Jelenleg 180 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Örömködő

5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293539 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Jól van lehet ezt magyarázni ahogy akarjátok meg lehet itt bevédeni a TRIGG-es unikum cimbora seggét.
Akkor ti miért nem free to play játszátok a játéktot?
Straub Balázs ne mond nekem hogy te free to play játékkal is 100 millió kredittel rendelkeznél free to play játékkal. Amiből ész nélkül tudod a goldot lőni, ezáltalán vagy eredményesebb.
Ha nem ad plusz előnyt a gold lőszer minek lövöd? Miért nem ap-t lősz? Azért tudod a goldot fosatni mert tele vagy kredittel amihez ölöd a játékba a lovét. Ez az igazság.
Másik meg az hogy a cimbid sebez lightal miközben felderítésre való az ilyeneken mennek el az ütközetek nem bír értelmes helyet felvenni

perpill te vagy a kerdvenc hülyém itt, a fórumon! írj még légyszi ilyen nagy bölcsességeket, mert élvezet olvasni ahogy leoltanak az emberek. írj még!!!4 ne hagyd magad, mondd meg nekik!!! :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sezamme, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293543 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Akos1967

Mondanám, hogy ez direkt trollkodásnak tűnik, de sajnos valószínűleg most sem ez a helyzet, és ez így teljesen természetesen jön tőled.

Jól van lehet ezt magyarázni ahogy akarjátok meg lehet itt bevédeni a TRIGG-es unikum cimbora seggét.

AssistKing se nem Trigges, se nem cimbora. Pár hete láttam először a nevét, amikor újra benéztem ide. Azt sem gondolom, hogy védelemre szorulna, nem ezért írtam.

Ha nem ad plusz előnyt a gold lőszer minek lövöd?

Azt említettem, hogy igyekszem optimálisan felszerelni a tankjaimat, nem tudom, hogy mit szeretnél ebbe belemagyarázni. AP-t lövök, ha adott tankban van AP és van értelme azt lőni vele.

Azért tudod a goldot fosatni mert tele vagy kredittel amihez ölöd a játékba a lovét. Ez az igazság.

OK boomer. Talán a te igazságod ez, nekem nem kell ölnöm pénzt a játékba a credithez. Talán, te havonta egyszer látsz magadnál jelentős credithozammal rendelkező csatajelentést, de nem szerencsés ebből nagy igazságokat kreálni. Például, itt volt nem rég az EBR köröm 369 ezer credit tiszta profittal, de amúgy biztos hetente kell vennem a Fort Knox csomagokat, hogy be tudjak menni a csatákra, nem? :silly: Biztos vagyok benne, hogy ezt te el is hiszed.

Nyilván szeretünk turkálni... nincs akadálya. Amikor elkezdtem játszani, első évben, vettem pár hónap prémiumfiókot, jó pár kis tankot, amihez általában adtak prémiumidőt és biás legénységet is (pl CromwellB vagy Rudy), két és egynegyed (maraton volt) nyolcas prémiumtankot. Azt hiszem, később még vettem egy tankot saját zsebből, de nem emlékszem már pontosan, hogy mit. Tavalyelőtt karácsonykor durván 30 dobozt. Ez az össz pénzráfordításom a játékra, és nem is tervezem rá költeni többé. (Bár hozzáteszem, a Wargaming zseniális a pénz kicsalogatásának bizniszében, így azért garanciát nem vállalnék erre.) Mivel - a közössége ellenére is - kedvelem a játékot, ezért nem sajnálnám azt sem, ha jóval többet költöttem volna rá.

Ha nem vagy vele tisztában, akkor a különböző eventek mellett, erős klánban, közösen harcolva könnyedén lehet sok goldot szerezni. Továbbá, egy maratonos Progettónál, vagy cAX-nél, vagy EBR 75-nél nem lenne többre szükségem, hogy kényelmesen és örömmel tudjak creditet (is) szerezni tier nyolc csatákat játszva. Legénységek hatékonyabb képzése miatt van jóval több prémiumtankom, és mert nem tartok meg T10 alatti techtree tankokat huzamosabb ideig, tehát örülök, ha ennek ellenére van széles választékom T10 alatti csatákhoz. Tehát, alig valami köze van creditszerzéshez.

Straub Balázs ne mond nekem hogy te free to play játékkal is 100 millió kredittel rendelkeznél free to play játékkal. Amiből ész nélkül tudod a goldot lőni, ezáltalán vagy eredményesebb.

