u.i : valszeg kisírják a denefnder nerfet is.
És mit nerfelnének rajta? A 200 pennel belőhető alsólemezt? A 9-es tankok által penetrálható tornyát? A 150 pennel belőhető kupolát? A borzalmasan pontos (mint egy KV1) és nagyotsebző (10 lövésből minimum 6-7 400! alatt van) ágyúját?
Egyetlen dologban Op ez a tank, abban, hogy sebzel vele 3-at és kerestél 50k-t.
Nekem nincsen meg, de valamiért a WG nem akarja betenni a shopba és Scheff is úgy nyilatkozott rajta, hogy túl OP a def. Nézd meg rosszpénz videoját, amiben eladta az FCM-et, azt mondták nem lehet 240 alatt belőni frontból. 150 pennel a kupolát? Ha befordítja nem is tudom, hogy be lehet-e lőni 8-9-el, talán 10-el sem? Te szemből hol lövöd át?
Rengeteg lepattanót generál és hatalmas alfája van. Kivégzi az unicumokat FCM-ből,CDC Mutzusból, amik OP-k voltak, tehát valamit tud.Azt írták jobb a patriótánál is.
.
Konkrétan nekem a garázsomban van Def.
Amit tapasztaltam: abszolút random módon hol tudod használni a páncélját, hol nem. Nem annyira ellenfél és saját tudás az,ami miatt ilyen,hanem rohadtul RNG függő...nagyobb részt inkább nem pattint... Side-olni még mindig veszettül lehet vele, de az ágyú olyan "pontos", hogy 100 méterről egy maus-t 10-ből 8-szor nem talál el. Ha át is ütsz valamit vele 9,10-es szinten,akkor is a dmg átlag ló**z méretű...cserébe téged ezek szinte bármikor tornyon lőnek és az át is megy! Hulldown-ra 8-as tierben még jó, felette halott ügy.. Sniperkedni nem alkalmas köszönhetően a kimagasló környezetszennyezést okozó vas hulladék termelésének lövedék formában.
Látótávod jó esetben közepes. Úgy tud fordulni,mint egy iskolabusz...
Az egyetlen -valóban hatalmas- pozitívuma a nagy credit hozam...egészen addig,amíg nem használsz el javító csomagot... onnantól ezt kb nullázhatod is..márpedig előszeretettel lőnek a defenderre. 9-10-es csatákban azért, mert könnyebb csemege,mint pl egy Maus vagy JPE100, alatta meg azért, mert " OP" tank ( tud az is lenni,ha nem lenne ennyire rohadtul sz*r az RNG).
Összességében én mégis szeretem. Leírhatatlan az az élmény,amikor Lakewille-nél beállsz a templom mellé side-ba és szemből sem az E4, sem a grillázs nem tud mást tenni,mint max láncol meg kopog..
Nekem elég szahara wn8-am van ezzel ( 1400 körüli átlagsebzés) mégis azt mondom,hogy bár maga a tank T8-T9-ben még jó is lehetne, T10-ben egy selejt is lehet sokszor,de ha a WG nagyistene ( RNG mester) melletted van,akkor hatalmas fun faktor tud lenni és mellé jól is keresel vele.
Szerk: mentem egy kanyart most. Ez az eredménye:
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...