- Köszönetek: 401
Nem, nem kiemelkedő tank - szerintem kifejezetten gyenge. Én biztosan nem ezen tanulnék / szoktatnám magam T10-hez
Kicsit ez T8 általános igazsága is, nem?
Medium mezőny?
Igazából nekem ez jutott. Például Mutz, Pershing, Superpershing, CDC, esetleg STA2? Tervek, ágak, egyebek miatt nekem egyik sem valós opció egyelőre.
Nem médiummal? Hát OK, lehet. Nem akarom túlmagyarázni, mert hosszú válasz lenne, és nem annyira érdekes.
Lightokkal amúgy más ismerkedtem a magasabb szintekkel, 1390-től, WZ-131től training akció választ csak el. Megint, nem a legjobb választások? Hát így alakult, a napló nagyrészt le is írja, hogy hogyan alakult így.
Heavy, IS2be is lassan lehetne mozgatni a csapatot, de a modulgrindje miatt jó eséllyel sokáig side projektként fogom kezelni (szorzózások).
Na mindegyis.
Másrészt, én annyira nem látom borúsan a tankot.Továbbra is tudom élvezni. Nem könnyű, megjártam vele az eddigi legrosszabb szériámat is, de nem ábrándultam ki. Orzanelt tolmácsolva, magasabb pennel oda tudná sorolni a legjobbak közé (na azért úgysem a lista tetejére).
Vagy csak az, amit írtam korábban, hogy szerencsés, hogy ez az első T8 medium, mert így legalább tudok érte lelkesedni a középszerűsége ellenére! ; )
Nem tudom kiket követsz (Orzanel-t ezek szerint igen) de hadd ajánljak még párat akiket érdemes: Dyaebl, Mailand121, DechaPl, (esetleg Circon,
Orzanel fenntartásaidat szerintem értem. A T44-100 meccsek miatt ragadtam le nála, most tartottunk 89 százaléknál a MoE grindben.
Listát köszi. Az a baj, ezen a ponton már csak mentegetem el a csatornákat, forrásokat - el vagyok maradva. Mostani twitch maraton mellett olvasom az elemzéseket is, tanulmányozom a népszerűbb tankágakat, vizsgálom a páncélokat.
Viszont mindenképp rákeresek a nevekre, legalább azt megnézem első körben, hogy játszottak e többet a T44százzal.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
13-90 és WZ -vel nagyon jó helyen vagy light ágon.
IS2 gáz, utáltam a grind minden percét. De az után lévők megérik, mindegyik - toljad neki
Már én is régóta a cicussal próbálom összehozni ezt a küldit, már kétszer is csak egy hajszálon múlott.
Azt mondod a T25/2-vel összejöhet? Ránézésre nem tűnik annyival jobbnak mint a Hellcat.
Én csak annyira utaltam, hogy a T25/2-vel a StugIV TD-15 küldi egyszerűbben menne szerintem. De valószínűleg már majd a 4k sebzés hasonló kihívást adna, mint a 3k a Hellcat-nek.
Hát a T25/2 nem hinném, hogy endlösung lenne, inkább csak általmenés. Azt gondolom a T28 Prot is. Én azon az ágon a T30-at céloztam meg, de csak távlati célként, amifelé napi szorzózással haladgatok. Ilyen tempóban azért szerintem ez jövő karáncsonyra lesz meg...
Én csak annyira utaltam, hogy a T25/2-vel a StugIV TD-15 küldi egyszerűbben menne szerintem. De valószínűleg már majd a 4k sebzés hasonló kihívást adna, mint a 3k a Hellcat-nek.
Ha a személyes küldetések érdekelnek, akkor azzal totál egyetértek, hogy egy T67 nagyon jó, ha marad a garázsban, de szerintem nem árt úgy készülni, hogy már majd a 6k-8k-s küldetésekhez kellenei fog egy T9-T10-es TD.
Egyébként ezzel én is bajban vagyok, mert nem szeretem a TD-ket, és ha nem gondolnám, hogy egy kicsit erősebb garázsparkkal eséllyel fogok tudni neki menni akár a T55-nek is, akkor nem igazán hajtanék egy magas szintű TD-re sem.
Szerintem egyébként az nem rossz ötlet, hogy a hellcat-ből átviszed a legénységet majd más ágra. A nehéz ág annyiból vicces, hogy alacsonyabb szinteken hol egy plusz lövészt, hol egy töltőt kell majd leakasz más tankról, hogy teljes legyen a brigád.