A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..
Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)
Előre is köszönöm a segítséget.
Legénységképző bónuszt indítsd, és farmolj (ne csak kreditet). Ha megvan a lámpája a parancsnoknak, a többieknek pedig full álca, már jóval használhatóbb -és szerethetőbb- lesz. BIA-val, álcahálóval, csokival meg csigaszemmel, és a többi látótáv növelő skillel meg epikbetyár. Spot-olásban, camoban, dmg-ben. Türelem.
A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..
Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)
Előre is köszönöm a segítséget.
Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.
Így ahogy mondod. Be lehet cserélni, ha lesz az akció, azonban nem bioztos, hogy jobbat kapsz !
Tervezem beszerezni az ISU 122S-t. Idén még beszerezhető lesz a shopból szerintetek?
Én karácsonykor megvettem, és már rég el is adtam. Akkora fos, hogy hihetetlen. Pedig nem szokásom prém tankokat eladni...
A SU 122-44-nél csak nem lehet rosszabb mert azt én is eladtam. Ezer kredites lövések azzal a vak ágyúval brrrrrrrr. Orzanel-nek van vele egy videója abban nem tűnik annyira hulladéknak.
Btw remélem karácsony előtt még lesz a shop-ban meg akarom venni mindenképp.
Tervezem beszerezni az ISU 122S-t. Idén még beszerezhető lesz a shopból szerintetek?
Én karácsonykor megvettem, és már rég el is adtam. Akkora fos, hogy hihetetlen. Pedig nem szokásom prém tankokat eladni...
A SU 122-44-nél csak nem lehet rosszabb mert azt én is eladtam. Ezer kredites lövések azzal a vak ágyúval brrrrrrrr. Orzanel-nek van vele egy videója abban nem tűnik annyira hulladéknak.
Lassabb,rosszabb talajellenállás,kevésbé döntött páncél,ugyan az a löveg. Szóóóval.... de,rosszabb. Igaz az ISU nincs meg,de a 122-44 igen.
Lassabb,rosszabb talajellenállás,kevésbé döntött páncél,ugyan az a löveg. Szóóóval.... de,rosszabb. Igaz az ISU nincs meg,de a 122-44 igen.
Èrdekes. Nekem mondjuk 4. skill-t hùzzàka 122-44- ben a legènyek, de az egyik kedvencem, ritkàn lövök mellè, àltalàban mèg tier 8-ban is komoly tènyező tud lenni a tank. Csak persze ez nem bokorharcos, inkàbb roham td. 1v1-ben a jagd. 8.8-at is meg lehet vele enni, egyszerűen nem bìr a mozgèkonysàggal ès a dpm-el
Egyik szemèlyes kedvencem .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Futballadam
Sziasztok!
Szeretnem kerni a segitsegeteket en oda voltam a t34ert az elejen a jateknak aztan ismerosomnel kiprobaltam egy korre nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni de nem annyira jott be az lenne a kerdesem hogy melyik T8 premiumot ajanlanatok
Szeretem a pancelozott tankokat ugyanakkor a pontos agyuju kozepes tankokat is ezert nem tudom es ez eleg fontos dontes mert nem szeretnem hogy megveszem nem tetszik es eladom igy jartam a Skoda t40el utolag felesleges volt eladni mert meg kellett volnap varni amig nem 50szazalekos a legenyseg
Sziasztok!
Szeretnem kerni a segitsegeteket en oda voltam a t34ert az elejen a jateknak aztan ismerosomnel kiprobaltam egy korre nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni de nem annyira jott be az lenne a kerdesem hogy melyik T8 premiumot ajanlanatok
Szeretem a pancelozott tankokat ugyanakkor a pontos agyuju kozepes tankokat is ezert nem tudom es ez eleg fontos dontes mert nem szeretnem hogy megveszem nem tetszik es eladom igy jartam a Skoda t40el utolag felesleges volt eladni mert meg kellett volnap varni amig nem 50szazalekos a legenyseg
T26E5, van páncélja (torony), nem lomha (lassú közepes), közel- középtávra (nem sniper), olcsó lőszer, jó átütés (kredit farmra jó).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Futballadam
KV-4 KTTS
Tier VIII Russian Premium Tank Destroyer
Mikor lesz-volt kapható, minden vágyam, hogy megvehessem, tud-e segíteni valaki?
Esetleg, ha tudomást szereznétek a tankkal kapcsolatosan, megköszönném az értesítést.
Azért általában fent lógok a fórumon és a játékban is minden nap, de ha valaki hamarább értesít, hogy megvásárolható, küldök neki 500 aranyat
Sziasztok!
Nekem, de ez csak a személyes véleményem, az object 252U és a scorpion G jött be, de ez személyes, mert a játékstílusa senkinek sem egyforma, mint a való életben a viselkedés formánk.......6 skill/perk legénység, credit farmolásra is kiválóak, szeretek velük játszani, minden nap 2-3 óra, személyes tartalékkal, prém fiókkal, jól lehet fejleszteni a legényeket-leányokat.
Ha veszel több prém tankot, lehet pakolni a legényeket tankról tankra.......
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...