Tegnap még mentem Pz II J-vel és sikerült tartanom az esti kiváló eredményeimet sok top gunnal 7 killes csatával is. A PZ II J még mindíg nagyszerű jármű azzal a legjobb a statom, megkockáztatom, hogy a legjobb tank a játékban a tierjében. Az egyetlen baj vele, hogy feldobja 4-be és ez megöli. Csak ez a baj.
Tudom-tudom, nem illik olyat kérdezni, amit már korábban biztos megválaszolták, de hát VIP vagyok vazze! A helyzet a következő: eddig teljesen f2p játszottam, semmit nem vettem még a játékban. Viszont most, hogy nemrég újra megvehetővé vált a Panther/M10, elgondolkoztam a költekezésen.
A tank 5750 gold. Mondjuk ha kifogok egy 15%-os leárazást, akkor ez máris csak 4887,5 gold. Jelenleg 1367 összekuporgatott goldom van és mondjuk ha beáldozom a SU-122-44-et (6750/2=3375), akkor máris csak 1512,5 gold kell. Szerintetek megér egy 3000 forintba kerülő 1000 goldos csomagot a tank? Érdemes lenne megtartanom a SU-t vagy menjen az olvasztóba?
Ez nem fog összejönni sajnos, mivel hamarosan véget ér a becserélési időtartam és nem lesz akció prém tankokra addig, lehet tudni a hétvégi akcióból. Hogy van f2p-ed ha már van su12244-ed? Mindegy. A THC-t becserélni 3500 goldért, na annak van értelme ! Ez volt a fő műsor a mostani becsérlgetősdin, nem azt hogy féláron beveszik a lenerfelt ócskavasakat.
Basszus, tényleg! Az akció 16-án lejár. Sajnos nincs tetrahidrokannabinol a garázsomban, ahogy HTC sem. Amúgy ne akadj fenn a SU-n; ha rálesel az account-omra, találsz szép számmal más prémiumtankokat is. A titok nyitja a CW (még amikor aktív voltam).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Igen. Ez pedig az új MM rendszerrel és a tank közelmúltbéli buffolásával kombinálva igencsak vonzóvá teszi, ráadásul most itt a csere lehetőség is még pár napig.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, Morphus101
Ahogy előttem is írják, igen limites és nagyon élvezetes gép. Kicsit többet kap nyolcast, mint hogy top tier, de minden szinten jól boldogul én nagyon jól elvagyok vele, brutális a pénzhozama is, majdnem mint a nyolcasoké. Egyébként komolyan jobb is ha nem top, mert olyankor a nagy mérete miatt sokat foglalkozik vele az arty és érvágás a stun utáni lassú újratöltés a 135ös sebzéséhez. Én max e25re cserélném ha lehetne, semmi másra. Ráadásul nincs parancsnoki kupolája, mint a legtöbb német tanknak, egy közhelyes gyengepont kilőve, és szerintem sokan nem ismerik, mert nem húzódnak be előle pedig hármat lő ameddig sokan mások csak egyet.
Last edit: 8 éve 4 hónapja by Jocek89.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tetrament
Naszóval elgondolkodtam hogy eladom/becserélem az at15a -t a m10esre pénteken elővettem , megyek pár kört vele , gyanus volt hogy 3szor vettem le 1m -ről a kv2 3db 700as lövését sérülés nélkül
ma első kör :megpróbálom beilleszteni ,ha nem sikerül csatolmányként jön
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Szép kör,gratula.Egy biztos,én 5db at15a-ért sem adnám az m10-emet.Mellesleg 2000dmg 35-40000 nettó credit az m10-nél,jobban hozza a kreditet mint jópár 8-as prém.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...