Jelenleg

14
látogatónk van

2021. október 21. 10:59

Ars poetica: Konteók és egyéb állatfajták

(50 szavazat)
169 hozzászólás

Üdv. Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon (ezeket jelezhetitek az Adminok figyelmébe topikban is). Hogy az adott komment szerzőjével mi történik (ban/warn), az ott helyben, abban a szent pillanatban dől majd el, nyilván bizonyos mérlegelési szempontok figyelembevételével. Hogy mi is számít konteónak?

Minden olyan a játékmechanikával kapcsolatos állítás, melyre valójában semmilyen bizonyíték nem létezik, kizárólag a személyes sértettség áll mögötte, de flém generálására és a hangulat gerjesztésére kiválóan alkalmas. Például:

 • a prém fiókosok előnyben vannak (pay2win), tükörpáncél és hasonló marhaságok, de nem akarok ötleteket adni...

Sose feledjétek VanDaal márványtáblára kívánkozó örökbecsűjét:

WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.

Utoljára frissítve: 2021. október 21. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  István
  • Tankos
  · 1 éve
  jut eszembe egy régi római mondás amit sok ember mond az az igaz....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Leopardusz
   • Tankos
   · 1 éve
   Hja, a plebsnek a régi rómaiaknál igaza volt, ha kenyér kellett neki, megkapta :P
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    István
    • Tankos
    · 1 éve
    megkapta még kakaspörkoltet is hozzá....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  István
  • Tankos
  · 1 éve
  Egyetértek Aerol-al maximálisan. Nem sok bizonyiték kell ide. A napokban volt a 12 éves jubileum ünneplése a WoT nak. Hát az EU szervereken összesen kb 40 000 játékos volt napokig. Pedig nyomták a premó napokat ingyóba. Azért ez már jelent valamit. Évekkel ezelött egy sima hétközbeni napon 180 000 vagy jóval 200 000 fölötti létszám volt csatában. Még nyáron is..... Vajon mi lehet az oka?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Aerol_
  • Tankos
  · 1 éve
  Valóban van sok hülyeség amiket én is olvastam itt és máshol is a játékkal kapcsolatban, de az is eszembe jutott a konteók kapcsán amit az egyetemen tanítottak, miszerint az, hogy egy bizonyítékot nem tudsz bemutatni, nem jelenti azt, hogy az nem létezik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Grande__Reagel
  • Tankos
  · 2 éve
  Nahááát... Mondom ezer éve nem wotoztam, az oldalt sem látogattam azóta... Mondom megnézem már, miújság errefelé, úgy is lassan újra wotozni kellne. És lám, miféle gyöngyszemet talál az ember.

  Ez egy nagyon fucking üdvözítő dolog, és bár kb fél éve nem is szagoltam erre, és amíg újra nem kezdek játszani, alig ha leszek állandó látogató, nagyon remélem, hogy ez alatt a lassan 2 hónap alatt tök jó irányba indult el az oldal, és újra tudom majd élvezni az itteni fórumozást is
  Respect Jactor!
  @_Szazados_ jó,jó, de jobb későn mint soha... :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator
  • Tankos
  · 2 éve
  Siman lehet ez is az oka. Sajat pelda: ezert nem jatszok pl a E75-tel, nagyon orultem mikor meglett, mert elismerten jo tank,tettem bele jo legenyseget aztan elindultam csatazni.... es szivtam vele sorozatban.Mi itt a hiba? radobbentem, hogy a tankom jo, jol felszerelt, kepzett a legenyseg ...akor en vagyok a leggyengebb lancszem... en nem vagyok felkeszulve a tier 9-es meccsekre, a legrosszabb erzes meg az volt, mikor top tier heavykent mentem es a tobbi heavy mind hozzam igazodott, en meg lemeszaroltattam magam a masodik percben.Szoval ha rossz jatekos jatszik top tierkent valami nagyon jo tankkal, az komolyan leronthatja a csapat nyeresi eselyet, ugyanis akkor az ellenfelnel is lesz egy ugyanolyan vagy hasonlo tank, amit esetleg egy jolkepzett jatekos iranyit.igy a ket jatekos tudasa kozotti kulonbseg hatvanyozottan kihat a vegeredmenyre.Nem tudom milyen tierekben jatszol, de en pedaul ugy dontottem, hogy inkabb jatszok tier 6 maxot, minthogy szerencsetlenkedjek magasabb tierekben.Tudod, ugy vagyok vele ha a hatodikosok is megvernek sokszor, akkor minek kotozkodjek en a nyolcadikosokkal? azok meg az uzsonnamat is elvennek... tizedikesekkel? akkor meg a megsporolt zsebpenzem is odalenne...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  igazilostman
  • Tankos
  · 2 éve
  1 biztos, állíthat akárki bármit, a föld márpedig lapos.
  "Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon"
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_
  • Tankos
  · 2 éve
  Ó Jacktor! Csak úgy laza 7 évet késett a dolog
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ato74
  • Tankos
  · 2 éve
  Hello!Én mindent is megértek,de ennyi véletlen minden csatában........
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sunhair
  • Tankos
  · 2 éve
  KÖSZÖNÖÖÖM!
  Végre! Ez egy hatalmas és csodás lépés. Én esküszöm, jobbat nem lehetne kívánni. Végre eltűnik minden Dunning-Kruger effektusos agyhalott, aki sívár életének mementójaként idehányja az ostobaságait....Végre lehet értelmes beszélgetést folytatni...

