Jelenleg 85 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 11 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 13 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 3 hónapja #241711 Írta: revengex
Megválaszolva: revengex
Sziasztok!

Szeretnék venni prém tankot amivel sok kreditet tudok farmolni. A nehéz kocsikat jobban preferálom, de közepes tankokat is megfontolom. Melyik tankot javasolnátok számomra?

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241713 Írta: fly
Megválaszolva: fly

A kreditet szepen termeli. A T43 legenysege mint a villam fejlodik benne. Ha szakaszban megyunk a 2 tank mar veszedelmes, meghata4ozo a csata kimenetele szempontjabol. Amikor a fiam leaszolta netto 107K -t hozott.
Tehat,h mi a jo v sem az inkabb rajtad mulik.
Jo valasztast.
:)

Tény és való,a legénység gyorsabban fejlődik egy prém tankban,de azért a villámtól messze van. :)
Ha ezek szakaszban veszedelmesek,akkor uninstallom a gamet. ;)
Lehet vele keresni 100k nettot is prém fiokkal.(néha összejön vele a buli.az esetek pár százalékában,de elég ritka)Prém fok nélkül még a felét sem. :P
De az átlag az valahol lejjebb van. :P (40-50k prém fiokkal)

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241719 Írta: easypc
Megválaszolva: easypc

Szevasztok !

Most a t8 leárazás alkalmából szeretném megkérdezni melyik tankot érdemes megvenni kifejezetten randomban farmolás céljára nem hátrány ha fun is. :cheer:
Tudom, hogy már sok tankot nem tesznek be a fejlesztési fába, de ezek közül amik most vannak melyik jó most is? (Fcm, CDC, IS-6, T-34, SP, 34-3, mod1, Mutz)
válaszokat köszi :) .

Szia!
A te tankod ez esetben ,az Fcm 50 T fun is meg tierlimites is jó ágyú jó rof jó mozgékonyság gyenge páncél!

Láttam Rosszpénz videoját, amiben eladta az FCM-et. Nem kell attól félnem, hogy használhatatlan lesz? Nem lesznek gebaszok a pályán emiatt?
Már rengeteg páncélos van így is 8-ba, Mausen ág, svédek, Liberte, Denender, Patriot. Így is jó lesz az fcm?
Köszi ! :thx3:

Nem rossz tank az FCM de az új MM miatt tényleg sokkal nehezebb lett a játék vele. Medeket még lehet vele gyötörni most is de elég sok a cső map a játékban full t8-ban mikor Defenderek Oho-k Vk Crysler Patriot vagy Liberty jön veled szembe nem túl vices :D
Összeségében nem rossz tank de idejét múlt már..

Igen. Én is arra gondoltam, hogy mivel javarészt a t8 feltöltődött ezekkel az újhullámos csodákkal igazából semmit sem ér sem az FCM, sem pedig a CDC. Attól félek, hogy ha megveszem egyszerűen használhatatlan lesz, ezért kérdezem, hogy akinek megvan ezekkel ma hogyan lehet boldogulni ?
Leginkább a mod1, FCM, CDC, SP és IS-6 tetszik. Most nem vettem semmit, mert nagyon féltem tőle hogy ma teljesen használhatatlan, viszont lehet nemsokára beruházok egyre. Az újhullámoskkal az a gondom, hogy ha beteszik pár napra, lehet éppen fizetés előtt van vagy egyszerűen már nem fogják betenni a defendert eszerint. :cry:

játékban ezekből egyik sem OP tank már.

melyik volt OP?

