Jelenleg 102 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 4 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 4 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 16 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Örömködő

5 éve 8 hónapja #293284 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Imádom ezeket medálokat. :love:

hát még én :) :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293285 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Kis tierben bohóckodok :D

wotnoobians.wot...ankasz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZsoltHun76
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293288 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Az első 10-es light-om. :love: :banana:
És az első csata. Hááát még nem igazán érzem, így első kör után a T54 light jobban tetszett. :S

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293293 Írta: Grande__Reagel
bottom tier, heavy malinovkan, 2 arty... és még csak be sem adta ászra...

Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293302 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Ez az RHM Borsig ez egy csoda! :fetreng:
Skorpion-G prémium tank, prémium lőszerrel oldalról odacsap és ..nem üti át! :applause:
S milyen érdekes, de minden ilyen esetben durva vereség a csata vége! Akkor most hogy is van ez az orosz RNG? Kiegyensúlyozott játékot csinál? Mintha a cél az lenne, hogy mindig nagy különbséggel nyerjen adott csapat. Megérteném, ha az épp túlerőben lévőt ballanszolná vissza az RNG. :d2:
Mondjuk a dilis ott spot nélkül döntögette a kerítést és látatlanba kapott 2 találatot a Skorpion-G-től. Az miért ment át?
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293307 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke
Egyelőre csak próbálgatom a replayt. Volt egy talán vállalható köröm, szóval megpróbálom idebiggyeszteni.. Örömködjetek együtt velem! És persze kritika is jöhet.

Melléklet:

Fájlnév: 1578366388...otreplay
Fájlméret:1,506 KB
Mellékletek:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293309 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Egyelőre csak próbálgatom a replayt. Volt egy talán vállalható köröm, szóval megpróbálom idebiggyeszteni.. Örömködjetek együtt velem! És persze kritika is jöhet.

Melléklet:

Fájlnév: 1578366388...otreplay
Fájlméret:1,506 KB

Reggelente kv mellé szoktam videókat nézni, most a te replayed lett az.
Nem kritizálok, de néhány dolgot másképpen csináltam volna.

1. Használj automata tűzoltót. Nem vagyok híve a nagy felszereléseknek farmolás miatt de ez megéri.

2. Amikor rálőttél a Hellcatre, akkor ottmaradtál a nyílt téren, remélve hogy még egyszer ellőheted, ez nem jó, mert tuti hogy más is lát, és rád fog lőni, én legalább a töltés idejére visszahúzódok. Szerencséd volt hogy az ST.Emil pattant.
3. A type4-re nagyon helyesen rátöltötted a goldot, de utána nem váltottál vissza. Én amikor ellövöm a t30-ra a betöltött goldot simán visszaváltok, vagy ha van rá idő még előtte. Minek lőjem ha nem igényli az ellenség?

4. Amikor kilőtte a jagd a panthert akkor evidens hogy nem szemből tette, tehát bejött oldalról. Rápillantok a térképre, tényleg. Hagytam volna a Leo-t és rámegyek a Jagdra , mert ő a veszélyesebb ellenfél. Szerencséd volt, hogy nem kaptál egy 600-ast a seggedbe. Amikor rámentél, akkor láttad hogy be volt forgatva és csak a teteje látszott, felesleges volt rálőni. Viszont én rámentem volna, így is úgy is be fog egyszer lőni, tehát az oldalába kerülök, és kihasználom a 8 mpes töltésidőmet, szerencséd volt hogy elkapkodta az első lövést, és nem 2x vágott beléd. de így is jó volt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293310 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Ez az RHM Borsig ez egy csoda! :fetreng:
Skorpion-G prémium tank, prémium lőszerrel oldalról odacsap és ..nem üti át! :applause:
S milyen érdekes, de minden ilyen esetben durva vereség a csata vége! Akkor most hogy is van ez az orosz RNG? Kiegyensúlyozott játékot csinál? Mintha a cél az lenne, hogy mindig nagy különbséggel nyerjen adott csapat. Megérteném, ha az épp túlerőben lévőt ballanszolná vissza az RNG. :d2:
Mondjuk a dilis ott spot nélkül döntögette a kerítést és látatlanba kapott 2 találatot a Skorpion-G-től. Az miért ment át?

Itt kezdődnek a problémák.
Skorpionban prémiumlőszert használni felesleges főleg egy RHM-re. Mivel elkapkodtad a lövést az APCR meg mint tudjuk milyen...nem hálás a kapkodásért. Lement a lövés a tanktest alá ahol automatikus abszorbed. Ha rátöltesz egy HE-t beléversz 600-at.

Ha mellékelsz egy replay-t pontosabban meg lehet állapítani. Én csak gondolom, hogy lement a tanktest alá, mert igazából nem látszik, de másféle módon nem pattinthat az RHM.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293311 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

S milyen érdekes, de minden ilyen esetben durva vereség a csata vége! Akkor most hogy is van ez az orosz RNG? Kiegyensúlyozott játékot csinál? Mintha a cél az lenne, hogy mindig nagy különbséggel nyerjen adott csapat.

