tudja már valaki milyen tankot lehet majd nyerni a maratonon ?
A lengyel videóban a T3485m tűnik fel.
opop
Figyelem: Spoiler!
az nem valami nagy szám
pl. mert 6-os és nem sok értelmét láttam már ezzel farmolni.
ettől függetlenül még másnak lehet nagy királyság
na meg csalódás is volt a T3485-höz képest,de ha nagyon akarok ,akkor inkább cromwell b-vel gurulok vagy turánnal. de inkább azokkal sem.
igazából 8-as tankra számitottam.
Hogy lehetett csalódás a T-34-85 után amikor annál jobb? Lehet neked maga a tank koncepciója nem fekszik egyáltalán, főleg abból kiindulva hogy azt írtad "inkább Cromwell B", ami egy teljesen más bicaj.
Azért kár volt eladni, jó vas az... És mostanába a T8 nem nagyon fun - rengeteg t10-et kap az új MM miatt.
opop
az nem valami nagy szám
na meg csalódás is volt a T3485-höz képest,de ha nagyon akarok ,akkor inkább cromwell b-vel gurulok vagy turánnal. de inkább azokkal sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Hogy lehetett csalódás a T-34-85 után amikor annál jobb? Lehet neked maga a tank koncepciója nem fekszik egyáltalán, főleg abból kiindulva hogy azt írtad "inkább Cromwell B", ami egy teljesen más bicaj.
Azért kár volt eladni, jó vas az... És mostanába a T8 nem nagyon fun - rengeteg t10-et kap az új MM miatt.
opop
az nem valami nagy szám
M41 jelenleg nagyon fun.
röhej ,de könnyü tankként az látja a legkevesebb 10-es tankot és van a legtöbbször topban.
ehhez képest minden más korábban kedvelt prém hozama visszaesett.
heavyröl le is álltam.
Ha csak egy premium tankot veszel eletedben akkor ez legyen az! Ez egy vadallat, egy fel napja van meg es 1 millio creditet besoportem. Kozben meg maradt idom elmenni a boltba, kajalni etc. Ez egy kezesbarany az aranybanyaban. Csak legenyseged legyen szerintem! Nullarol nem biztos hogy ennyire jol muzsikal, bar en nem vagyok egy regi jatekos.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...