Jelenleg 557 vendég és 11 tag online

×

Megjegyzés

Lack of access rights - File '/images/cikkek/helyhatarozo/varazserdo.jpg'

2 hozzászólás

Kedd reggeltől egymásra épülő csapatos és hozzájárulásos küldetéseket teljesíthetünk, valamint féláras felszereléseket is kapunk, íme a részletek:

9 hozzászólás

A World of Tanks-nak sikerült bezsebelnie immáron a 4. Golden Joystick díját, ezúttal a Still playing kategóriában, minek örömére a WG megajándékoz minket egy dupla XP-s hétvégével.

2018. november 17. 06:06

Prémium ajánlat: LT-432

60 hozzászólás

Megérkezett hozzánk is az LT-432 tier VIII-as szovjet prémium könnyű tank. A legkisebb csomag 7800 Ft, ami a tank és a 100%-os legények mellett tartalmaz egy 25 csatás bérlet-meghívót is, amivel egy barátod is kipróbálhatja a tankot:

19 hozzászólás

A hétközi küldetések után egy laza elit XP gyűjtő küldetéscsomagot kapunk a hétvégére, no meg kedvezmény XP váltást is, íme:

1 hozzászólás

Most 30 napig egy T-45 tier II-es szovjet könnyű tankot is kapunk, ha 30 napos prémium fiókot vásárolunk a boltban (ugyanazon az áron). Szóval ha esetleg épp lejárt a prémed és újabb havi adagod vennél, válaszd ezt a csomagot. Ha tank maga nem is érdekel, az eladási ára talán igen ;)

6 hozzászólás

Ne feledjétek, hogy bár a nevezhető csaták felső időkorlátja már lejárt, nevezéseket még ma reggel 9-ig küldhettek az Emlékversenyre. A kiértékelés, a sorsolások és így az eredményhirdetés is még ma megtörténik, szóval ne menjetek túl messzire ;)

2018. november 15. 07:00

Wotinfo kérdőív

71 hozzászólás

A wotinfo.hu szeretne egy új részleget beindítani az oldalon belül kettős céllal. Egyrészt segítséget szeretne nyújtani azon motivált, fejlődés-orientált játékosoknak, akik tanulni szeretnének, de megrekedtek egy adott szinten és nem találják a továbbfejlődés útját.

37 hozzászólás

Először is nézzük meg a francia kerekes járművek valószínűsíthető ágát, mely a hajtás mögötti frissített francia fa alapján készült:

2018. november 14. 07:01

A hét Tier VIII-asa: Strv S1

2 hozzászólás

A következő 7 napban az Strv S1 prémium TD lesz kiemelt ajánlatban. A csomag ára 12.375 Ft, azonban a tank mellett tartalmaz 30 nap prémiumot és egy rakat személyes tartalékot is:

28 hozzászólás

A mai napon újra elindul a Grand Battles játékmód, azonban lett némi változtatás eszközölve rajta, a mostani verzió inkább a tier VIII-as összecsapásokra fókuszál majd. A mód november 20-ig érhető el, hogy után mi történik majd vele, az a tesztelés eredményétől függ majd. Következzék némi áttekintés:


KERES
© 2018 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.