Jelenleg 54 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 3 hónapja #244322 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Sziasztok!

A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..

Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)

Előre is köszönöm a segítséget.

Legénységképző bónuszt indítsd, és farmolj (ne csak kreditet). Ha megvan a lámpája a parancsnoknak, a többieknek pedig full álca, már jóval használhatóbb -és szerethetőbb- lesz. BIA-val, álcahálóval, csokival meg csigaszemmel, és a többi látótáv növelő skillel meg epikbetyár. Spot-olásban, camoban, dmg-ben. Türelem. :gandalf:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hónapja #244328 Írta: KDenes
Megválaszolva: KDenes

Sziasztok!

A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..

Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)

Előre is köszönöm a segítséget.

Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.

Így ahogy mondod. Be lehet cserélni, ha lesz az akció, azonban nem bioztos, hogy jobbat kapsz !

8 éve 2 hónapja #244741 Írta: Lacek89
Megválaszolva: Lacek89
Üdv!

Tervezem beszerezni az ISU 122S-t. Idén még beszerezhető lesz a shopból szerintetek?

8 éve 2 hónapja #244747 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Üdv!

Tervezem beszerezni az ISU 122S-t. Idén még beszerezhető lesz a shopból szerintetek?

Nekem nincs,de ahogy hallom nagyon fikázzák,nem biztos hogy megéri.Szerintem.

8 éve 2 hónapja #244751 Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke

Üdv!

Én karácsonykor megvettem, és már rég el is adtam. Akkora fos, hogy hihetetlen. Pedig nem szokásom prém tankokat eladni...

8 éve 2 hónapja #244778 Írta: Lacek89

Üdv!

Én karácsonykor megvettem, és már rég el is adtam. Akkora fos, hogy hihetetlen. Pedig nem szokásom prém tankokat eladni...

A SU 122-44-nél csak nem lehet rosszabb mert azt én is eladtam. Ezer kredites lövések azzal a vak ágyúval brrrrrrrr. Orzanel-nek van vele egy videója abban nem tűnik annyira hulladéknak.
Btw remélem karácsony előtt még lesz a shop-ban meg akarom venni mindenképp.

8 éve 2 hónapja #244780 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Üdv!

A SU 122-44-nél csak nem lehet rosszabb mert azt én is eladtam. Ezer kredites lövések azzal a vak ágyúval brrrrrrrr. Orzanel-nek van vele egy videója abban nem tűnik annyira hulladéknak.

Lassabb,rosszabb talajellenállás,kevésbé döntött páncél,ugyan az a löveg. Szóóóval.... de,rosszabb. Igaz az ISU nincs meg,de a 122-44 igen.

tanks.gg/compar...4~e-25

8 éve 2 hónapja #244781 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee

A SU 122-44-nél csak nem lehet rosszabb mert azt én is eladtam.

Nem-e? :lol:

8 éve 2 hónapja #244783 Írta: Lacek89

Üdv!

Lassabb,rosszabb talajellenállás,kevésbé döntött páncél,ugyan az a löveg. Szóóóval.... de,rosszabb. Igaz az ISU nincs meg,de a 122-44 igen.

tanks.gg/compar...4~e-25

Értem, akkor ez a dolog egyelőre parkoló pályára kerül.

8 éve 2 hónapja #244872 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR

Üdv!

Èrdekes. Nekem mondjuk 4. skill-t hùzzàka 122-44- ben a legènyek, de az egyik kedvencem, ritkàn lövök mellè, àltalàban mèg tier 8-ban is komoly tènyező tud lenni a tank. Csak persze ez nem bokorharcos, inkàbb roham td. 1v1-ben a jagd. 8.8-at is meg lehet vele enni, egyszerűen nem bìr a mozgèkonysàggal ès a dpm-el
Egyik szemèlyes kedvencem :).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Futballadam

8 éve 2 hónapja #244961 Írta: Futballadam
Megválaszolva: Futballadam
Sziasztok!
Szeretnem kerni a segitsegeteket en oda voltam a t34ert az elejen a jateknak aztan ismerosomnel kiprobaltam egy korre nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni de nem annyira jott be az lenne a kerdesem hogy melyik T8 premiumot ajanlanatok
Szeretem a pancelozott tankokat ugyanakkor a pontos agyuju kozepes tankokat is ezert nem tudom es ez eleg fontos dontes mert nem szeretnem hogy megveszem nem tetszik es eladom igy jartam a Skoda t40el utolag felesleges volt eladni mert meg kellett volnap varni amig nem 50szazalekos a legenyseg :D

8 éve 2 hónapja #244964 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok!
Szeretnem kerni a segitsegeteket en oda voltam a t34ert az elejen a jateknak aztan ismerosomnel kiprobaltam egy korre nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni de nem annyira jott be az lenne a kerdesem hogy melyik T8 premiumot ajanlanatok
Szeretem a pancelozott tankokat ugyanakkor a pontos agyuju kozepes tankokat is ezert nem tudom es ez eleg fontos dontes mert nem szeretnem hogy megveszem nem tetszik es eladom igy jartam a Skoda t40el utolag felesleges volt eladni mert meg kellett volnap varni amig nem 50szazalekos a legenyseg :D

T26E5, van páncélja (torony), nem lomha (lassú közepes), közel- középtávra (nem sniper), olcsó lőszer, jó átütés (kredit farmra jó).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Futballadam

8 éve 2 hónapja #245002 Írta: zoltan61
Megválaszolva: zoltan61
KV-4 KTTS
Tier VIII Russian Premium Tank Destroyer

Mikor lesz-volt kapható, minden vágyam, hogy megvehessem, tud-e segíteni valaki?
Esetleg, ha tudomást szereznétek a tankkal kapcsolatosan, megköszönném az értesítést.
Azért általában fent lógok a fórumon és a játékban is minden nap, de ha valaki hamarább értesít, hogy megvásárolható, küldök neki 500 aranyat :thx3: :thx2:

8 éve 2 hónapja #245003 Írta: zoltan61
Megválaszolva: zoltan61

Sziasztok!

Nekem, de ez csak a személyes véleményem, az object 252U és a scorpion G jött be, de ez személyes, mert a játékstílusa senkinek sem egyforma, mint a való életben a viselkedés formánk.......6 skill/perk legénység, credit farmolásra is kiválóak, szeretek velük játszani, minden nap 2-3 óra, személyes tartalékkal, prém fiókkal, jól lehet fejleszteni a legényeket-leányokat.
Ha veszel több prém tankot, lehet pakolni a legényeket tankról tankra.......

8 éve 2 hónapja #245045 Írta: Zsooolti23
Megválaszolva: Zsooolti23
Sziasztok
Nem tudja valaki lesz e valami butítás a object 252U vagy defender-en?
Nem tudom átlőni szemből.

Köszi.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 38 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 51 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.