De mért OP a Def meg a Patriot? Az amerikat alapjaiban nem ellenfél, a Defendert meg ugyanugy ki lehet nyírni. Na mind1 addig jó ameddig a Libertére nem mondják mert az tényleg az 
Én annyit tudnék hozzátenni, hogy a Patriotot OP-bbnak tartják a defendernél, amit sokan nem tartanak OP-nak a borzalmas ágyúja miatt pl QB is jobban szereti emiatt az IS-3-ast. A Patriotról norton írt korábban #240811 " a Patriot DPM-ét és átütését a másik két népszerű 8-as heavy és az SP mellett.
Aztán van még neki egy igen kellemes APCR alaplőszere, egy remek mobilitása, korrekt páncélzata és látótávja.
Kimondottan kiemelkedő tulajdonsága nincs, az összhatás mondhatni átlag feletti a nehéztankok közt. "
tanks.gg/compar...~t26e4 sok unikumtól hallom, hogy a Patrottal olyanokat meg lehet csinálni amit a deffel pedig nem, az ágyúja miatt is. Van róla egy érdekes vita is
forum.worldofta...-game/
Szerintem jobb a defnél és többet is keres, viszont a deffel jobban tudnak érvényesülni a nagyon gyengék is. Mondjuk szerintem,ha valakinek kék egy tankkal a statja még jelenti, hogy az OP lenne. Én kb átlagos vagyok, de kék a statom a Pz II J-vel, LefH-val és a PantherM10-el, akkor ezek OP-k ?
u.i : valszeg kisírják a denefnder nerfet is.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...