@Akos1967
Mondanám, hogy ez direkt trollkodásnak tűnik, de sajnos valószínűleg most sem ez a helyzet, és ez így teljesen természetesen jön tőled.
Jól van lehet ezt magyarázni ahogy akarjátok meg lehet itt bevédeni a TRIGG-es unikum cimbora seggét.
AssistKing se nem Trigges, se nem cimbora. Pár hete láttam először a nevét, amikor újra benéztem ide. Azt sem gondolom, hogy védelemre szorulna, nem ezért írtam.
Ha nem ad plusz előnyt a gold lőszer minek lövöd?
Azt említettem, hogy igyekszem optimálisan felszerelni a tankjaimat, nem tudom, hogy mit szeretnél ebbe belemagyarázni. AP-t lövök, ha adott tankban van AP és van értelme azt lőni vele.
Azért tudod a goldot fosatni mert tele vagy kredittel amihez ölöd a játékba a lovét. Ez az igazság.
OK boomer. Talán a te igazságod ez, nekem nem kell ölnöm pénzt a játékba a credithez. Talán, te havonta egyszer látsz magadnál jelentős credithozammal rendelkező csatajelentést, de nem szerencsés ebből nagy igazságokat kreálni. Például, itt volt nem rég az EBR köröm 369 ezer credit tiszta profittal, de amúgy biztos hetente kell vennem a Fort Knox csomagokat, hogy be tudjak menni a csatákra, nem?

Biztos vagyok benne, hogy ezt te el is hiszed.
Nyilván szeretünk turkálni... nincs akadálya. Amikor elkezdtem játszani, első évben, vettem pár hónap prémiumfiókot, jó pár kis tankot, amihez általában adtak prémiumidőt és biás legénységet is (pl CromwellB vagy Rudy), két és egynegyed (maraton volt) nyolcas prémiumtankot. Azt hiszem, később még vettem egy tankot saját zsebből, de nem emlékszem már pontosan, hogy mit. Tavalyelőtt karácsonykor durván 30 dobozt. Ez az össz pénzráfordításom a játékra, és nem is tervezem rá költeni többé. (Bár hozzáteszem, a Wargaming zseniális a pénz kicsalogatásának bizniszében, így azért garanciát nem vállalnék erre.) Mivel - a közössége ellenére is - kedvelem a játékot, ezért nem sajnálnám azt sem, ha jóval többet költöttem volna rá.
Ha nem vagy vele tisztában, akkor a különböző eventek mellett, erős klánban, közösen harcolva könnyedén lehet sok goldot szerezni. Továbbá, egy maratonos Progettónál, vagy cAX-nél, vagy EBR 75-nél nem lenne többre szükségem, hogy kényelmesen és örömmel tudjak creditet (is) szerezni tier nyolc csatákat játszva. Legénységek hatékonyabb képzése miatt van jóval több prémiumtankom, és mert nem tartok meg T10 alatti techtree tankokat huzamosabb ideig, tehát örülök, ha ennek ellenére van széles választékom T10 alatti csatákhoz. Tehát, alig valami köze van creditszerzéshez.
Straub Balázs ne mond nekem hogy te free to play játékkal is 100 millió kredittel rendelkeznél free to play játékkal. Amiből ész nélkül tudod a goldot lőni, ezáltalán vagy eredményesebb.
Wotinfós átlag pénzráfordítást említettem, nem azt, hogy free to play az accountom. Bár igaz, hogy régóta free to play játszom.
A 100 millió credit, inkább 200 már, mert durván 80 millió áll leárazáskos vásárolt, bármikor eladható consumables-ben (javító, pótkaja stb.) is. Amellett, minden kifejlesztett tízes tankom meg van véve, és minden garázsban lévő tankom fel van szerelve. Na most akkor mi lesz?
Karácsonykor ömlik a credit, frontline ömlik a credit, klános csatákban ömlik a credit, halmozott bónuszoknál ömlik a credit. Eredményes csatákat menve ömlik a credit. Prémiumlőszert használva is ömlik a credit. Nem érted? Akkor gyűjtögessél a prémium shopra az aktív fórumozás mellett!
Amiből ész nélkül tudod a goldot lőni, ezáltalán vagy eredményesebb.
Nem tudok lőszert aranyból vásárolni, de te csak maradj múltidőben. És nem, nem lövöm ész nélkül. Ahogy mondtam, ésszel szerelem fel a tankjaimat.
ezáltalán vagy eredményesebb
Nem. Megtanultam eredményesen játszani, ezért idővel a credit megszűnt tényezőnek lenni számomra. Egyszerűen nincs jelentősége, hogy mi mennyi creditbe kerül vagy mivel mennyi creditet kereshetek. Bonyolult koncepció, tudom.
Tanulj meg értelmesen játszani és garantálom, hogy nem kell ennyit görcsölnöd a saját vagy más ezüstjének használatán.
Másik meg az hogy a cimbid sebez lightal miközben felderítésre való az ilyeneken mennek el az ütközetek nem bír értelmes helyet felvenni
Imádom! Ahogy minden hozzáértő lightos imádja, hogy minden csatában van legalább egy pleb, aki nála jobban tudná! A mellékelt győzelmi arányt így kitörölte az agyad? Bár gondolom, hogy arra is van egy magyarázatod. Vagy az nagyon egyszerűen csak nem számít, mert a lényeg csak az, hogy előtted mindig gondosan üljön egy light valami semmire nem jó pozícióban, hogy te biztos távolságból bírálhasd meg a csatát?
Gondolom, hogy nagyon zavaró, hogy ötször annyi az átlagsebzésünk a lightjainkban. Gondolom, hogy a mellette lévő assist sebzésben lévő különbség ismét csak így el lett sumákolva fejben. Az ilyen "értelmes helyeket" betudva ismerő, pingspammer, korábban saját lightot agyonlövő játékosok jellemzően kevesebb assistot hoznak a top lightjaikban, mint én a King Tigerben, de semmi gond, mindig öröm a csapat győzelméért küzdeni!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...