Wotinfós átlag pénzráfordítást említettem, nem azt, hogy free to play az accountom. Bár igaz, hogy régóta free to play játszom.
A 100 millió credit, inkább 200 már, mert durván 80 millió áll leárazáskos vásárolt, bármikor eladható consumables-ben (javító, pótkaja stb.) is. Amellett, minden kifejlesztett tízes tankom meg van véve, és minden garázsban lévő tankom fel van szerelve. Na most akkor mi lesz? :ohmy:

Karácsonykor ömlik a credit, frontline ömlik a credit, klános csatákban ömlik a credit, halmozott bónuszoknál ömlik a credit. Eredményes csatákat menve ömlik a credit. Prémiumlőszert használva is ömlik a credit. Nem érted? Akkor gyűjtögessél a prémium shopra az aktív fórumozás mellett! ;)

Amiből ész nélkül tudod a goldot lőni, ezáltalán vagy eredményesebb.

Nem tudok lőszert aranyból vásárolni, de te csak maradj múltidőben. És nem, nem lövöm ész nélkül. Ahogy mondtam, ésszel szerelem fel a tankjaimat.

ezáltalán vagy eredményesebb

Nem. Megtanultam eredményesen játszani, ezért idővel a credit megszűnt tényezőnek lenni számomra. Egyszerűen nincs jelentősége, hogy mi mennyi creditbe kerül vagy mivel mennyi creditet kereshetek. Bonyolult koncepció, tudom.

Tanulj meg értelmesen játszani és garantálom, hogy nem kell ennyit görcsölnöd a saját vagy más ezüstjének használatán.

Másik meg az hogy a cimbid sebez lightal miközben felderítésre való az ilyeneken mennek el az ütközetek nem bír értelmes helyet felvenni

Imádom! Ahogy minden hozzáértő lightos imádja, hogy minden csatában van legalább egy pleb, aki nála jobban tudná! A mellékelt győzelmi arányt így kitörölte az agyad? Bár gondolom, hogy arra is van egy magyarázatod. Vagy az nagyon egyszerűen csak nem számít, mert a lényeg csak az, hogy előtted mindig gondosan üljön egy light valami semmire nem jó pozícióban, hogy te biztos távolságból bírálhasd meg a csatát?

Gondolom, hogy nagyon zavaró, hogy ötször annyi az átlagsebzésünk a lightjainkban. Gondolom, hogy a mellette lévő assist sebzésben lévő különbség ismét csak így el lett sumákolva fejben. Az ilyen "értelmes helyeket" betudva ismerő, pingspammer, korábban saját lightot agyonlövő játékosok jellemzően kevesebb assistot hoznak a top lightjaikban, mint én a King Tigerben, de semmi gond, mindig öröm a csapat győzelméért küzdeni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, szecsibeni, KLC_KTE, Sezamme, AssistKing, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293546 Írta: Ba_nshee
@Grande
Jogos, én se akartam offolást indítani, csak ennyi kikívánkozott 3 hét olvasgatás után, ha már valaki ideköpködött. Nekem is az a benyomásom, hogy még kevesebb kompetens játékos van, aki anno még időnként benézett. Illetve, látok nem kevés hozzászólást és hozzászólót, ami azért anno moderálva volt. - Persze, se nem tisztem, se nem szándékom a Wotinfot mint oldalt kritizálni, igazából láttuk, hogy ez az elkerülhetetlennek tűnő folyamat.

@szecsibeni
Szia! : )

Idő is relatív. Tudjuk, hogy nagyon sok 50k+ csatás játékos is ossza ezeket a például konteós elveket. Pedig nem annyira bonyolult felszorozni, hogy azt így mennyi idő volt lejátszani.

@Assistking
Oh, nem nagyon van nap, amikor nem jönnek az üzenetek. Néha nem is tudok lehetséges indokot tenni mögé, néha elég már az is, ha a lista tetején vagy. Azt szerintem már alapból gyanús nekik! ;)

Gondolom, hogy lőttél pár kritikust is a Hellcatnek, arról még kevesebb játékos tudja, hogy kb. hogyan működik, meg azt ugye nem szabad!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293547 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

@Grande
Jogos, én se akartam offolást indítani, csak ennyi kikívánkozott 3 hét olvasgatás után, ha már valaki ideköpködött. Nekem is az a benyomásom, hogy még kevesebb kompetens játékos van, aki anno még időnként benézett. Illetve, látok nem kevés hozzászólást és hozzászólót, ami azért anno moderálva volt. - Persze, se nem tisztem, se nem szándékom a Wotinfot mint oldalt kritizálni, igazából láttuk, hogy ez az elkerülhetetlennek tűnő folyamat.

