Easypc:
Amikor megjelentek mindegyik nagyon király volt, hiszen el kellett adni őket.
Viszont én várnék a kérdéssel, az is6 pl most fog buffot kapni. Ha mdgkapja, akkor azt ajánlaná sztem mindenki. Viszont az biztos, hogy az SP-t felejtsd el szerintem, a mobilitási mutatói miatt bajosan minősül mednek és az átütése továbbra is kevesebb tier 8ban, mint sok sima hetesnek. A cdc jópofa, de a fáról leeső alma is átüti a semmi páncélját, hibázni, lövést kapni a mai viszonyok között erősen korlátozottan lehet vele.
Továbbra is azt mondom, hogy döntsd el a stílust, mit szeretnél tőle, funt, pénzt, milyen népből legyen és kell e tierlimit vagy mehet 10be. Szerintem mindenki leírhatja a szubjektív véleményét, hogy neki melyik tetszik, de ez egyénfüggő. Nincs olyan, hogy valami általánosságban csúcs, ember és tank egymásra találása miatt lesz igazán jó. Én megvárnám az is6 buffját, és ha frankó akkor azt vennék, mert úgysem hagyják, hogy egy orosz sokáig gyenge és mellőzött legyen.
Egyébként kár rohanni, jön a nyár, Barbarossa, Kurszk, D-nap, millió történelmi esemény, lesz itt ünnep ezerrel, villámakciók, leárazások ,ha most nem tudsz dönteni majd egy hónap múlva visszatérsz rá.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...