Jelenleg

38
látogatónk van

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

6 éve 4 hónapja #216530 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Azért vannak ott nem rossz vasak. Pershing például egész jó (sok golddal pláne :-) )
13-90 és WZ -vel nagyon jó helyen vagy light ágon. Esetleg majd később elkezdheted a T54 lightweightet is, de van rá időd.
IS2 gáz, utáltam a grind minden percét. De az után lévők megérik, mindegyik - toljad neki :-)
Streamek-et nézd továbbra is, lehet belőlük tanulni...

Nem, nem kiemelkedő tank - szerintem kifejezetten gyenge. Én biztosan nem ezen tanulnék / szoktatnám magam T10-hez :-)

Kicsit ez T8 általános igazsága is, nem?

Medium mezőny?
Igazából nekem ez jutott. Például Mutz, Pershing, Superpershing, CDC, esetleg STA2? Tervek, ágak, egyebek miatt nekem egyik sem valós opció egyelőre.

Nem médiummal? Hát OK, lehet :). Nem akarom túlmagyarázni, mert hosszú válasz lenne, és nem annyira érdekes.
Lightokkal amúgy más ismerkedtem a magasabb szintekkel, 1390-től, WZ-131től training akció választ csak el. Megint, nem a legjobb választások? Hát így alakult, a napló nagyrészt le is írja, hogy hogyan alakult így.
Heavy, IS2be is lassan lehetne mozgatni a csapatot, de a modulgrindje miatt jó eséllyel sokáig side projektként fogom kezelni (szorzózások).
Na mindegyis.

Másrészt, én annyira nem látom borúsan a tankot.Továbbra is tudom élvezni. Nem könnyű, megjártam vele az eddigi legrosszabb szériámat is, de nem ábrándultam ki. Orzanelt tolmácsolva, magasabb pennel oda tudná sorolni a legjobbak közé (na azért úgysem a lista tetejére).
Vagy csak az, amit írtam korábban, hogy szerencsés, hogy ez az első T8 medium, mert így legalább tudok érte lelkesedni a középszerűsége ellenére! ; )

Nem tudom kiket követsz (Orzanel-t ezek szerint igen) de hadd ajánljak még párat akiket érdemes: Dyaebl, Mailand121, DechaPl, (esetleg Circon,

Orzanel fenntartásaidat szerintem értem :). A T44-100 meccsek miatt ragadtam le nála, most tartottunk 89 százaléknál a MoE grindben. ;)
Listát köszi. Az a baj, ezen a ponton már csak mentegetem el a csatornákat, forrásokat - el vagyok maradva. Mostani twitch maraton mellett olvasom az elemzéseket is, tanulmányozom a népszerűbb tankágakat, vizsgálom a páncélokat.
Viszont mindenképp rákeresek a nevekre, legalább azt megnézem első körben, hogy játszottak e többet a T44százzal.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 4 hónapja #216740 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

13-90 és WZ -vel nagyon jó helyen vagy light ágon.

1390, azt hittem, már mindenkinek kiesett a kegyeiből.
WZ vonalnál pedig valami olyasmire számítottam, hogy hát jó-jó, csak nem T54lightw. : )

IS2 gáz, utáltam a grind minden percét. De az után lévők megérik, mindegyik - toljad neki :-)

Jól van, valahogyan csak átvészelem.
Köszi!

(Solo stats, solo marks.)
Youtube: www.youtube.com...videos
Gunmarks (108): i.ibb.co/XJc9Wj...08.png
Blog: www.wotinfo.hu/...rt=780
Személyes oktatás ügyében Discordon: Banshee2077#3159

6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #217639 Írta: Ba_nshee
*** Rövid képes ***
** Félig üres **

Figyelem: Spoiler!

Figyelem: Spoiler!

