Jelenleg 166 vendég és nincs tag online

2020. szeptember 15. 06:18

Évfordulós memoár 2012-2015 (a'la Wotinfo)

Írta:
(18 szavazat)
18 hozzászólás

A WOT elmúlt 10 évének statisztikáiról láttunk már nem egy videót, következzék most egy újabb visszatekintés, de kicsit másképp, a mi szemszögünkből. Nézzük hát, milyen nevezetesebb események is történtek az elmúlt 8 év szeptember hónapjaiban.

2012. szeptember

 • 0.7.5 → 0.8.0 verzióváltás: Megérkezik az Object 263 ág, kapunk négy új prémium tankot, a Tech Tree vízszintesre vált, és a legfontosabb, elérhetővé válnak a tankokra helyezhető feliratok és emblémák. Teljes változási lista.

2013. szeptember

 

2014. szeptember

2015. szeptember

 

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 15. 10:21
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 7 hónapja
  "Celeb leszek" játék 2013 szeptemberében...hol voltam én még akkor?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tank_szemelyzete · 7 hónapja
   Erre a részre én is felfigyeltem, de megelőztél a kommenteléssel :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 7 hónapja
  Apám megláttam a WT E 100 írást, már azt hittem visszajön a játékba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RockyRuciano · 7 hónapja
  Megnéztem a "Fejlesztői hírcsokor #13"-at. Azért SerB-ből az önbizalom nem hiányzott....
  Utána gondoltam egy merészet és a megnéztem hozzá a kommenteket . Ámde az első kettő komment után elakadtam - nemhiába, sírva vígad a magyar:
  "Egy a fontos! Hétköznap délután 4 és 8 között nem szabad játszani, mert csak a statisztikámat rontom..."

  "Tényleg egyre szarabb ez a játék :/ Még a nyerési esély is lecsökken kb mikor nem szakaszban tolom. Egyedül megyek a nagyszerű kis BDR-rel lövök egymás után két topgunt és így is mind2 meccsen 15:10-re valamint 15:8-ra kikapunk...-.- Ilyenkor természetesen noobnak érezhetem magam mert ugye miért nem lövöm ki mind a 15 tankot és akkor biztos nyernénk...szánalamas hogy milyen gyenge játékosok vannak.... :cry:"
  Úgy látszik, tényleg vannak örök dolgok..

  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zics911 · 7 hónapja
   "régen minden jobbvót!" hát nemvótjobb.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kakumix · 7 hónapja
    De igen! Minden is jobb volt! Ma már hiába lősz Top Gunt, akkor is 3-15 a vége 4 perc alatt!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     bazsi411 · 7 hónapja
     No igen. Valamelyik nap 9,6K dmg és bukta csata. Bár a végét én rontottam el, mert befoglalt 2 arty. Már csak ők maradtak meg waffentróger, bár azt még kilőttem.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999 · 7 hónapja
     Igaz! Régen tanították a számolást, ma már divatból sem megy.
     Hogy lenne 3-15, mikor a Top gunhoz 6 kill kell? Ha már "írunk", írjunk már következetesen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Kakumix · 7 hónapja
      Éreztem én, hogy valakinek szemet fog szúrni és nem fogja megérteni, ha nincs ott a smiley.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kriminalis · 7 hónapja
  2015. szeptember0.9.10-es verzióváltás: Új japán nehéz tank ág (Type 5 Heavy)
  Valahol itt indultunk meg a lejtőn
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   bazsi411 · 7 hónapja
   Az artyk behozatala volt a legnagyobb hiba. Nem lehet tőlük játszani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
   • Kiképző
   · 7 hónapja
   Itt még nem. Majd mikor megkapják a troll gunt, onnan kezdődött a baj.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csory · 7 hónapja
    Mindkettötöknek igaza van szerintem. A troll gun tette rá a koronát a japán ágra, de ezt megelözte az a tier IX-X-es páncélzat, amit alap löszerrel a legtöbb tank egyszerüen nem tudott belöni szemtöl szembe és ami sajnos ma hatványozottan folytatódik. Akkor fejeztem be elöször a játékot úgy két évre és most is lefelé megy nálam az ázsiója.
    Szerintem az lenne a korrekt, ha egy tank a saját osztályú ellenpárját, amivel találkozik képes legyen beütni gyenge pontilag. Pl régen a tier VIII-as nehezekkel általában be tudtad ütni a tier X-es tankot szemböl, ha tudtad hova kell löni és az látható volt persze. Most ez sokszor lutri még a saját szintü tank ellen is (pl Defi, amit egy 200-as átütésü VK, T32-vel nem biztos, hogy be fogsz ütni míg ö biztosan beüt, de 60TP/113/WZ-5A vs Maus/E100/Type 5 szintén ugyanaz)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti · 7 hónapja
    Így igaz... Akkoriban egy új ág általában gyengén muzsikált, így a rákövető patchekben általában buffokat kaptak.
    A Kriminalis által írt lejtő 2016 ősz végére tehető: Heavy buffok (Maus, Type, habár mára mindkettőről csak múlt időben beszélhetünk, én a fő hibának még mindig a Defender behozatalát nevezném a fő hibaforrásnak ( 2017 február: az első tank ami páncélzat terén volt op, és nem voltak képesek nerfelni, cserébe boltba sem került 1 egész évig), én innen számítom az 1. prémium lőszeres korszakát a játéknak. (Jelenleg a 3.-ban vagyunk )
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     siemkaktopl · 7 hónapja
     Bocs, de magyarázza el valaki ezt a Defender ügyet. Nekem nincsen meg, mert mindenhol azt hallom, hogy ilyen sz@r meg olyan fos, gyenge, használhatatlan a mai metában. Ez dől mindenhonnan, hogy mindenhol belövik. Minden irányban be lehet valahol lőni, ha ismered azt a helyet és az aim megtalálja a kezdőknél is.

