítóval kell keresni az alfáját? Hm.. lehet mégis be kéne szerezzem akkor.
Jaja, Pont ez jutott nekem is eszembe. lehet hogy kapsz 390-et, de 2X240 pont annyival több, hogy felszisszenjen az ellen.
A kredit hozam a lényeg!Ami ez esetben szerintem jobb a pl. Mutz-énál!
Mellesleg az a "kicsi" alfa az én setup-ommal , 5,8 sec reloaddal nagyon is jó!
Ezek a keverék szerepek ritkán eredményeznek igazán jó tankokat, mert gyakran a kevert szerepeknek az a vége, hogy az végeremény: végül semmiben sem igazán kiemelkedő.
Különösen örülök neki, hogy a jelenlegi metában a 113 az ág végén sokkal jobban játszható, mint amikor elkezdtem húzni ezt az ágat. Annak idején még azt gondoltam, hogy az 1-4 lesz a grind vége nálam.
@Patriot
Rosszpénz videója alatt már felhoztam, hogy hunyorítva csak egy T32 90mm sok apcr ammoval. Így persze az egyik viszi a pénzt, a másik lapátolja befelé, de a lényegi különbség mindössze ez.
... már ha fair lenne a T32-re azt írni, hogy csak egy.
Sőt, van egy olyan teóriám, hogy a T29 90mm balanszálatlanabb mindkettőnél, ennek valószínűleg utána is fogok menni.
Ez nem jelenti azt, hogy nem értek F3rmivel egyet, nem véletlenül van a garázsban.
---
Jó ideje tologatok magam előtt egy wot economy, prémium, hozzáállásom, ekörül bejegyzést. Amúgy is ésszerű lenne mielőtt belefognék prémiumtankok elemezgetésébe. Szóval, rövidesen. Majd írok tankrangsort is, amivel aztán majd lehet jól vitatkozni.
---
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
ott még egész normálisan lehet használni,de szerintem a t-29 kissé tohonya stílusához talán jobban passzol a nagyobb gun.viszont abszolút elképzelhetőnek tartom hogy egy jobb játékos többet ki tud hozni a kisebb ágyú dpm-éből@szekkernyak
Köszi az infót. Így aztán tényleg nem kell utána keresnem, de egyébként nem keresésre gondoltam, hanem arra, hogy így fogom játszani(kvázi utánajárni személyesen).
Amúgy T29en nem érzem vészesnek az átütést. Mármint, nem annyira széles az a sáv, amire a kisebbel már prémiumot töltök és a nagyobbal még nem töltenék, mint amennyire esetleg elsőre gondolnánk.