6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #217677 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A hellcat-tel azért ritkán adja a 3k-s köröket, szerintem felesleges erre csak ezért rágyúrni, ha egyébként mérsékelt az élvezeti értéke. Feljebb lépsz egy szintet, és ezzel a teljesítménnyel ott lazán össze fog jönni a grind alatt a 3k sebzés, úgy hogy oda sem figyelsz.

propterea accipite armaturam Dei ut possitis resistere in die malo et omnibus perfectis stare
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

6 éve 4 hónapja #217701 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125
Már én is régóta a cicussal próbálom összehozni ezt a küldit, már kétszer is csak egy hajszálon múlott.
Azt mondod a T25/2-vel összejöhet? Ránézésre nem tűnik annyival jobbnak mint a Hellcat.

6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #217703 Írta: CrawlingChaos
Hát nézd, nagyjából ugyanaz a platform, nagyobb dpm-mel, csak egy hajszállal gyengébb camoval potenciálisan több meglőhető HP-s környezetben! :P Én azt gondolom, hogy valakit a Hellcat-ben 1-2 lövés választ el a csatái jelentős részében a 3k-tól, akkor a T25/2-ben ezt könnyebb meglőni. Én nem modom, hogy ez jobb tank tier 7-ben, mint a Hellcat 6-ban, de a hellcat már nem az az atomfáklya a középkori sötétségben, mint régen volt. De persze lehet, csak az beszél belőlem, hogy nekem ez a "jelenlegi" hellcat nem jön be.

Ezzel együtt, ha valakinek bejön a Hellcat, akkor lehet próbálkozni, viszont ha szenvedésnek éli meg az ember, akkor nincs miért megtartani, menni kell tovább, és ha nem T7-ben, akkor egy relatíve gyors grind, majd T8-ban összejön. Ez a 3k sebzés elég elitista a hellcat szintjén, T7-ben egy tisztességes jó kor, T8-ban már csak egy tisztes iparosmunka. Ha nem megy, tolni kell feljebb, szerintem ilyen egyszerű a recept.

propterea accipite armaturam Dei ut possitis resistere in die malo et omnibus perfectis stare

6 éve 4 hónapja #217706 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Én nem is tudom már mivel csináltam meg a STUG TD-15-öt. De asszem csak t8 TD-vel bírtam összehozni.

A Hellcat-tel 2400-2700 körülig jutottam fel párszor. Beláttam, ezzel nem fog menni. ( video meg replay van olyan csatákról, ahol valakinek sikerült Hellcat-tel háromezer feletti sebzés... ezek epic körök azzal a vassal.. nem lehetetlen, csak fölöttébb ritka. )

Ekkor beszereztem egy ruszki SU-100M1-et, azzal 2994 volt a legjobb, ami annyira felbosszantott, hogy eladtam és beszereztem egy SU-152-őt. Ez fun masina, de ezzel se sikerült eleget sebeznem...

Aztán az ISU-152 jött, amit a BL-10 ( és a lánctalp) kifreezésével kezdtem. Kb első csatára meglett...

Bazsi, valamire hadd figyelmeztesselek: a HTC-nél és a majdani későbbi vasaknál is van olyan küldi, hogy "sebezd le a saját életerőd valahányszorosát". Erre a lehető legkisebb tier-es TD-k alkalmasak... különösen a tornyosak.

Szóval a t5 és t6 amcsi szerintem megtartós, emiatt.

6 éve 4 hónapja #217710 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Már én is régóta a cicussal próbálom összehozni ezt a küldit, már kétszer is csak egy hajszálon múlott.
Azt mondod a T25/2-vel összejöhet? Ránézésre nem tűnik annyival jobbnak mint a Hellcat.

Szia!

Nekem a T25/2-vel lett meg ez a küldetés. Nem mondom, hogy minden csata 3000 feletti, de azért már többször előfordult. Szerintem jól használható tank.
És igen, amit már írtak előttem: magasabb tankosztály esetén több lesz a lőhető hp is, így potenciálisan könnyebb megcsinálni.

