Teszek ide egy replayt. Aki akar tanulhat belőle. Csináltam volna egy gyors videót az egészből, de az istennek sem tudom megoldani, hogy eltüntessem azt a hallható ssssssss alapzajt, pedig mindent megpróbáltam, így marad ez a verzió.
Replay
Bementem a városba, mert nem szeretek kint rohangálni a buckák közt, mint valami idióta. Nem álltam meg ott, ahol általában felállnak a csapatok, hanem átrohantam a túloldalra, bízva abban, hogy nem hagynak egyedül. Jöttek is a többiek és szeretném azt hinni, hogy azért mertek kimerészkedni mert előrementem, van is benne ráció, néha elég egy hülye is, aki megindul. Az IS7-et másodjára sikerült csak láncolnom és itt meg is állnék egy gondolatra. Obj. 140.
Igen, tudom, hogy a 430U "metább", de én nem bírtam megbarátkozni azzal a tankkal. Két accon is kipróbáltam, négyszer adtam el, nekem nem fekszik. Marad a 140 nekem és ennek az az egyszerű oka, hogy olyanokat tud, amit a 430U sosem fog. Permatrack. A magas dpm és a gyors töltés képessé teszi a 140-et arra, hogy véglegesen leláncoljon valakit és így kivégezze, nagyon erős 1v1 tankká téve így az objectet. Az már csak hab a tortán, hogy nagyon jók az ágyú statjai, így menet közben akár középtávolról is olyan pontos lövéseket osszon ki, hogy ihaj.
Amikor hátulról megtámadom az IS7-et, pontosan ezt játszom meg. Mivel nekem merőlegesen áll egy sarkon és a segge van kifelé, gond nélkül permatrackre teszem és úgy állok be sidescrape-be, hogy ne tudjon megsebezni, míg én gond nélkül sebzem és láncolom egyszerre. Ezt az manővert érdemes megtanulni vagy legalábbis használni ha lehetőségünk adódik rá. Ha kitámadok rá, akkor esélyes, hogy meglő egyszer vagy a másik IS7 támad meg. Tisztában voltam azzal, hogy a sarokban lévő fás dombon lesz legalább egy tank (arty/td), de vegyük figyelembe, hogy ha nagyon bent áll az illető - mint általában -, akkor nem tud magának spotolni, ezért mertem előremenni az IS7-re.
Asszem itt írogatták csetre, hogy gj 140, mert nem mentettem meg 3 tankot a haláltól... hát, evvan. Ha kimegyek a Patton felé, meglő az E4, plusz az amerikai is megszed meg ugye volt ott még JagdpanzerE100. Taktikai visszavonulást folytattam, már csak azon okból is, hogy az STB ne támadjon hátba - bár mint kiderült ő is visszajött középfelé - és mert nekünk is volt egy JagdpanzerE100-unk, és ha ott maradunk ahol voltunk, nem tudjuk kihasználni a tűzerejét, mert egész egyszerűen nem jött előre.
Ezután azt hittem bekerítenek, de eszembe jutott, hogy az árok egy mélyedés és nagyszerűen lehet benne biztonságosan furikázni. Ahogy felbukkant a Jagd, feltett szándékom volt láncolni, ne feledjük, a 140 egyik specialitása ez. A másik, hogy nagyszerűen tud kigyulladni, de az a minimum, hogy rengetegszer sárgul a a benzintank az első bekapott lövéstől. Ennek ellenére mégsem használok tűzoltót. Ez azért van, mert a tank ritkán gyullad elsőre, de ha besárgult benzintankkal mászkálunk, akkor szinte garantált, hogy másodjára már kigyújtanak. Erre a problémára nyújt kiváló segítséget az, hogy a javítókészlet már nem csak egyszer használható. Látható, hogy a Patton lövése után megjavítom a modult, minden alkalommal megszoktam. Ezután már csak arra kell figyelni, hogy a cooldown lejárta előtt ne láncoltassuk magunkat. A Jagd elhullik, majd a többi is.
Nem egy nagy meccs, de az IS7-es momentum miatt mindenképp megszerettem volna mutatni, hogy létezik világ a 430U-n túl is.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...