  KÖSZÖNJÜK
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 2 éve
   Vigyázz, nemsokára érkezik a "nyalizós" jelző, pontosan a fent említett "egyedektől". Mert ha nem utálod amit naponta nézel, játszol, akkor biztosan veled van a probléma.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ragnar018
    • Tankos
    · 2 éve
    Ugyanez a komment visszafelé is igaz, hiába játszol 10 éve, hiába vagy unikum, nem lehet negatív véleményed a játékról, mert akkor biztosan veled van a probléma.. a wot hivatalos yt-ján is csak ugyanaz a 10 ember 1000 accról tolja a dislike-okat az új frissítéseket bemutató videókra,mert nincs jobb dolguk
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 2 éve
     Nem azzal van gondom, hogy valaki leírja a negatív tapasztalatait. Azzal van a gond, amikor már ugyanazt tizedszer-századszor írja le, ugyanaz a személy.Az az eset mint a viccben: Az a hír járja, hogy Pista bácsinak mindenről eszébe jut egy vicc. Kivonul a tv-híradó, és tesztelik az öreget. Mondanak egy szót: palacsinta. Az öreg röhög, erről eszembe jut egy vicc: Két teve megy a sivatagban ... Ok, ok, Pistabácsi, mondunk egy másik szót: antenna. Az öreg röhög, Két teve megy a sivatagban . . .
     Volt olyan újdonság bevezetve a játékba, amihez nem böfögte oda valaki, hogy inkább az MM-et változtatnák?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vihogoo
      • Tankos
      · 2 éve
      Nem az MM el van a baj hanem azzal ha valaki csak mászkál a pályán és vigyáz magára hogy végig életben maradjon, gyakorlatilag nem csinál semmit csak kiseggeli az XP t.

      Itt van egy példa a képen bal oldalt győztes az alsó kettő játékos aki 0 át sebzett de akár a 467 sebzéses emberke, hogy elég egyet lőni és jön az XP, de a 0 sebzéses a lényeg. Ez az XP rendszer hibája hogy elég venni egy prémium accot, betolni az XP boostert és naponta 5 győztes csatával le 5x özni az egészet.

      Most nem lényeg a tank hogy prémium de látszik pl a bal oldali győztes részen a legalsó tank kap 492 XP t, ezt duplázod boosterrel az 984 XP, utána veressünk rá egy 5x öst mert miért ne és kész is hogy bementünk a csatába döntögettük a fákat elvoltunk meg bujkáltunk és kapunk rá 4920 XP t!