     Nemrég volt bent a 10.évf csomagba és hát nem nagyon lehetett randomban látni, pedig pár hétig meg lehetett venni.Azon túl,, hogy az unicumok dícsérik mindenki szidja, hogy gyenge, túlhípeolt vacak az ágyúja is pontatlan stb. Mégis olvasni ilyeneket, hogy a wg nyilatkozta hogy annyira Op hogy már soha nem lesz a shopban lásd 1 évig meg itt is miket írtok. Akkor hogyan van ez? Ennyire másként látják az emberek ugyanazt a ?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tankpeti · 7 hónapja
      Úgy van ahogy Sezamme írta. A bevezetés után először a karácsonyi csomagban volt 2017 decemberében, illetve előtte egy fél hónappal bundle-ben (akkor a bevezetés óta 10 hónap telt el, ezért szoktuk azt felkerekíteni 1 évnek), és igen, mai szemmel nem tűnik mesterműnek.
      Akik akkoriban klánban játszottak lettek a fő szószólói annak, hogy prémiumlőszert kötelező bevinni csatába, mert ha frontharcra kerül sor, az akkori heavy-k alap átütése és pontossága nem volt a csúcskategória, de páncélban a defi vitte a pálmát tier 8-ban (és ez hamar odáig fajult, hogy ha valaki meglátott egy defendert, instant töltötte rá a prémium lőszert).
      Érdekes irónia, hogy pontosan egy évvel később (2018) egy februári patchben került be az obj 268 v4, majd szintén egy évvel később (2019), télen kapott páncélerősítést a 279e...
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Sezamme · 7 hónapja
      A magasabb tierű prémium járművek terén a Defender volt az első (bár ezen is lehetne vitatkozni), amely bevezetése (2017) idején megkérdőjelezhetetlenül OP volt. Az akkori metában kevesebb volt a tankok alapátütése: a Defender a páncéljával, átütésével egy 9-es tank volt a gyakorlatban, volt olyan leosztás, ahol 10-esnek is elfért. A Defender behozatala a powercreep egy új korszakát indította a WoTban, hiszen a WG úgy próbálta kompenzálni az OP tankját, hogy további OP prémtankokat kezdett el gyártani, a népszerűbb tech tree-s tankokat pedig elkezdte felfelé "balanszolgatni". Ennek következtében ma már a Defender csak egy jó tank, de amikor bevezették simán OP volt, ezért is tudod megvenni ma már évente akár többször is.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sezamme · 7 hónapja
    Egyetértek. Az O-I exp a trollgunnal lényegében egy 7-es tank volt.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.