@bandras
Megnéztem, nem volt ez rossz, szép munka!
@Matt_Kirby
279 küldik, igen. A rengeteg bondos direktíva mellett kitüntetéssel bondot ad mindegyik. Négy kis küldetésnél 125, tíznél 150, az utolsó pedig 1750. Tehát, ha minden küldetést teljesítesz kitüntetéssel, akkor nemzetcsoportonként 3750 bond, összesen 15.000!
Sokan úgy szerezték meg a tankot, hogy nem váltottak ki semmilyen küldetést, a 279-nél végigmentek egyetlen csoportnál és utána azonnal kiváltották a másik három 15öst. Én most már nem sietek a tankért, az utolsó küldetés nem okoz problémát, míg jó pár kis küldetés rendkívül bosszantó számomra. Nem fogok például csak ezért orosz artit venni és játszani, inkább azoknál fogom elhasználni a Jokereket. Egyelőre úgy tervezem, hogy legalább három csoportnál végigmegyek, közben pedig megszerzem a lehető legtöbb bondot is.
@Kriminalis
Ezernéggyel száll a bazsiammo! Kell mást mondanom?

Bejövős egyébként.
Ágyú élvezhető. Hirtelen mozdulatoknál, szneppeknél éppen elfogadható az ágyúkezelhetőség, valamivel hosszabb célzásnál már simán lehet lődözni a kupolákat, kisebb gyengepontokat közepes távolságon.
A torony relatív megbízható, mediumhoz képest kellemes meglepetés számomra, bátran használom. Be kellett áldoznom pár szép csatát a coalition pattintós küldetéshez, de hamar meglett vele.
Objektíven nézve, semmi extra, balanszolt medium tank. Bár kiegyensúlyozottnak tanknak lenni már eleve jónak számít a nyolcas medek között! A napokban játszott szuper trash csatákkal együtt is jól elvagyok vele, kézre áll nekem.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...