Egyelőre csak próbálgatom a replayt. Volt egy talán vállalható köröm, szóval megpróbálom idebiggyeszteni.. Örömködjetek együtt velem! És persze kritika is jöhet.
Reggelente kv mellé szoktam videókat nézni, most a te replayed lett az.
Nem kritizálok, de néhány dolgot másképpen csináltam volna.
1. Használj automata tűzoltót. Nem vagyok híve a nagy felszereléseknek farmolás miatt de ez megéri.
2. Amikor rálőttél a Hellcatre, akkor ottmaradtál a nyílt téren, remélve hogy még egyszer ellőheted, ez nem jó, mert tuti hogy más is lát, és rád fog lőni, én legalább a töltés idejére visszahúzódok. Szerencséd volt hogy az ST.Emil pattant.
3. A type4-re nagyon helyesen rátöltötted a goldot, de utána nem váltottál vissza. Én amikor ellövöm a t30-ra a betöltött goldot simán visszaváltok, vagy ha van rá idő még előtte. Minek lőjem ha nem igényli az ellenség?
4. Amikor kilőtte a jagd a panthert akkor evidens hogy nem szemből tette, tehát bejött oldalról. Rápillantok a térképre, tényleg. Hagytam volna a Leo-t és rámegyek a Jagdra , mert ő a veszélyesebb ellenfél. Szerencséd volt, hogy nem kaptál egy 600-ast a seggedbe. Amikor rámentél, akkor láttad hogy be volt forgatva és csak a teteje látszott, felesleges volt rálőni. Viszont én rámentem volna, így is úgy is be fog egyszer lőni, tehát az oldalába kerülök, és kihasználom a 8 mpes töltésidőmet, szerencséd volt hogy elkapkodta az első lövést, és nem 2x vágott beléd. de így is jó volt.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...