Letoltottem a jatekot es jatszogattam eleg sok csatat.
Igazabol meglepodtem, hogy a delikvens aki ellopta az account-om, nem barmolta szet teljesen. Eladott par tankot amit en sosem adtam volna el (IS-3,
skoda T-50, Leo PTA, STA-2, T-30, M53/M55). Vett olyanokat amik nem erdekelnek (T92, T110e4, Obj 277, T49 + kisebb TD-k). Feloszlatta viszont az olasz legenysegem, azt sajnalom mert most 0 skillel szenvedek tier 7-ben.
Prem tankokhoz nem nyult, nem adta el oket. Volt az accounton14 millio kredit amibol visszavasaroltam amiket eladott. Gold nem volt rajta, es nem volt kedvem tovabb levelezni a support-al, igy a nev(vissza)valtoztatast megoldottam gold-bol.
Egy-ket tank legenyseget azt atskillezte, fogtam a fejem mikor lattam mekkora marhasagokat csinalt.
Nem is tudom mennyit hagytam ki, talan masfel evet a jatekbol. Ezalatt jo sok minden valtozott, sok az uj palya, ahol egyenlore meg nem talalom a helyem, sok az uj tank, nem ismerem az osszes gyenge pontot.
Nagyon viccesek a kerekes tankok, gagyin aranyosak, gondolom a 10 eves korosztaly fele akar nyitni a WG azert tette be oket, mas ertelmuket nem latom. En egyenlore nem akarok veluk foglalkozni mert nem tetszenek.
Jo sok fejlesztes kerult be, jok az uj kuldetesek az uj jutalom tankokert, jo hogy meg lehet nezni egy-egy session statisztikajat. 30% koruli win rate-el tolom az utobbi napokban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...