Ez a nyereménytank visszaadja a játékélményt.
Elég korrekt az MM besorolás vele.Nem ugy mint a tier 8as prémekkel.
Eddig....
Ha igy marad akkor megtartom
Ez a nyereménytank visszaadja a játékélményt.
Elég korrekt az MM besorolás vele.Nem ugy mint a tier 8as prémekkel.
Eddig....
Ha igy marad akkor megtartom
Elég frusztráló, amikor látja az ember, hogy minden tank brutálisabb, mint a saját, de annyira meg nem tudok hátul lenni, mert vagy a nagyok is hátul campel-nek, vagy meghalnak, vagy oolyan gyorsan rohannak előre, hogy nincs is időm sebezni.
Na igen, a csapattársakkal nincs mit kezdeni.
Én, ha 10-ből egyszer top tierbe kerülök, tuti hogy mindenki retard.
Nincs spot-om és hátul áll mindenki, végre mehetnék sebezni, de nincs csapatom.
Lehet, hogy ez a meta nem kedvez neki, nekem is van olyan gép, amit most inkább nem használok.
Valaki kapott ma tank ászt? 1062 xp-t kaptam egyik meccsen, 1. osztály, 7 csata elég volt mára, így nincs kedvem menni (gondolom, ha várok 2 hetet kb akkor easy lenne egy tank ász).
Pilotnak valami stratégia? Vagy szerezzek rá egy BIA-t a legénységre mert úgy életképes a tank? (85M gyorsabban tölt és még pontosabb is Xd)
8 éve 2 hónapja - 8 éve 2 hónapja#246281Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Játékstílustól függ, mint minden tanknál.
Én az összes tankomban a hatodik érzékre gyúrok a parancsnoknál.
(Nem szoktam átkalibrálni őket, ezt aranypazarlásnak vélem)
A többiek meg kapnak valami kézenfekvő első skillt, pl. kiterjesztett rádió hatótáv, vagy éppen biztonságos elhelyezés / megelőző karbantartás. A type 59-nél csodát művelt, onnantól alig égett, előtte meg mint a máglya. Állítólag a t34-85m is hajlamos ezekre az ínyencségekre.
Ha rejtőzködni szeretsz és úgy lecsapni, akkor mehet az álca is, mert nem egy nagydarab tank.
Ha a pofozkodásban hiszel, akkor egy javítás.
Második körben meg jöhet az ezüst ököl, azaz a bajtársak (BIA)
Harmadik nekifutásra meg ami marad. Pl. jobb talajellenállás, gyorsabb fordulás, messzebb való ellátás... stb. Bár mire addig eljutsz, lehet megérjük az évek óta beharangozott skill átdolgozást.
Last edit: 8 éve 2 hónapja by HUN_Sector.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Allanon44
Pótkaja mennyire érdemes használni ehhez a szovjet ajándék tankhoz? (T-34-85M). Most 4,39 az újratöltésem, BIA még nem teljes az új legénységi tag miatt, ahogy néztem 4,2 lenne kajával (bia+kaja esetén meg 4,11)
áh, 1100 xp és még 1. osztály, gondolom túl sokan vannak most (vagy az én érzékem romlott el 2 év alatt? (high calibert kaptam)
Pótkaja mennyire érdemes használni ehhez a szovjet ajándék tankhoz? (T-34-85M). Most 4,39 az újratöltésem, BIA még nem teljes az új legénységi tag miatt, ahogy néztem 4,2 lenne kajával (bia+kaja esetén meg 4,11)
áh, 1100 xp és még 1. osztály, gondolom túl sokan vannak most (vagy az én érzékem romlott el 2 év alatt? (high calibert kaptam)
Biával 4.29, bia+kajával 4,11, szerintem ez nem akkora különbség, ami megér 20k-t ( vagy ha betáraztál egy hete kajából, akkor 10-et). Így is jó a Rof, a szintjén szinte minden mednél gyorsabban betölt, csak a kis alfás vagy kis penes riválisok előzik meg. Pláne most néha igazi agyaggalamb lövészet a tier 6 a sok beszabadult 85m miatt, szerintem max placebonak jo a kaja, mert úgy minden jobb meg 132%os legények huhú, vagy a tier 8-hoz ha néha oda sorol. De te tudod.
Biával 4.29, bia+kajával 4,11, szerintem ez nem akkora különbség, ami megér 20k-t ( vagy ha betáraztál egy hete kajából, akkor 10-et). Így is jó a Rof, a szintjén szinte minden mednél gyorsabban betölt, csak a kis alfás vagy kis penes riválisok előzik meg. Pláne most néha igazi agyaggalamb lövészet a tier 6 a sok beszabadult 85m miatt, szerintem max placebonak jo a kaja, mert úgy minden jobb meg 132%os legények huhú, vagy a tier 8-hoz ha néha oda sorol. De te tudod.
A most 79%-os 1. skilles legény pótlására gondoltam valameddig inkább a pótellátmányt, Meg amíg sok ilyen tank van a csatákban, addig minden előny számít
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...