Jelenleg 194 vendég és nincs tag online

2013. szeptember 4. 06:00

Költözés

Írta:
(18 szavazat)
18 hozzászólás

Update 2

No, az oldalt sikerült bizonyos szintig stabilizálni Th3r3v-nek hála. Már volt egy bővítés, de további hardverbővítést is fogunk kérni (felültervezés). Hogy mennyit, azt a mai csúcsidős terhelés alapján döntjük majd el, addig is előfordulhatnak leállások. Türelem.

Update 1

Az oldalt átmásoltam az új helyre, ahogy az adatbázis 09.03 18:26-os állapotát is. A DNS beállítás megtörtént, a névszerverek is frissültek az éjjel. Az oldal szerverre gyakorolt terhelését egyelőre vizsgáljuk és ha úgy látjuk szükséges, az oldal stabilitása érdekébe természetesen rövid időn belül hardverbővítést eszközölünk vagy további optimalizációt hajtunk végre (szóval türelem).

Ezúton szeretném megköszönni Th3r3v-nek hogy felajánlotta a szerverén a helyet az oldalnak illetve hogy időt és munkát nem kímélve be is konfigolta azt, ezáltal elősegítve a fennmaradást és a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb átmenetet.

Emellett természetesen köszönöm még mindenki másnak is, aki felajánlotta segítségét, igen sokan tettétek ezt, ez is mutatja milyen az valójában, mikor összefog a magyar!

További jó játékot, írok ha van valami... :)

Az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az oldal forgalma illetve látogatottsága, amit - velem ellentétben - a tárhelyszolgáltatóm már nem kifejezetten tolerál, mivel így - megosztott tárhely lévén - igen jelentős erőforrásokat vonok el a szerverről és így az azon lévő más oldalaktól is. Ennek folyományaként közölték velem, hogy a tárhelyem 3 napon belül letiltásra kerül és ennyi időm van, hogy keressek valamilyen más megoldást.

Úgy döntöttem, hogy a későbbi hasonló esetek elkerülése és az oldal további maximális stabilitása érdekében egy saját VPS (virtuális magán) szervert fogok bérelni. Bizonyos okokból ennek azonban lesz egy pár hetes átfutási ideje, így erre a néhány hétre átmenetileg egy másik megosztott szerverre költöztetem az oldalt (ha minden jól megy), ami némi teljesítménycsökkenéssel illetve minimális leállással is járhat, amihez majd megértéseteket kérem.

Az átmeneti szerverre történő költözés reményeim szerint 1-2 napon belül megtörténik, de optimális esetben ebből semmit nem fogtok majd észrevenni, max. a DNS átirányítás frissülése okozhat majd némi gondot (ha nem tölt be az oldal, mindig Ctrl+F5-tel próbáljátok frissíteni).

Megértéseteket előre is kösz, Jacktor

Ui.: aki esetleg ismer jó (értsd: olcsó, rugalmas és korrekt) VPS szolgáltatót, az ne tartsa magában... vagy akár egy már meglévő szerverre is beköltöznék havidíj ellenében

Utoljára frissítve: 2013. szeptember 5. 15:24
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  doomed · 7 éve
  Újra vagytok.Yeeeehaaaa!!!! o/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kóbor74 · 7 éve
  Küldtem egy e-mailt nézd meg ha még nem oldódott meg a szervergond.
  Üdv:Kóbor74
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kóbor74 · 7 éve
  [quote name="Jacktor"][quote name="Lancelot_1"]slhosting.eu őnáluk volt vps szerverem nagyon segítő készek és korrektek.[/quote]
  Fasza, csak árakat nem látok ([url]http://slhosting.eu/index.php?page=vps[/url]). A 40 GB Sávszélesség azt jelentheti hogy ennyi a havi forgalmi limit? Mert az úgy vicces, mivel júliusban 300 GB-ot hoztatok össze :lol:[/quote]
  [quote name="Jacktor"][quote name="Lancelot_1"]slhosting.eu őnáluk volt vps szerverem nagyon segítő készek és korrektek.[/quote]
  Fa
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zactam · 7 éve
  Szia.

  [url]https://www.dataglobe.eu/hu/server.php[/url]

  Csak jót tudok róluk mondani. Nekem is volt náluk domainem és szerverem is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker · 7 éve
  Ismerőseim csinálják a hostingot.
  www.triun.hu
  http://www.triun.hu/arak
  Pmben küldtem telefont is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tobias · 7 éve
  Wow, adja a JOISTEN, hogy ez legyen a legnagyobb problema...Gratulalok ahhoz, hogy egyaltalan megjelent. Imadom ezt az oldalt ! GJ Jacktor keep on running !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mikihetty · 7 éve
  én az [url]http://abplusz.hu/[/url]-nál bérelek tárhelyet, korrektek és segítőkészek voltak eddig minden területen!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  speedmetal_x6 · 7 éve
  www.mala.hu
  A kollégám / barátom üzemelteti. Segítőkész, normális csapat, ráadásul WOT fanatikus :-)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.