      Szerintem ez a probléma, így tartja itt a fizető játékosokat és termel bevételt a WG. Teljesen érthető csak sajnos ezt el kell viselni hogy mondjuk aki nem fizet a játékért az kb ezt a 4920 XP t 7 - 8 - 9 csata alatt szerzi meg. Ezért is van annyi Jocó tier 10 be és ezért ilyenek a csaták! Csak egy vélemény!
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       kakszi.lajos
       • Tankos
       · 2 éve
       azt gondolod, hogy ezzel a taktikával 5 csata alatt elhasználja a boostereit és röhög rajtad? Nagyot tévedsz, sztem 15-20 csatába is beletelhet, arról nem beszélve, hogy mivel így tuti nincs benne a top 10-ben, nem maxolja ki a boostereit. Ha csinálsz is valamit, akkor 10k xp-t is lehet szerezni körönként, ugyanilyen feltételek mellett és akkor nincs benne a TOTT és a napi prém fiókos bónusz körök. A prém fiók havi 3 ropi, nem egy nagy összeg, ha haladni is akarsz és az utóbbi idők prémnap osztogatásaival gyakorlatilag nem csökken a prémnapjaim száma 1 éve.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Vihogoo
        • Tankos
        · 2 éve
        Csak azt mutattam meg ha semmit se csinálsz csata alatt mennyit seggelhetsz úgymond. Így van ahogy írod ha csinálsz is valamit még ennél is több.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         kakszi.lajos
         • Tankos
         · 2 éve
         olyan sokat azért nem, nagy adag mák is kell hozzá és abból nem lesz Kolobanov. Saját példámat idehozva: bot koromban nagyon sok csatát lehozott nekem a csapat, érdemtelenül magas 50% körüli volt a winrate-em, viszont a WN8 a béka segge alatt volt. Mostanra ez megváltozott: ha nem ölöm meg a fél ellenséget, akkor bukunk, cserébe van jobb WN8. Nem is érdekel annyira a winrate, van miből bukni, de amikor húzok egy ágat, vagy legénységet és 1db bonusz 3x szorzót sem tudok elhasználni, vagy csak akkor, amikor nem jutott semmi a csatában és ez heteken keresztül tart, akkor összeszorul a kezem és ki tudnék ütni bárkit és előkerül az MM is természetesen.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          Vihogoo
          • Tankos
          · 2 éve
          Ha probléma van be kell verni pár db kákós csigát és feküdni mint hásás mácská. Viccet félretéve semmilyen gyakorlati haszna nincs annak hogy idegeskedsz, mentális training hogy kizárd még a gondolatát is hogy idegeskedj, cserébe jobban koncentrálsz és nem visz el a szívroham és ha rossz a csapat azon utólag úgy se tudsz változtatni!
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           kakszi.lajos
           • Tankos
           · 2 éve
           kiléptem és játszottam mással, csak már nagyon unom ezt a trendet.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Bulcsu
            • Tankos
            · 2 éve
            meg érdemes szakaszolni, ha ez van. ha ismerős a szakasztárs legalább felkészülhetsz a hülyeségeire és nem lepődsz meg.
            • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
             kakszi.lajos
             • Tankos
             · 2 éve
             ja, megvannak ezek a módszerek, de nem szeretek várni, ha mondjuk én harapok fűbe először. A legjobb felejtése egy fos csatának, ha rögtön indulok egy másik géppel és bedob egy másik ultra fos csatába.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Vihogoo
     • Tankos
     · 2 éve
     Érdekes hogy anno pár éve kb 2017 tájékán pont a faterok miatt mentem el mert nem bírtam az állandó konteókat. Hosszú évek után az első értelmes döntése a Wotinfonak. Azt már le se merem írni hogy milyen gúnyneve volt az évek alatt az oldalnak, annyit elárulok hogy csak egy betűt kellett megváltoztatni a nevében mert pont az hogy jön egy hírek ami tök jó mert magyarul van és lehetne róla kicsit véleményezni de nem lehet mert ha nem szidod a játékot akkor mehetsz a levesbe. Csak előre Wotinfo, így tovább!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Vihogoo
      • Tankos
      · 2 éve
      Már csak az kéne hogy ha Google fiókkal regisztrálok akkor ne az e mail címem nevét írja ki névnek!
      Már jó csak sötét szürkére feketével van írva a hibaüzenet hogy ne lehessen látni csak ha kijelölöd!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Janimperator
  • Tankos
  · 2 éve
  Adminok, legy szives, zaroljatok mar ezt a topikot.Ezt olvasni olyan, mint sajtreszelovel rejszolni; enyhen tanulsagos, de leginkabb fajdalmas....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Eddye68
   • Tankos
   · 2 éve
   Ennyit tesz a gyakorlati tapasztalat Akár csak a játékban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Lnter
   • Tankos
   · 2 éve
   Ez egy) jó volt, kettő) azért az elég ütős lenne: páran: ez nem tetszik, a véleményem nyilvanitasom ne korlatozzatok pls, adminok: Kuss a nevedMondjuk újat valszeg itt se fog már mondani senki, de zárolni? Szerintem itt visszás gesztus
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atilis81
    • Tankos
    · 2 éve
    Nem az a kérdés, hogy miért hozták be ezt a szigorítást, hanem hogy miért ne?
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.