- Köszönetek: 1327
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Bazsi!
Minden hátsó szándék nélkül nyugtass meg kérlek, hogy nem reroll az accod....
Samy
Bazsi, ha jól vettem ki a szavaidból és jól látom
Bazsi!
Minden hátsó szándék nélkül nyugtass meg kérlek, hogy nem reroll az accod....
Samy
Minden hátsó szándék nélkül, nem értem a feltételezést. Ha csak rápillantasz, bármelyik tracker oldalon a profilomra, akkor aligha lehetne egyértelműbb a válasz. Augusztus 15. körül hallottam, konkrétan először a játékról. Előző oldalon bejegyzésben is mutattam, hogy aug. 26. 680 játéknál legendás 260 WN8 értékkel büszkélkedtem! Aztán egyrészt kitaláltam, hogy érdekel a játék, másrészt, felcukkoltam magam, hogy mennyire szégyentelenül béna vagyok benne.
Egyébként is, ennél aligha vezethetném a naplót transzparensebben. Rerollt belelátni a konteózás következő szintje lenne.
---
Ha már felhoztad. Amúgy a héten többször is hozzám vágták játék közben ezt. Nyilván nem rossz érzés ez.
Legutóbb egy arty platoon talált meg:
Platoontársa 40.000 játékokkal hozta kábé ugyanezt, nagy volt az egyetértés is.
Döbbenet. Én értem, hogy ha kettejük összesített 75.000 játékos befektetés, eredmény arányával nehéz csillapítani a disszonanciát, de azt látva, hogy valaki ugyanezt elérte lényegesen rövidebb idő alatt, az egyetlen, amit feltételezni tudnak, hogy ezres' WN8-ért valaki rerollozik, az bazdmeg döbbenet.
Fejlődni akarás, saját hibáink belátása, aktív keresése, a gazdag közösségi tudás használata, habitus, morál? Ugyanmár! Gold és reroll. Engem meg nem tudom, miért lep meg mindig, hogy hol képesek tartani fejben emberek. Hangozzon ez bármennyire is elitistán és elítélhetően tőlem.
Bazsi!
Bocs ha megbántottalak ezzel a kérdéssel de gyarlók vagyunk és más is feltette neked már csak burkoltabban..
De nem értem, loosing streakről, varianciáról beszélgettünk, de látva a 40 játék miatt leromlott eredményt, most valahogyan mégis levontad belőle a következtetést, hogy nem megy a tank (carry-hard carry)?
Nem állítottam, hogy kiemelkedő a tank, tanulótanknak, skill- és credithozónak játszom. (Másik nap témája).
Nyűgösség mellett is látom, hogy nem rosszindulat vezérel, csak nem értem. De abbahagyom a hisztit![]()
![]()
Még annyit, hogy az az érzésem, hogy te ezt a dolgot egy FELADAT-ként éled meg, és nem egy játékként.
Ahhoz ebben a játékban túl sok a véletlen faktor (randomban 2x15 fő véletlenszerű összesorsolása, +/-25% RNG stb.), hogy az ember ezt úgy tudja kezelni, mint egy FELADAT-ot, vagy KÜLDETÉS-t.
Remélem ebben a biztatást érzed, nem azt, hogy miért nem előlegezem meg a bizalmat, hogy kapásból jól menjen!
De nem értem, loosing streakről, varianciáról beszélgettünk, de látva a 40 játék miatt leromlott eredményt, most valahogyan mégis levontad belőle a következtetést, hogy nem megy a tank (carry-hard carry)?
update: figyelmesen PMben reagált erre a részre, megtárgyaltuk, értelmezés szintjén volt félreértés, különbség
Nem állítottam, hogy kiemelkedő a tank, tanulótanknak, skill- és credithozónak játszom. Közben reménykedem elfogadható eredményben. (Másik nap témája).
Nyűgösség mellett is látom, hogy nem rosszindulat vezérel, csak nem értem. De abbahagyom a hisztit![]()
![]()
update:
Nyugi jó lesz. Hatodszorra sikerült vele leszorzózni.Így hatodik meccsen.
battle-winrate-eff-wn8
Első sor este eleje, második a vége.
Majdnem be se ültem, de néztem Orzanel szenvedését, és hát na, csak megjött a kedvem. Ebben hajnali bukó nincs benne, arra még rá 5 loss, nem is akarom megnézni mennyire durvára nyúlt a bukószéria, már nem is érdekel.
Most még a 48ra szépítés is örömteli, megtörte a sorozatot. Persze, hamar észbekapott és elkezdett T10be dobálni, végére csak az, 5-6 BC játékonként. (Jah, legnagyobb szívás, ELCnek is adogadta a röhej top tier meccseket, csinálhatok bármit, nem volt annyi HP a játékban, hogy 93ról felfelé menjen az MoE).
Nem, nem kiemelkedő tank - szerintem kifejezetten gyenge. Én biztosan nem ezen tanulnék / szoktatnám magam T10-hez
Nem tudom kiket követsz (Orzanel-t ezek szerint igen) de hadd ajánljak még párat akiket érdemes: Dyaebl, Mailand121, DechaPl, (esetleg Circon,
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...