*** Napi visszajátszás, Kezdők Szerencséje ***
* Hétvégi maraton zárása *
Hajnallal vége, egész éjjel hajráztam. Iszonyatosan fáradt vagyok, múlt héten teljesen hektikus időpontokban aludtam, tegnap (hétfő) délután meg csak pár órát. Megébredtem, és bennem volt, hogy 2x Crew XP az egyik legjobb akció, amit mostanában kaphatok, ki kéne ugrani az ágyból, odatenni a végére.
Spoiler alatt kis zárás.
De térjünk is rá a fő témára, az első kiemelt visszajátszás.
Az a dologban a fintor, hogy pont most kaptam az eddigi katonakarrier legizgalmasabb végjátékát. Előre elnézést, tényleg, de komoly szabadkozás és kifogások fognak következni. Sokáig vacilláltam, hogy egyáltalán megosszam vagy sem. De hát, hogyan ne osszam meg, mikor először volt, hogy levegőt is alig mertem venni?!
Elég nagy bénázás megy. Kérlek, hogy tegyetek kivételt a kritikus énetekkel. Túlzás nélkül, nem tankoztam ennyire fáradtan korábban, mélypont is volt előtte, ez tényleg az abszolút C játékom.
További széljegyzet:
- A tankról 100%, hogy lesz külön bejegyzés, most csak annyi, hogy bár elég sok, 40 körüli meccs elment már a szorzózásokkal, de amíg 75% csapat volt, nem foglalkoztam komolyan vele. Most hétvége elején átkerült a legénység, megnéztem az elérhető és használható videókat (Hát nincs sok!). Felszereltség: Rammer, Coated Optics, Vent; repair skill már egész jól áll.
- A pálya. Nem tudom, hogy hova kellene menni vele. A sztenderd C2 medium dombhoz se toronypáncélom, se csőlehajlásom (Jelezném jelentőségteljesen, hogy most megnyitottam egy tankelemzést, kiderítendő, hogyan szoktuk ezt magyarul hívni!). A H8-ból induló flank nem igazán tűnik platoonon kívül megvalósíthatónak. Esetleg, sima support fire az A vonalon? Ahhoz meg átütés nincs. Szóval passz.
Mindenesetre, gondoltam, megvillantok pár tankot az elején, aztán meglátjuk. Kicsit beleragadtam a pozícióba, de ugye többen is többet vártunk a csapattárs Cromwelltől.
- Az aimlock mod. Biztosan nem lenne szerencsés mod-témába most kimerítően belemenni, ennek szentelt bejegyzés helyett, de a kommenteket megelőzvén hozzáfűzők ehhez. Aslain modpack megítélésem szerint az egyik, ha nem a legpopulárisabb csomag. Kézenfekvő. Ezzel együtt is, azt gondolom, hogy visszafogottan válogatok belőle. Nem is szeretem a túl sok információt a képernyőn.
Ezzel az volt a napokban, hogy pont ilyen autoaim maximális kihasználása résznél tartottam egy videósorozatban, így az alapvető ellenérzéseim mellett feltettem tesztelni a könnyítést. Tökéletesen látszik is a felvételen, hogy mennyire bénázok vele, rosszkor használom, véletlenül megkattintom (egyszer vagy többször), csak próbálom kitalálni, hogy mikor mi, mikor jobb, mikor nem jobb. Tank se volt eddig nagyon olyan, ahol ez ennyire kérdéses.
A replay alapján semmi haszna a modnak, de szerintem amúgy elég necces. Necces, mert ráfogható, hogy játékmechanikát kerül meg, ugyanakkor, messze nincs akkora haszna, mint mondjuk az XVMből leszűrhető infóknak, vagy, mint a legújabb sebzés indikátornak a régihez képest, vagy tudnám sorolni sokáig. Örülnék egy olyan verziónak, ahol valamivel könnyíti a lockot, de nem engedi egyértelműen nem látható célpontra.
- Panthert levenni fenékkel? Van itt más csalás is!
- O-I. Azt véletlenül pont kifigyeltem, hogy dupla vastag a lánctalpa (40), csak persze az öt fok megtréfál, és pont odalövök.
- Az SPG. Így éreztem, hogy lehet ez óriás win, és lehet az első igazi "hearthbreak" is. A C játékom út közben lezuhant Z-re. Mikor megláttuk egymást... hát, mondanám, hogy cikáztak a gondolataim, de inkább fáradtan torlódtak. Simán legbénább, legügyefogyottabb pillanataim egyike. Uh, akkor lockolom és tovább mozgok, uh, de nem is felém fordul, akkor célzás, de mindjárt felém fordul, akkor mégis menni kéne, nem is jó a hely körbemenni, uh, összeakadtak az ujjaim, uh, mi legyen, uh, ÚRISTEN MEG FOGOK HALNI, uh.
Amúgy, nem is tudom ezeket a helyzeteket, artykat pláne nem ismerem. Most jó lett volna megpróbálni körbe mozogni? Akkor meg már tudja, hogy honnan jövök, közelről elég a hozzávetőleges közelembe nyomnia shotgun-módban. Így ott maradva meg ez lett. Meg is érdemeltem. Vagy.
Letöltési link.
update:
Nem akartam teljesen előre elspoilerezni, de nem működött a letöltési útvonal. Kereshetnék valami külső site-ot, de érdeklődés elmaradására tekintettel további fáradtságot spórolva sima
official link
.
Eredmény a spoiler(!) alatt.
mi a fenét kell a ...