Sziasztok!
A Panther/M10-et érdemes megvenni?Mennyire jó "manapság" ? 
Qrvajó! Nem vagyok pro de élvezetes a játék vele, gyakorlatilag párductestű e25. Nagyon sok német közepeshez passzol az 5 fős legénysége,ventivel, töltésgyorssal, biával 3.30 az újratöltés így háromszor lősz 135öt, míg pl egy IS egyszer 390et. Németesen pontos. Nincs kupolája, így egy gyengepont kilőve, jó a végsebessége. Hatalmas a hp poolja, 1300. Fossa a pénzt, jobban mint pár nyolcas. Sokan szerinten lebecsülik, nem tudják, hogy buffot kapott, vagy csak nem ismerik, de lazán kint mernek maradni veled szembdn a fedezékből. így nyomhatod beléjük a 135öket rapid módon. Ellenséges lightokat röptükben megsorozhatod, a nagy test miatt a crommy féle mediumokat rammolhatod. Nem vagyok nagy játékos de toptierben lazán lőttem már vele radley walterseket. És ráadásul limitált MM, nyolcig megy.
Hátrányként annyit tudnék mobdani, hogy nagydarab, artyk szeretik, és eldugni sem mindig lehet.
Ha nem baj neked, hogy hetes tier, akkor -30% akcióval ez egy must have darab, minden köre jó, ha nem mész ki két is3 elé, tud sebzést bekapni, nagyon szemtelen kis darab. Még gyenge körrel is sok pénzt hoz. Szerintem nálam tapasztaltabb, ügyesebb emberek félistenek tudnak lenni vele.
Szerk: az sem gyakori, hogy egy más nemzet álcamintáját használhatod, csőjelét gyűjtheted. Igazi unikum és még létezett is a valóságban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...