Játékosnév: szeni17

6 éve 4 hónapja #217711 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125
Köszi mindhármatoknak a választ! Akkor lehet megveszem a hétvégén, ha tényleg lesz legénységi átképzési akció. Ha igaz és meglesz a TD-15 akkor meglesz a Stug is. A legszebb az egészben az hogy egy db arty küldim nincs megcsinálva! :woohoo:

6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #217713 Írta: Ba_nshee
Gondolhatjátok, hogy eszembe jutott már feljebb menni. :) Értelemszerűen, a gond, hogy abszolút nem érdekel az ág. Válasz előtt elolvastam a két Hellcatet követő tank itteni elemzését is... hát, akkor már inkább a Hellcat szüttyögés, próbálgatása a lehetetlennek. :pinch:

A legvalószínűbb, ami történik, hogy egyszer kitalálom, hogy kipróbálnék valami igazi heavyt is, ekkor átviszem az addigra két skillsort befejezett hellcat crewt a heavy line-ra (T29), a T67 csapat meg ott marad tovább, arra az esetre is, ha menni akarnék pár kört a HTCvel. Annyi szerintem nekem épp elég lesz a lassú tdkből (lsd. T28.prot.). Meg akkor azért is, amit Sics ír. Aztán esetleg ők is a heavykhez, de igazából nem nagyon mozgat egyelőre.

Még nem írtam róla, de alapvetően gondban vagyok a TD típussal. Svédeket sem várom szerintem annyira, mint mások. Nem tudom. Valaki kölcsön adhatna pár órára egy Skorpiont, igérem, hogy megpróbálom visszaküldeni utána :P.

Ettől még persze utolsó megoldásként lehetséges a T25/2, de mivel négy lányra van most szükségem ( :whistle: ), ezért most még irreleváns valójában. Meglátjuk mennyire gyorsan haladok majd a többivel (hétvégén indul a nagy spg parti...).

6 éve 4 hónapja #217768 Írta: CrawlingChaos
Hát a T25/2 nem hinném, hogy endlösung lenne, inkább csak általmenés. Azt gondolom a T28 Prot is. Én azon az ágon a T30-at céloztam meg, de csak távlati célként, amifelé napi szorzózással haladgatok. Ilyen tempóban azért szerintem ez jövő karáncsonyra lesz meg... :P
Én csak annyira utaltam, hogy a T25/2-vel a StugIV TD-15 küldi egyszerűbben menne szerintem. De valószínűleg már majd a 4k sebzés hasonló kihívást adna, mint a 3k a Hellcat-nek.
Ha a személyes küldetések érdekelnek, akkor azzal totál egyetértek, hogy egy T67 nagyon jó, ha marad a garázsban, de szerintem nem árt úgy készülni, hogy már majd a 6k-8k-s küldetésekhez kellenei fog egy T9-T10-es TD.
Egyébként ezzel én is bajban vagyok, mert nem szeretem a TD-ket, és ha nem gondolnám, hogy egy kicsit erősebb garázsparkkal eséllyel fogok tudni neki menni akár a T55-nek is, akkor nem igazán hajtanék egy magas szintű TD-re sem.
Szerintem egyébként az nem rossz ötlet, hogy a hellcat-ből átviszed a legénységet majd más ágra. A nehéz ág annyiból vicces, hogy alacsonyabb szinteken hol egy plusz lövészt, hol egy töltőt kell majd leakasz más tankról, hogy teljes legyen a brigád.

6 éve 4 hónapja #217819 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Én csak annyira utaltam, hogy a T25/2-vel a StugIV TD-15 küldi egyszerűbben menne szerintem. De valószínűleg már majd a 4k sebzés hasonló kihívást adna, mint a 3k a Hellcat-nek.

Teljesen egyetértek, én is csak a stug küldetésre ajánlottam, nekem 4000 sebzés még nem jött össze vele emlékeim szerint. De többnyire örömmel játszom vele, megtartottam. A proto-t nem veszem meg a sebessége miatt.
Mindenképpen kell egy tisztességes TD a további küldetésekhez, én ezért elindultam a Grille felé, egyelőre a 7-esnél járok :).