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241724 Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Easypc:
Amikor megjelentek mindegyik nagyon király volt, hiszen el kellett adni őket.
Viszont én várnék a kérdéssel, az is6 pl most fog buffot kapni. Ha mdgkapja, akkor azt ajánlaná sztem mindenki. Viszont az biztos, hogy az SP-t felejtsd el szerintem, a mobilitási mutatói miatt bajosan minősül mednek és az átütése továbbra is kevesebb tier 8ban, mint sok sima hetesnek. A cdc jópofa, de a fáról leeső alma is átüti a semmi páncélját, hibázni, lövést kapni a mai viszonyok között erősen korlátozottan lehet vele.
Továbbra is azt mondom, hogy döntsd el a stílust, mit szeretnél tőle, funt, pénzt, milyen népből legyen és kell e tierlimit vagy mehet 10be. Szerintem mindenki leírhatja a szubjektív véleményét, hogy neki melyik tetszik, de ez egyénfüggő. Nincs olyan, hogy valami általánosságban csúcs, ember és tank egymásra találása miatt lesz igazán jó. Én megvárnám az is6 buffját, és ha frankó akkor azt vennék, mert úgysem hagyják, hogy egy orosz sokáig gyenge és mellőzött legyen.

Egyébként kár rohanni, jön a nyár, Barbarossa, Kurszk, D-nap, millió történelmi esemény, lesz itt ünnep ezerrel, villámakciók, leárazások ,ha most nem tudsz dönteni majd egy hónap múlva visszatérsz rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74

8 éve 3 hónapja #241727 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

A kreditet szepen termeli. A T43 legenysege mint a villam fejlodik benne. Ha szakaszban megyunk a 2 tank mar veszedelmes, meghata4ozo a csata kimenetele szempontjabol. Amikor a fiam leaszolta netto 107K -t hozott.
Tehat,h mi a jo v sem az inkabb rajtad mulik.
Jo valasztast.
:)

Tény és való,a legénység gyorsabban fejlődik egy prém tankban,de azért a villámtól messze van. :)
Ha ezek szakaszban veszedelmesek,akkor uninstallom a gamet. ;)
Lehet vele keresni 100k nettot is prém fiokkal.(néha összejön vele a buli.az esetek pár százalékában,de elég ritka)Prém fok nélkül még a felét sem. :P
De az átlag az valahol lejjebb van. :P (40-50k prém fiokkal)

Hozza tettem ez egy aszolt kor hozama. En prem fiokkal jatszom rehat a velemenyem ez alapjan van. Igen az atlag ha a hp-d meglovod valoban 40-50 korul mozog.
Es lehet nem jott at, nem ezt a tankot akartam fenyezni, hanem az egyedi sajatossagokat akartam ezzel kiemelni es igen nemi hangulati elem is kerult bele "mint a villam" stb.. De szorosek is lehetunk aprolekos reszleteket is irhattam volna de nem ezen volt a hangsuly.
Szerintem.

8 éve 3 hónapja #241734 Írta: Vorenus37
Megválaszolva: Vorenus37
Sziasztok!
NIncs valakinek infója arról,hogy lesz e és ha igen,akkor mikor lesz újra a Defender elérhető?

8 éve 3 hónapja #241735 Írta: AntTheZ
Fejlestoi hirrepeszek 250, fo oldalon lapozol egyet tegnapi hir. Defender hosszu ideig nem lesz kaphato. (?)

8 éve 3 hónapja #241745 Írta: easypc
Megválaszolva: easypc

Sziasztok!
NIncs valakinek infója arról,hogy lesz e és ha igen,akkor mikor lesz újra a Defender elérhető?

Túl OP. Felborította a t8 csatákat, ezért egy ideig talán még adventig sem lehet kapni, amíg ki nem jönnek a többi OP tankok, amikkel együtt már nem lesz feltűnő. :pacifier:

Viszont nem értem, hogy akkor már a legOP-bb tank a Patriot, ami vezeti a nettofarmer listát, miért lehet még kapni másik szerón ? :-*
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vorenus37

8 éve 3 hónapja #241810 Írta: TheG3n3z1s
Megválaszolva: TheG3n3z1s
De mért OP a Def meg a Patriot? Az amerikat alapjaiban nem ellenfél, a Defendert meg ugyanugy ki lehet nyírni. Na mind1 addig jó ameddig a Libertére nem mondják mert az tényleg az :banana:

8 éve 3 hónapja #241811 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

De mért OP a Def meg a Patriot? Az amerikat alapjaiban nem ellenfél, a Defendert meg ugyanugy ki lehet nyírni. Na mind1 addig jó ameddig a Libertére nem mondják mert az tényleg az :banana:

Azért, mert egy 46%-os játékos? is képes erre... Ezt egyik másik tankkal sem tudná megtenni.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, Katsura_Taro, PZoli, Admiral_von_Yorck

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241812 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Azért, mert egy 46%-os játékos? is képes erre... Ezt egyik másik tankkal sem tudná megtenni.

