Defender vagy AMX M4 mle. 49 melyiket ajánljátok pénzkereséshez?
Prémium tank cserére mikor lesz újból lehetőség?
Válaszotokat ellőre is köszönöm!
Defender karácsony előtt nem biztos, hogy lesz a shopban (nyáron még nem volt)
Pérmium tank cserénél számíts arra, hogy az új prémiumokra valószínű nem tudsz cserélni, csak olyanokra, amiket goldért lehet kapni a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
A Defender a jelenlegi legjobb. 500 feletti lövésekre képes, bár hosszú a töltésidő, mozgékony, viszonylag pontos ágyú, troll páncél.
Olyan nincs, hogy legjobb.
Minden szituációfüggő.
A defenderre sokmindent lehet mondani, de azt, hogy pontos lenne biztos nem. A látótávolsága csapnivaló, ergo egyedül a semmi közepén "vak". A páncélzat troll, de nem sebezhetetlen. Különösen low tierként a tornya egy nagy gyenge pont T9-T10 ágyúk akár alap lőszerrel is simán átütik.
A Defender a jelenlegi legjobb. 500 feletti lövésekre képes, bár hosszú a töltésidő, mozgékony, viszonylag pontos ágyú, troll páncél.
Olyan nincs, hogy legjobb.
Minden szituációfüggő.
A defenderre sokmindent lehet mondani, de azt, hogy pontos lenne biztos nem. A látótávolsága csapnivaló, ergo egyedül a semmi közepén "vak". A páncélzat troll, de nem sebezhetetlen. Különösen low tierként a tornya egy nagy gyenge pont T9-T10 ágyúk akár alap lőszerrel is simán átütik.
Nem vitatkozni akarok de mint egy defender büszke tulajdonosa állítom a leglehetetlenebb kapáslövéseket adja be, néha tényleg a fullra célzott tanknak lő mellé de összességében ha figyelembe vesszük, hogy ez alapból is jellemző az orosz ágyúkra, szerintem pontos. A látótávolsága papíron kevés de állítom van itt valami turpisság a meta statokban mert rengetegszer van mikor megyek előre (td-k medek körülöttem) és én spotolom ki a szembejövők felét...
A páncélja hihetetlen, de a tornya mára már nyilt titokként is a gyenge pontja...
attól nem lesz pontos valami, mert az RNG bead egy-két lövést
Ha csak 1-2t adna be ;D
Nálam valaki akkor qvára felcsavarta az RNG-t...
Akkor nekem valami selejt defenderem van. Tier 8-ban még csak-csak elvagyok, de 9-10-ben mikor jön szembe velem a maus, type 5, vékébéla, jgpz e100, e100, obj 263, e75, stb...akkor minden a páncélom és a lövegem csak nem OP. Valahogy én mozgékonynak sem éreztem soha ezt a tankot. Első 3 nap volt OP, mikor senki nem tudta hol kell lőni. Alig merek menni vele, mert ha szerencsétlen leosztást kapok, akkor úgy hugyoznak ketté, mint a hóembert.
Nem tudom kivel lettél jóba a WG-nél és mit csináltál érte, de nekem még a 6 skilles legénységgel is akkora luftokat lő csak lesek, full beszűkülve is
A Defender pontatlan, fürgének se mondanám és vak. Viszont a páncélzata troll, és magas az alfa - kb ennyi. AMX-nél szerintem jobb. Patriotnál - hm, nem biztos.... (mindhárom megvan)
Defender vagy AMX M4 mle. 49 melyiket ajánljátok pénzkereséshez?
Prémium tank cserére mikor lesz újból lehetőség?
Válaszotokat ellőre is köszönöm!
Defender karácsony előtt nem biztos, hogy lesz a shopban (nyáron még nem volt)
Pérmium tank cserénél számíts arra, hogy az új prémiumokra valószínű nem tudsz cserélni, csak olyanokra, amiket goldért lehet kapni a játékban.
Üdv.
Van nekem egy WZ-111 kínai csodám és elgondolkoztam rajta hogy ha lesz prémium tank csere becserélem valami jobbra.
Hát akkor talán a Löwe!?
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#248067Írta: Vasembör
Megválaszolva: Vasembör
Így igaz, becserélni ezekre az új tankokra nem fogod tudni. Csak olyanokra, amik a tech tree-ben elérhetöek. Úgy meg már nem biztos, hogy megéri.
Nekem a Defender - Patriot - Liberty trió nincs meg, viszont Chrysler K-val is ki lehet hozni 40-70 k kreditet gold használattól függöen. AZ OP triót is egyre jobban kiismerik a játékosok(rengeteget látni belölük), a Defender pedig tuti kap egy kis rejtett "igazítást", mire újra kapható lesz.
A Chryslerbe igaz draga skúló, sok jobb farmolós tank van nála, de minél többet játszom vele annál jobban tetszik a stílusa. Bár az kérdéses, mikor lesz kapható legközelebb.
Valószínűleg szüzet, kecskét, vagy szűz kecskét áldozhattál a nagy RNG Istennek. Másképpen ez nem megy.
Ja igen ezt kihagytam a sztoryból? Véráldozat volt és így 1 hónapig minden lövésem nyomkövető és be fog ütni mindent... szemből...
Akkor nekem valami selejt defenderem van. Tier 8-ban még csak-csak elvagyok, de 9-10-ben mikor jön szembe velem a maus, type 5, vékébéla, jgpz e100, e100, obj 263, e75, stb...akkor minden a páncélom és a lövegem csak nem OP.
Azt nem említettem ,hogy töltöttem a defenderembe egy halom repesz lövedéket? Srácok... a repesz az új gold nem tudtátok? Majdnem mindent beüt... türelmesnek kell lenni. Sokan nem nézik mekkora sebzést kaptak és megiednek ha beforgatva felugrik a piros sebzés indikátor; na akkor kell visszaváltani simára. Nekem be szokott jönni. Am ha látom,hogy sok a kemény top heavy az ellennél akkor medes oldalra viszem a tankom... ügyeskedni kell
A Defender a jelenlegi legjobb. 500 feletti lövésekre képes, bár hosszú a töltésidő, mozgékony, viszonylag pontos ágyú, troll páncél. Szovjet legénység képzésre szuper. Az AMX páncélja szemből nagyon jó, oldalról mindenki átüti, a kupolát szemből, közelről rendszeresen beütik a hozzáértők. Kisebb alfa 300-350, de gyorsabb töltésidő, mozgékony nehéztank. Franciák képzésére kiváló. A kettő közül a Defenderrel egyszerűbb meglőni a több kreditet és jobb túlélő is.
+1 Én már SH-ba is inkább az Amx-et viszem mert bár francia ,de nem olyan kancsal az ágyú mint a Defender .Azzal legalább nem pattogok és távolrol nem ütik be a bubomat. Randomban szerintem a Defender jobb a nagyobb alfa sokat segít és a troll páncél így nem is csoda , hogy jóval magasabb az átlagsebzésem ezzel mint a Libertevel.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...