Játékosnév: szeni17

6 éve 4 hónapja #217837 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Én Helllcat-el csináltam egy csomó TD küldit Obj260-al bezárólag. T25/2 sem rossz - bár nekem valahogy a macsek jobban muzsikált (érdeks, hogy a statom jobb a T25/2-vel mint a Hellcat-el, mégis küldikre az volt jobb). T30 jó, de max a T55A-ig visz. Utána már komolyabb vasak kellenek.

Hát a T25/2 nem hinném, hogy endlösung lenne, inkább csak általmenés. Azt gondolom a T28 Prot is. Én azon az ágon a T30-at céloztam meg, de csak távlati célként, amifelé napi szorzózással haladgatok. Ilyen tempóban azért szerintem ez jövő karáncsonyra lesz meg... :P
Ha a személyes küldetések érdekelnek, akkor azzal totál egyetértek, hogy egy T67 nagyon jó, ha marad a garázsban, de szerintem nem árt úgy készülni, hogy már majd a 6k-8k-s küldetésekhez kellenei fog egy T9-T10-es TD.
Egyébként ezzel én is bajban vagyok, mert nem szeretem a TD-ket, és ha nem gondolnám, hogy egy kicsit erősebb garázsparkkal eséllyel fogok tudni neki menni akár a T55-nek is, akkor nem igazán hajtanék egy magas szintű TD-re sem.
Szerintem egyébként az nem rossz ötlet, hogy a hellcat-ből átviszed a legénységet majd más ágra. A nehéz ág annyiból vicces, hogy alacsonyabb szinteken hol egy plusz lövészt, hol egy töltőt kell majd leakasz más tankról, hogy teljes legyen a brigád.

6 éve 4 hónapja - 6 éve 4 hónapja #217855 Írta: Ba_nshee
Lehet, hogy félreérthető voltam. Úgy is értettem, hogy a küldetés miatt hoztátok fel, csak reagáltam, hogy mivel más oka (ösztönzője) nincs a továbblépésnek, ezért még egyelőre ott ragadtam.

Ha már itt vagyunk (<3), mit gondoltok, T6 francia artinak és az IS2nek van reális esélye viszonylag gyorsan végigmenni a küldetéseken? CrawlingChaos, friss tapasztalataid, IS2ből kiférhet az összesített 6k, akár csak százból egyszer?

6 éve 4 hónapja #217856 Írta: CrawlingChaos
Az IS2 azt gondolom képes lehet rá, a legtöbb stug küldit azzal csináltam meg a nem egészen 100 csatám alatt. Szerintem ennyi csatában nekem nem volt 6k-s összesített sebzésem, bár ha figyelembe veszem, hogy volt olyan csatám, ahol volt 2k körüli pattintás, és még leszedték az összes hp-m is, lehet hogy azzal is összehoztam volna. Egy küldivel gyűlt meg a bajom, a foglalóssal, mert egyszerűen nem jutottam odáig sokáig, hogy foglaljak, amikor meg védekeztem, akkor végül 3k körüli sebzéssel végül még is bukó lett a csata, és ezért nem jött össze. Aztán amikor végül összejött, akkor mindjárt a következő csata is olyan volt, hogy foglalással nyertünk... :)
Amikor megnyílt a HT-15 küldetés, átváltottam a 112-re. Első próbálkozásra 9k körüli összesített sebzés jött össze (ebből 7k lepattanó), úgyhogy mondhatjuk, hogy a kényelmes utat választottam.

Ami az AMX 13-at illeti, őszintén szólva én is most vettem meg ezt az arty-t a küldetések miatt, de még legénységem sincs hozzá (majd a hétvégén változik a helyzet). Ez az arty buli nagyon nem vonzott eddig, talán, ha 100 csatám van velük. De csak jó lenne azt a plusz leányt megszerezni, meg aztán az a kis plusz credit sem jön rosszul, amit a küldetésekkel össze lehet farmolni. Mivel nem vagyok egy nagy artás, nem tudom, hogy én mire leszek vele képes, de azt gondolom, hogy az AMX 13-ban benne van a potenciál. Szerintem 2k sebzést simán, 3k-t a körülmények kellemes összejátszásával össze kell tudni vele szedni (jó kezekben biztos képes rá).

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.