- Köszönetek: 401
@CrawlingChaos
Ezek a keverék szerepek ritkán eredményeznek igazán jó tankokat, mert gyakran a kevert szerepeknek az a vége, hogy az végeremény: végül semmiben sem igazán kiemelkedő.
Nem szeretnék elbeszélni melletted, de ezzel kapcsolatban felvetném, hogy a jelenlegi metát éppen a jack of all, ha úgy tetszik, semmiben sem igazán kiemelkedő tankok uralják. Vagy mondjuk simán, hogy medium tankok? Éppen elég páncél, elég mobilitás, elég tűzerő, vision control, kihagytam valamit? Vagy ott az E5, persze, mindenkinek a páncél jut eszébe először, mert szemből a gyengepontjai sem gyengék, de vegyük észre, hogy vannak sokkal jobban páncélozott tankok. Azért OP, mert a megfelelő páncél mellett van éppen elég mobilitás, tűzerő, ágyúkezelhetőség, meg a többi.
Mit akartam ezzel mondani? Kvalitásaik, lehetőségek ezekben a tankokban még nem jelentik azt, hogy egyszerű is őket játszani. Sőt. Ha nem tévedek, te is azt mondanád, hogy sőt. E5 most is 12. a normál T10 tankok winrate listáján. Object140 24. a harmincnyolcból. Már megbeszéltük, hogy árnyaljuk ezeket a számokat, de ettől még van jelentéstartama.
Vagyis, helyesen fogalmazva inkább úgy van, hogy a mindenes tankok uralják, ha erős játékosok irányítják őket?
Hogy ez mennyire ráhúzható a kínai nehezekre? Részint biztosan. Itt az 1-4 példám, azt írtam, szenvedek most vele. Igazából első alpha gun, amivel kapcsolatban szeretném hinni, hogy értem a koncepciót, de volt jópár sessionöm, hogy durván nem jött ki vele a lépés. Akkor gyenge a tank? Mondaná kompetens játékos, hogy ez nem egy korrekt tank? Nem hiszem. Lehet kifogásom? Nem hiszem. Egyszerűen béna vagyok, jobban kell játszanom, bele kell tanulnom.
Különösen örülök neki, hogy a jelenlegi metában a 113 az ág végén sokkal jobban játszható, mint amikor elkezdtem húzni ezt az ágat. Annak idején még azt gondoltam, hogy az 1-4 lesz a grind vége nálam.
Ugyanoda lyukadunk ki. Amikor én elhatároztam magam, már buff után volt elismert fényben. Ha nem lett volna, akkor valószínűleg nem indulok el. Ellenben most nem sietek érte. Legalábbis egyelőre éppen eléggé felcukkoltam magam az 1-4en. Megadom neki, ami jár. Ha már elégedettebb leszek a teljesítményemmel vele, majd akkor.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Bazsi, a WZ 1-4 olyan mint az elemzésben le van írva itt - egy nagyot ütő, relatív gyors, med-heavy hibrid. Nekem nagyon bejött igaz rá kell érezni a stílusára.
Viszont - a 113 régen megvan nekem, a buff előtt nem voltam hajlandó játszani se vele akkor csalódás volt. Most viszont betölti az általad említett "hibrid" szerepkört - nagyon szeretem, és sokkal többen is játsszák jobb eredményekkel.
Hagyj időt az 1-4-re, megéri. Játssz inkább lassabb medet vele mint heavyt, meghálálja.
Másrészt, persze, hogy igazatok volt, de nem olyan meglepő, hogy alappal állítotok, nem igaz?
Másrészt, persze, hogy igazatok volt, de nem olyan meglepő, hogy alappal állítotok, nem igaz?
Amikor az ember tanácsot ad, nem árt a visszajelzés. Ha a tanácsok ellenére többen jönnek azzal, hogy ez kétségkivül a legkirályabb nyolcas prémium, mint ahányan azt mondják, hogy melós jószág, akkor az ember azért megfontolja, hogy legközelebb óvatosságra intesen bárkit is, aki meg akarja venni.
Szia!
Mindig orulok amkor a naplod mond valami ujjat, a jelenlegi temavalaszasod is rendhagyo, egyedi.
Mas, a napokban az oromkodoben lattam sikered a T29-el, mivel nekem egyik kevencem es az elemzes mar igen regi, ha van keve d hozza irhatnal rola par (oldalt) sort, megtuzdelve nemi visszajatszassal.
Tovabbi sikereket. Udv
mi a fenét kell a ...