Kíváncsi leszek, küldtem egy ticketet a WG-nek.
Ugyanis a type59-et kinyírták az új MM-ben.
Az elmúlt kb 20-25 csatában kb 15 alkalommal tier 9 jutott neki, a maradék alkalommal full tier 8.
Egy agyonnerfelt, sima nyolcasnál gyengébb tanknak (aki valahol a hetes és nyolcasok között mozog) ez hatalmas nerf.
Ellehetetleníti a játszhatóságot.
Ez nem sima változtatás, nem ez lett elfogadva a szerződésben.
Felkínáltam nekik opciókat, pénzvisszatérítés, tank csere, type59 buff, vagy type59 MM weight változtatás.
Pénzt valószínűleg nem adnak ki a kis zs*dó ujjaik közül.
Persze az is lehet, hogy lesz*rják a ticketemet.
Az vesse rám az első követ, aki pl t26e4-el (amelynek még magasabb átütése van) szívesen játszana egész nap full tier 8-ban vagy tier 9-ben. Vagy ha is6-al lenne valakinek kedve ugyanehhez.
A pref MM ennél a tanknál elvérzett, meghülyült tőle a matchmaking.
Mindenkinek kéne írni nekik ticketet ilyen ügyben. Ha jönne napi 50e ilyen ticket, az lehet cselekvésre késztetné őket. Tegnap kellett farmolnom egy kis kreditet, ezért pérmekkel mentem. Lorr40t, defender, superpöri, t26e5 folyamtosan tier 10-ben. Ritkán tier 9-ben. 15-ből 1-szer full tier 8. Új MM óta, ha nyerni akarok, akkor tier 9-10-ben megyek, de ott ég a kredit. Ha farmolni akarok, akkor tier 8 + agyvérzés és stat gyilkolás. 
Most hétvégén én is mentem farmolni. Azt kellett tapasztalnom, hogy a limiteseket is az új MM-nek megfelelően ugyanúgy kezelni, mint a nemlimiteseket. Alig látni 10-ből 1-szer tier 7-eseket FCM, Type 59,IS 6, SP-el, noha az FCM-et előtte rengetegszer top tierbe 6-8-asok ellen dobta.
Ma már full T8 a legkedvezőbb MM-je defender,liberi,patriotokkal együtt. Sajnos ez az új MM kivégezte a limites tankokat, amik elvileg stockosak. Az új hullámosak Liberti, Patriot, scorp meg főleg T9-10-ben megy. Nem is tudom használni a régi, jelenleg a tech treeben levő prém vasakat, teljesen kuka lettek. Free fragek az új agyonpáncélozott fenevadaknak. Csak Liberti, Patriot, Defenderrel lehet csak érvényesülni. Nem is olyan régen a Mutzot ismerítették az unicumok, na az kuka lett teljesen.
Nem sok kedvem van t8-ba menni manapság.
Én írtam ticketet, de visszaírták, hogy nem foglalkoznak ticketekkel a fejlesztők és nem adnak át nekik infót. A fórumot olvassák állítólag, oda írjak nekik.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...