Sziasztok!
A legnagyobb problémám az utóbbi 1 évben a farmolás volt. Sohasem rendelkeztem elegendő kredittel az elképzeléseim megvalósításához. Aztán megvettem az STRV S1-eset. Nem azt mondom, hogy ezzel a vásárlással megoldódott minden gondom, de lényegesen hatékonyabbá váltam; legalábbis ami a farmolást illeti.
Két lényeges tényező van ezzel a TD-rel kapcsolatban:
- rendkívül hatékony álca,
- a nagyon magas alap átütés.
Harmadikként megemlíthetem, hogy néha pattint.
A nagyon magas alap átütés szükségtelenné teszi az arany lőszer használatát.
Mindezt csupán azért írtam meg, mert talán vannak mások is, akik hasonló problémával küzdenek, és talán segítség lehet a számukra a megfelelő farmtank kiválasztásában.
Egy kicsit kötözködésnek fog elsőre látszani az írásom, de ne vedd annak mert nem annak szánom. A svéd prémium TD nagyon jó. Most még. De az én véleményem szerint nem lesz ezeknek örökké ilyen jó álcája. Még ez a legújjabb tank nemzet, el kellett adni valahogy ezeket is, de visszább fognak venni bizonyos értékekből az idő múlásával. Mert jelenleg magasabb tierben a svéd TD ág igencsak OP.
A másik fele a mondandómnak hogy ez a tank annak felel meg leginkább aki szeret bokorban ücsörögni, és úgy osztani a sebzést hogy fel sem spotolódik. Ez egy idő után sokaknak nem biztosítja a játék izgalmát. Nekik ajánlottabb egy prém közepes, vagy nehéz tank,. és mehet az adok-kapok.
Harmadik megjegyzendőm hogy szépen kerestél a tank ásszal, de nem minden csata ilyen tökéletes. Cimborám a héten a T25 pilottal is megkeresett ugyanennyi netto kreditet prémium napon. Azt akarom ebből kinyögni hogy az STRV S1 jól keres, de egy 8-as közepes, nehéz tankkal is ennyit lehet keresni egy ászt érő csatában.
Kedves diszno_sajtt!
Egyáltalán nem sértődtem meg, mert nem adtál okot rá!
Bizonyos szempontból azonban félre értettél. Nem igazán szeretem a prémium tankokat, és azt sem mondtam, hogy az STRV S1 jól keres. Nem néztem meg, hogy melyik prém tank mennyit keres. Csupán arra akartam rávilágítani, hogy a magas álca és a rendkívül magas alap átütés kiegyensúlyozottabbá teszi a kredit bevételt. Jobban szeretek FCM-mel, vagy akár 59 Pattonnal játszani, de a gold igényük megöli a bevételt. Ha prémtankkal játszom, az mindenképpen kényszer, mert a kredithozam számomra az elsődleges. Prémtankkal csupán azért játszom, mert szükségem van a kreditre. Nálam - ismétlem -, nálam a prémtank "Jó" vagy "Rossz" voltát az határozza meg, hogy személy szerint én, milyen bevételre vagyok képes vele.
A képeken nem az a lényeg, hogy ász, hanem 0 gold lőszer használatával beütöttem az is 7-et, jagdtigert, m 103-at, stb.
Mert e 50, obj 140, m 10, e 50m, tiger II stb. azok a tankok, amikkel játszani szeretek. Arról nem is beszélve, hogy több kilences és tízes tankom ki van fejlesztve, amiket nem tudok megvenni.
Lényeg a lényeg prémtankkal játszani számomra mindenképpen kényszer, egy szükséges rossz. A sok rossz közül számomra kiegyensúlyozottan az STRV S1-es hozza a pénzt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...