...én akkor is szeretem,és nem fogom eladni,mert lehet használni ezt a tankot....sztem sokan elmennek mindig a szokásos heavy helyekre,ez hiba....én mostanában sokszor bukkanok fel ott,ahol nem számítanak rám,és elég jól lehet használni..sztem két dolog kell csak ennek a tanknak:legyen melletted valaki,aki fedez,és hulldown ezerrel...Pl: Highway-on nem a városba megyek vele,hanem a med vonalra,és elég pusztító tud lenni azon a tájon....Ezen a mapon sem a városba megyek,mint ahogy azt szokták,meg kérik,hanem a híd felé.....
Ilyen kellemes MM mellett élvezetes a játék a T34-el.Tízesben már kevésbé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99, Admiral_von_Yorck
Egyáltalán nem belőhetetlen a tornya szemből főleg nem egy t10 tank átütésének - nézd meg a weak spotot. Szerintem a mostani metában túl lassú, elpörög a csata mellette sokszor.
...én akkor is szeretem,és nem fogom eladni,mert lehet használni ezt a tankot....sztem sokan elmennek mindig a szokásos heavy helyekre,ez hiba....én mostanában sokszor bukkanok fel ott,ahol nem számítanak rám,és elég jól lehet használni..sztem két dolog kell csak ennek a tanknak:legyen melletted valaki,aki fedez,és hulldown ezerrel...Pl: Highway-on nem a városba megyek vele,hanem a med vonalra,és elég pusztító tud lenni azon a tájon....Ezen a mapon sem a városba megyek,mint ahogy azt szokták,meg kérik,hanem a híd felé.....
...most, hogy instant tolom a JP II-vel a rászabott MM-el, azt kell mondjam kevesen használják sztem jól a T34-et! A torony továbbra is belőhetetlen szemből rajta!
Na de jönnek vele előre az emberek top tier X-ben mint akinek egy szál esze sincs, gondosan kikerülve minden dombot, minden buckát, minden törmelék halmot, nehogy lelassuljanak a végén még.....a teste fürdőhab keménységű, persze, hogy elolvadnak vele!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
Egyáltalán nem belőhetetlen a tornya szemből főleg nem egy t10 tank átütésének - nézd meg a weak spotot. Szerintem a mostani metában túl lassú, elpörög a csata mellette sokszor.
...most, hogy instant tolom a JP II-vel a rászabott MM-el, azt kell mondjam kevesen használják sztem jól a T34-et! A torony továbbra is belőhetetlen szemből rajta!
Na de jönnek vele előre az emberek top tier X-ben mint akinek egy szál esze sincs, gondosan kikerülve minden dombot, minden buckát, minden törmelék halmot, nehogy lelassuljanak a végén még.....a teste fürdőhab keménységű, persze, hogy elolvadnak vele!
Persze van gyenge pontja szemből is, nyilván való, amit még egy T6-os tankkal is be lehet lőni! De baromi nagy szerencsével 100m felett!
Én inkább arra akartam rámutatni, hogy nem "rendeltetésszerűen" van használva a "termék"!
"Ilyen kellemes MM mellett élvezetes a játék a T34-el.Tízesben már kevésbé."
Nos szinte mindig minimum +1,de legtöbbször +2 a tier..... #243675 ...ezek annyira nem finomak azért...
amm én még mindig azt mondom,hogy nagyobb részt függ pályától,és a csapattól...lehet bármilyen op tankod,ha nem tudod ezek miatt kihasználni a képességeit...ha fedez valaki,és tudok tornyozni,akkor brutál tud lenni..ha nem,hamar meghalok...de ez igaz szinte bármelyik tankra...nekem bejön ez a tank,még most is,hiába a +2 tier legtöbbször,lehet ott is alkotni...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck
Farmolni t8 unrankedben kell.... Defender ott is kellemetlen ellenfél persze egy WZ-111 számára... át is váltottam német bulldogra... miután HASH-sel leszedtem az ellenfél szemét, a vakegér defender leberó stb már free frag ... Volt amikor táras bullgot kellett ehhez kiszednem, volt amikor kis crommyt.. a bulldog tersó nagyon bízott a táras ágyújában... tartottam is tőle... de néhány HESH találat után csak ő maradt fekve ...
A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..
Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)
Előre is köszönöm a segítséget.
Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.
A minap megvettem a Skorpion G-t és hát nagyon nem kedveltem meg (kifejezetten rühellem)..
Tudnátok-e abban segíteni, hogy van-e valamilyen megoldás arra, hogy ezt a tankot becserélhessem valami másra (pl Strv vagy bármi másra: D)
Előre is köszönöm a segítséget.
Egyenlőre nincs lehetőség cserére, de az a td az egyik legjobb pénznyomda, mi nem tetszik benne ? Igaz papír és az álca csak papiron létezik ,de van rajta egy jó gun ami nem goldigényes így jól hozza a kreditet . Szerintem játsz vele . Mennyi csatát mentél , hogy ezt mondod ? Nekem több mint 500 csatám van vele és még mindíg jó.
nekem van vele 3000,de a hétvégén játszhatatlan volt.
valahogy ezt a tankot fű alatt fokozatosan leépitették.
bár igy is biztos könnyebb játszani vele ,mint a prém heavykkel
Tervezem elkezdeni a Halálcsillag ágat, ahhoz pedig jól jönne egy legénységképző tank, a feladatra nyílván csak az AT-15A alkalmas. Néztem videókat és olvasgattam róla, hogy buff óta egész szórakoztató tud lenni. Tudom, hogy szinte mindenki ismeri a gyenge pontjait és, hogy lassú, de szerintetek van benne potenciál, érdemes megvenni? Válaszokat előre köszönöm!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...