Jelenleg 52 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 3 hónapja #243785 Írta: fly
Megválaszolva: fly

...én akkor is szeretem,és nem fogom eladni,mert lehet használni ezt a tankot....sztem sokan elmennek mindig a szokásos heavy helyekre,ez hiba....én mostanában sokszor bukkanok fel ott,ahol nem számítanak rám,és elég jól lehet használni..sztem két dolog kell csak ennek a tanknak:legyen melletted valaki,aki fedez,és hulldown ezerrel...Pl: Highway-on nem a városba megyek vele,hanem a med vonalra,és elég pusztító tud lenni azon a tájon....Ezen a mapon sem a városba megyek,mint ahogy azt szokták,meg kérik,hanem a híd felé.....

Ilyen kellemes MM mellett élvezetes a játék a T34-el.Tízesben már kevésbé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99, Admiral_von_Yorck

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hónapja #243787 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Egyáltalán nem belőhetetlen a tornya szemből főleg nem egy t10 tank átütésének - nézd meg a weak spotot. Szerintem a mostani metában túl lassú, elpörög a csata mellette sokszor.

...én akkor is szeretem,és nem fogom eladni,mert lehet használni ezt a tankot....sztem sokan elmennek mindig a szokásos heavy helyekre,ez hiba....én mostanában sokszor bukkanok fel ott,ahol nem számítanak rám,és elég jól lehet használni..sztem két dolog kell csak ennek a tanknak:legyen melletted valaki,aki fedez,és hulldown ezerrel...Pl: Highway-on nem a városba megyek vele,hanem a med vonalra,és elég pusztító tud lenni azon a tájon....Ezen a mapon sem a városba megyek,mint ahogy azt szokták,meg kérik,hanem a híd felé.....

...most, hogy instant tolom a JP II-vel a rászabott MM-el, azt kell mondjam kevesen használják sztem jól a T34-et! A torony továbbra is belőhetetlen szemből rajta!
Na de jönnek vele előre az emberek top tier X-ben mint akinek egy szál esze sincs, gondosan kikerülve minden dombot, minden buckát, minden törmelék halmot, nehogy lelassuljanak a végén még.....a teste fürdőhab keménységű, persze, hogy elolvadnak vele!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck

8 éve 3 hónapja #243790 Írta: Admiral_von_Yorck
Megválaszolva: Admiral_von_Yorck

Egyáltalán nem belőhetetlen a tornya szemből főleg nem egy t10 tank átütésének - nézd meg a weak spotot. Szerintem a mostani metában túl lassú, elpörög a csata mellette sokszor.

...most, hogy instant tolom a JP II-vel a rászabott MM-el, azt kell mondjam kevesen használják sztem jól a T34-et! A torony továbbra is belőhetetlen szemből rajta!
Na de jönnek vele előre az emberek top tier X-ben mint akinek egy szál esze sincs, gondosan kikerülve minden dombot, minden buckát, minden törmelék halmot, nehogy lelassuljanak a végén még.....a teste fürdőhab keménységű, persze, hogy elolvadnak vele!

Persze van gyenge pontja szemből is, nyilván való, amit még egy T6-os tankkal is be lehet lőni! De baromi nagy szerencsével 100m felett!
Én inkább arra akartam rámutatni, hogy nem "rendeltetésszerűen" van használva a "termék"! :scratch:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99

8 éve 3 hónapja #243792 Írta: guzu99
Megválaszolva: guzu99
"Ilyen kellemes MM mellett élvezetes a játék a T34-el.Tízesben már kevésbé."

Nos szinte mindig minimum +1,de legtöbbször +2 a tier..... #243675 ...ezek annyira nem finomak azért...
amm én még mindig azt mondom,hogy nagyobb részt függ pályától,és a csapattól...lehet bármilyen op tankod,ha nem tudod ezek miatt kihasználni a képességeit...ha fedez valaki,és tudok tornyozni,akkor brutál tud lenni..ha nem,hamar meghalok...de ez igaz szinte bármelyik tankra...nekem bejön ez a tank,még most is,hiába a +2 tier legtöbbször,lehet ott is alkotni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck

8 éve 3 hónapja #243820 Írta: durmi77
Megválaszolva: durmi77
Sziasztok! Tudja valaki esetleg,hogy a T-103 ill. a VK 168-01 P mikor lessz kapható?

8 éve 3 hónapja #243894 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Véletlen meglett a stug-os küldi... ki se próbáltam ment a levesbe legénységestől... :troll:

8 éve 3 hónapja #243895 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Nem vesztettél vele sokat :)

8 éve 3 hónapja #243914 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Farmolni t8 unrankedben kell.... Defender ott is kellemetlen ellenfél persze egy WZ-111 számára... át is váltottam német bulldogra... miután HASH-sel leszedtem az ellenfél szemét, a vakegér defender leberó stb már free frag :D ... Volt amikor táras bullgot kellett ehhez kiszednem, volt amikor kis crommyt.. a bulldog tersó nagyon bízott a táras ágyújában... tartottam is tőle... de néhány HESH találat után csak ő maradt fekve ...

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #244261 Írta: novilol
Megválaszolva: novilol
Prémium tank becserélésével kapcsolatban a teendőket le tudnátok írni?

Közben megvilágosodtam, hogy már rég lejárt az az akció...

8 éve 3 hónapja #244292 Írta: Eljenek_a_malacok
Megválaszolva: Eljenek_a_malacok
Sziasztok!

A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..

Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)

Előre is köszönöm a segítséget.

8 éve 3 hónapja #244294 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1

Sziasztok!

A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..

Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)

Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.

8 éve 3 hónapja #244297 Írta: wotbarca
Megválaszolva: wotbarca

Sziasztok!

Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.

nekem van vele 3000,de a hétvégén játszhatatlan volt.
valahogy ezt a tankot fű alatt fokozatosan leépitették.
bár igy is biztos könnyebb játszani vele ,mint a prém heavykkel

8 éve 3 hónapja #244299 Írta: Syb936
Megválaszolva: Syb936
Hello!

Tervezem elkezdeni a Halálcsillag ágat, ahhoz pedig jól jönne egy legénységképző tank, a feladatra nyílván csak az AT-15A alkalmas. Néztem videókat és olvasgattam róla, hogy buff óta egész szórakoztató tud lenni. Tudom, hogy szinte mindenki ismeri a gyenge pontjait és, hogy lassú, de szerintetek van benne potenciál, érdemes megvenni? Válaszokat előre köszönöm!

8 éve 3 hónapja #244301 Írta: zoltan61
Megválaszolva: zoltan61
Prém fiókkal+csokival 5 skill/perk legényekkel jó....
Kettőt sebzel, jól keres shaking

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #244302 Írta: zoltan61
Megválaszolva: zoltan61
Álca az 37,36% körül van, de ha ellőtted magad nyílt terepen R.I.P. :)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 6 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 8 órája 38 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 51 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.