Előbb-utóbb mindenki belefárad a soha véget nem érő harcba.Bhalangir még néha reagál 1-2 hülyeségre, de kb. ennyi.
Persze ki lehetne tiltani a sok offos, konteós hozzászolót, akik teleszemetelik az oldalt, de akkor kb. a fórumozók 30-40% lapátra kerülne, ennek szerintem Jacktor sem örülne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293550 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
@Hunti
A Wotinfót is a Wot játékosai "tartják fent". Mármost tudjuk, hogy a wot játékosai milyenek...
Figyelem: Spoiler!

Vagyis a "hasznot" sosem érdemes nézni, csak azt, hogy legyen. Mármost ha ez a haszon azt jelenti, hogy el kell tűrni az idiótábbnál idiótább dolgokat, akkor nincs mit tenni ellene.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293551 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

@Hunti
A Wotinfót is a Wot játékosai "tartják fent". Mármost tudjuk, hogy a wot játékosai milyenek...

Vagyis a "hasznot" sosem érdemes nézni, csak azt, hogy legyen. Mármost ha ez a haszon azt jelenti, hogy el kell tűrni az idiótábbnál idiótább dolgokat, akkor nincs mit tenni ellene.

Az legalább egy kérdés, de itt általában állítások, kijelentések kerülnek az oldalra, persze bizonyíték, alátámasztás nélkül.
Egy hülye kérdésre még mindig szívesebben válaszolok, mert annak legalább lehet értelme és jobb esetben el is fogadja a választ a kérdező, de egy kónteóst nem fogsz meggyőzni arról, hogy nincs igaza, még ha be is bizonyítod neki, mert őt csak a saját véleménye érdekli, és ha nem bólogatsz hozzá, akkor biztos WG bérenc vagy:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69, Ba_nshee, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293552 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

@Hunti

Az oldal hű képet ad a mai magyar társadalomról. Több összefüggést véltem felfedezni az emberek és a wot viszonyában, az emberek és emberek viszonyához képest.
Namost, lehetne éppen gyújtóbombázni is az egészet, (én is elég sok mindent utálok) de sajnos mindig "van egy másik" és annyi jönne újra és újra, hogy egyszerűen nem bírnád molotovval.
Azért örülök neki, hogy a nagyon durva dolgokat letörlitek hezitálás nélkül, és akkor gondolom mennyi az, amit nem is látok.
Szóval ez olyan mint a 15-1 es csata, nem sok mindent tehetsz ellene valahogyan alkalmazkodni kell.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293553 Írta: AssistKing
Megválaszolva: AssistKing
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, szecsibeni, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, KLC_KTE, Kriminalis, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293555 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Te CSíter te.....biztos azé mert a prémiumnapok, meg aprémiumidő összeadódik, és prémiumtankkal amúgyiskönnyű első helyen lenni....meg biztos photoshop az egész ilyen nincs.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AssistKing, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293562 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis
Ákoska te szerintem az a szubhumán vagy aki régen prokhorovka e1-ből kilőtte a light tankot camp címszó alatt.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293563 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Akkor ti miért nem free to play játszátok a játéktot?
Ha nem ad plusz előnyt a gold lőszer minek lövöd? Miért nem ap-t lősz? Azért tudod a goldot fosatni mert tele vagy kredittel amihez ölöd a játékba a lovét. Ez az igazság.

perpill te vagy a kerdvenc hülyém itt, a fórumon!

Jaj de jó, hogy leírtad. Már látom, nem csak nekem van egy ilyen vándorkupám ami hülye gyerekről hülye gyerekre száll :) :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293564 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme
Ákos bátya ide kommenteled a felhasználói nevedet és azonnal veszek neked 30 nap prémium fiókot! Nem viccelek, nem tétel. Aztán 30 nap múlva is itt legyél, amikor majd megnézzük mennyit javult tőle a teljesítményed!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293566 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Nos végig olvasva az előző kb. 1 nap termését megállapíthattam hogy ha játék már nem is szórakoztat/érdekel annyira jó ideje de hála néhány kommentelőnek ez az oldal még mindig jó kikapcsolódás :P

Tehát köszönöm "Akos1967 " fórumtársunknak hogy "értékes látásmódjával" sikeresen feldobta a napomat így estefelé :rofl:

A többi reagálónak pedig további sok türelmet és strapabírást amiért még mindig képesek magyarázni hogy miért kék az ég és zöld a fű :talking2: :yk:
Ezredszerre is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293569 Írta: Ba_nshee
Meg is hozta a csoda svéd az első tizenötös küldetést kitüntetéssel! Finom 1750 bond, mm-m!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szecsibeni, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14, Kriminalis, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293572 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
A sok vacak csata után ez jól esett. :lol:
Biztos, hogy tele van hibával, de nekem így is tetszett. :dancing:

wotreplays.eu/s...-t_55a

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 16 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 4 órája 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 16 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.