GG 
Azért ezt a win ratet lehetne mutogatni itt azoknak, akik állítólag 20db csatákat buknak zsinórban
Fizetős játékosnak persze hogy adja gondolom megy a full APCR kiosztás meg a pótkaja nem nagy mutatvány próbálna meg ingyenes játékosként hasonló eredményeket elérni é
Tekintettel arra, hogy APCR a tank alaplőszere, és HEAT a prémium.. igen, megy a full APCR kiosztás.
Legalább néznél utána, hogy mi merre hány méter mielőtt idehánysz valamit.
A pótkajával mi a bajod? Te mit használsz a soha ki nem gyulladó tankban? A kérdés költői, gondolom kézi porraloltót.
Mitől vagyok fizetős játékos? Pár száz csatával kaptam az accot, volt rajta egy Rev. Nyertem az emlékversenyen egy progettot, a Renegádnak pedig azt hiszem a 80%-át végigcsináltam. Ezen kívül vettem most dobozt, és ennyi. Nem gondolnám, hogy az átlagnál többet költenék a játékra.
Azért jó a win rate, mert értelmes emberrel nyomtam szakaszban. T6-7 környékén 80% győzelmiarány hozható így.
És ha már itt tartunk, mi a bajod a fizetős játékosokkal? A magadfajta "ingyenes" nem tudna játszani a "rollout tankjáték.hu jácc ingyen" Wot-tal, ha nem lennének a fizetős játékosok. Vagy szerinted szeretetszolgálat az egész?
Bár gondolom mindegy mit írok, úgyis leragadsz a saját begyöpösödött kifogáskereső, kontegyáros felfogásodnál.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...