WZ-111 cserén gondolkodom. A Löwe, IS-6, FV vagy a t34-3 a lehetséges alternatíva. Nem tudom, hogy az is -el és a t34-el ugyanazt érem-e el mint a WZ-vel. Pontatlan löveg, alig átütés stb. Mit javasoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Szép napot!
Ha kimondottan credit farm a cél, és nem legénység húzás, akkor szigoruan csak a mobilisabb prém tankoknak van értelme !!
CDC,FCM... a te esetedben az FV(bár ezt nem mondanám mobilisank) de még mindig jobb mint egy löwe.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: caravan, Leopardusz
Van valakinek infója a Tiger 131-ről. Pontosabban arról, hogy mikor várható?
A 9.19-es patch-ban lesz benne. Ennek megjelenési dátumáról szerintem még nincs infó. Jelenleg épp a teszt üzem folyik, szóval szerintem valamikor nyár elején.
Sziasztok volna egy kérdésem hogyan működik a prémium tankok becserélése? El kell adni? Vagy wot oldalán kell valamit csinálni? Ha már volt ez a kérdés akkor mindenkitől bocsi A választ előre is Köszönöm!
Sziasztok volna egy kérdésem hogyan működik a prémium tankok becserélése? El kell adni? Vagy wot oldalán kell valamit csinálni? Ha már volt ez a kérdés akkor mindenkitől bocsi A választ előre is Köszönöm!
Annyi aranynak kell lenni a játékban,ami a két tank közti különbözet.Például vegyük alapul a T28 htc-t,hamár ilyen népszerű annak az arany értéke 7000,becseréléskor 3500-ba számítják be,tehát ha venni szeretnél pl.-ul egy Panther/M10-et a T28 helyett a Panther ára ugye 5750 arany mínusz 3500,tehát 2250 aranyért jutsz hozzá.És vagy ugyan akkora vagy nagyobb tierre cserélhetsz.Ennyi
Tudom-tudom, nem illik olyat kérdezni, amit már korábban biztos megválaszolták, de hát VIP vagyok vazze! A helyzet a következő: eddig teljesen f2p játszottam, semmit nem vettem még a játékban. Viszont most, hogy nemrég újra megvehetővé vált a Panther/M10, elgondolkoztam a költekezésen.
A tank 5750 gold. Mondjuk ha kifogok egy 15%-os leárazást, akkor ez máris csak 4887,5 gold. Jelenleg 1367 összekuporgatott goldom van és mondjuk ha beáldozom a SU-122-44-et (6750/2=3375), akkor máris csak 1512,5 gold kell. Szerintetek megér egy 3000 forintba kerülő 1000 goldos csomagot a tank? Érdemes lenne megtartanom a SU-t vagy menjen az olvasztóba?
Tudom-tudom, nem illik olyat kérdezni, amit már korábban biztos megválaszolták, de hát VIP vagyok vazze! A helyzet a következő: eddig teljesen f2p játszottam, semmit nem vettem még a játékban. Viszont most, hogy nemrég újra megvehetővé vált a Panther/M10, elgondolkoztam a költekezésen.
A tank 5750 gold. Mondjuk ha kifogok egy 15%-os leárazást, akkor ez máris csak 4887,5 gold. Jelenleg 1367 összekuporgatott goldom van és mondjuk ha beáldozom a SU-122-44-et (6750/2=3375), akkor máris csak 1512,5 gold kell. Szerintetek megér egy 3000 forintba kerülő 1000 goldos csomagot a tank? Érdemes lenne megtartanom a SU-t vagy menjen az olvasztóba?
Ez nem fog összejönni sajnos, mivel hamarosan véget ér a becserélési időtartam és nem lesz akció prém tankokra addig, lehet tudni a hétvégi akcióból. Hogy van f2p-ed ha már van su12244-ed? Mindegy. A THC-t becserélni 3500 goldért, na annak van értelme ! Ez volt a fő műsor a mostani becsérlgetősdin, nem azt hogy féláron beveszik a lenerfelt ócskavasakat.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...