Huhh, tényleg látok egy kiugró wn8 értéket a legtöbbet játszott tankjai közül. :lol:

szerk: E100-zal sem tud ennyi sebezni. :woohoo:
Mellékletek:

8 éve 3 hónapja #241859 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Mindíg mondogatom hogy vigyázni kell a statitikai adatok alapján történő távkiértékeléssel.

Kíváncsiságból megnéztem most ennek a mókusnak a WN8 adatait.

Ok, 2035 a Defender-rel. Maus-szal meg 1993, 60% winrate mellett. ( Valszeg ez a német nagyegér a legújabb tankja, mert a többi X-es vasával 3x annyi csatája van. (Fele annyi WN8 mellett.)

Mi lehet ez?

A:
A mókus megtanult jáccani.

B:
Jól működik az előfizetéses csítermodpack, amit mostanság kezdett el használni.

C:
Lecserélte a jobb pillanataiban 9 FPS-re képes abakuszt egy gamer gépre, innen a változás

D:
Más játékos játszik az accon, aki stabilan 2k körüli WN8-at tud t8 t10-ben is.

Ezek bármelyike lehet ... Minden esetre az hogy a Defender-rel 50-nel több WN8-at tud mint a Mous-zal, nekem nem tűnik olyan vészes OP-ségnek a Def. részéről :D

8 éve 3 hónapja #241864 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
ugyan már, egyszerűen a szerencsétlennek a jó páncél miatt több ideje van sebezni mielőtt elhal és le tud adni még 1 lövést, mint ha egy is3-ban ülne .

A wn8át az is3-hoz mérik. valószínű a helyes az volna, ha 15-20%-al magasabb követelmény társulna azonos wn8-hoz a defendernek.

Ennyi az egész. Az egy bot biztos tank. Mentem vele párat, ha bementem a darálóba, minimum a lövések felét önkéntelenül is pattintottam és még csak normálisan helyezkedni vagy forgatni sem kellett.

egyszerűen a legtöbb tank nem tudja beütni célozatlan lövéssel, sőt, van ami gold nélkül nem talál rajta fogást sok szituációban.

Én nem mondom, hogy OP, de a többi tank azért lemaradt mellette még akkor is ha csak egy lépéssel. Az a páncél t8 T9-ben jó. Aki tudja használni, meg egyenesen kihívás szétkapni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Admiral_von_Yorck, AntTheZ, wotbarca

8 éve 3 hónapja #241884 Írta: AntTheZ

ugyan már, egyszerűen a szerencsétlennek a jó páncél miatt több ideje van sebezni mielőtt elhal és le tud adni még 1 lövést, mint ha egy is3-ban ülne .

A wn8át az is3-hoz mérik. valószínű a helyes az volna, ha 15-20%-al magasabb követelmény társulna azonos wn8-hoz a defendernek.

Ennyi az egész. Az egy bot biztos tank. Mentem vele párat, ha bementem a darálóba, minimum a lövések felét önkéntelenül is pattintottam és még csak normálisan helyezkedni vagy forgatni sem kellett.

egyszerűen a legtöbb tank nem tudja beütni célozatlan lövéssel, sőt, van ami gold nélkül nem talál rajta fogást sok szituációban.

Én nem mondom, hogy OP, de a többi tank azért lemaradt mellette még akkor is ha csak egy lépéssel. Az a páncél t8 T9-ben jó. Aki tudja használni, meg egyenesen kihívás szétkapni.

Igy van, ha kreditet gyujtok T34 szinte gondolkodas nelkul beuti, viszont a T32 es tier tarsai erosen gondban vannak ha szembe talalkoznak vele.
Szerintem op.

8 éve 3 hónapja #241905 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
A svéd prémium td bekerült a fejlesztési fába. Lehet majd csereberélni ha újra alkalom adódik rá :)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 8 órája 30 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 1 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.