Skorpionban prémiumlőszert használni felesleges főleg egy RHM-re. Mivel elkapkodtad a lövést az APCR meg mint tudjuk milyen...nem hálás a kapkodásért. Lement a lövés a tanktest alá ahol automatikus abszorbed. Ha rátöltesz egy HE-t beléversz 600-at.

Ha mellékelsz egy replay-t pontosabban meg lehet állapítani. Én csak gondolom, hogy lement a tanktest alá, mert igazából nem látszik, de másféle módon nem pattinthat az RHM.

Ebben az esetben a HE sem sebzett volna sokat, bár tény és való, legalább sebzett volna.

Rengeteg ilyen megmagyarázható, de mégis hmmm... furcsa dolog történik a játékban, amik akkor és úgy történnek meg, hogy nem "jól". 15 játékosból 5-el (ebből 3 toptier mondjuk) véletlenül megtörténik ilyen és ehhez hasonló játékmechanikai jelenség és kész is a dinamikus 5-perces csata. :thx:
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293312 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

S milyen érdekes, de minden ilyen esetben durva vereség a csata vége! Akkor most hogy is van ez az orosz RNG? Kiegyensúlyozott játékot csinál? Mintha a cél az lenne, hogy mindig nagy különbséggel nyerjen adott csapat.

Ebben az esetben a HE sem sebzett volna sokat, bár tény és való, legalább sebzett volna.

Rengeteg ilyen megmagyarázható, de mégis hmmm... furcsa dolog történik a játékban, amik akkor és úgy történnek meg, hogy nem "jól". 15 játékosból 5-el (ebből 3 toptier mondjuk) véletlenül megtörténik ilyen és ehhez hasonló játékmechanikai jelenség és kész is a dinamikus 5-perces csata. :thx:

Ha felbukkan, vagy várható egy RHM, SU130,Skorp, FV akkor automatice töltöm a HE-t. Az, hogy hogy céloz, és mennyit sebez az egy más kérdés....
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293319 Írta: Slandyke
Megválaszolva: Slandyke

4. Amikor kilőtte a jagd a panthert akkor evidens hogy nem szemből tette, tehát bejött oldalról. Rápillantok a térképre, tényleg. Hagytam volna a Leo-t és rámegyek a Jagdra , mert ő a veszélyesebb ellenfél. Szerencséd volt, hogy nem kaptál egy 600-ast a seggedbe.

Köszönöm, hogy időt szántál a replay-re! Visszanézve én is cirka ezeket a mozzanatokat emelném ki, illetve, hogy talán túl sokat rángattam a tornyot. Egy dologban nem biztos, hogy egyetértek. Mikor a panther pukkant az volt az "érzésem" hogy jobbról kapta be az utca felől. Azért mentem a leo után, mert így védett jobbról az épület. Megkockáztatva, hogy szemben is lapul egy TD gyorsan semlegesítettem a könnyebben ölhető célpontot. Így nyugisabban tudtunk utána a jagd-al foglalkozni. Talán kicsit rámentem az easy kill -re. Nem biztos, hogy igazam volt, de szerencsém igen. ;)
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293320 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

4. Amikor kilőtte a jagd a panthert akkor evidens hogy nem szemből tette, tehát bejött oldalról. Rápillantok a térképre, tényleg. Hagytam volna a Leo-t és rámegyek a Jagdra , mert ő a veszélyesebb ellenfél. Szerencséd volt, hogy nem kaptál egy 600-ast a seggedbe.

Köszönöm, hogy időt szántál a replay-re! Visszanézve én is cirka ezeket a mozzanatokat emelném ki, illetve, hogy talán túl sokat rángattam a tornyot. Egy dologban nem biztos, hogy egyetértek. Mikor a panther pukkant az volt az "érzésem" hogy jobbról kapta be az utca felől. Azért mentem a leo után, mert így védett jobbról az épület. Megkockáztatva, hogy szemben is lapul egy TD gyorsan semlegesítettem a könnyebben ölhető célpontot. Így nyugisabban tudtunk utána a jagd-al foglalkozni. Talán kicsit rámentem az easy kill -re. Nem biztos, hogy igazam volt, de szerencsém igen. ;)

Igen, egyértelmű volt, hogy jobbról. Viszont amíg betölt fölényben vagy, a LEo-ra meg amúgyis ott voltak még ketten, a Jagd ha megcsinál hátulról az nem jó buli. De mindegy, én csak azt mondtam ÉN hogy csináltam volna.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293338 Írta: tarbela78
Megválaszolva: tarbela78
Rettentően örülök, h ebben a játékban mindent az rng dönt el! phase 1 fullos legénység, stabilizátor, ventillátor és semmit se talált el a csatában full beszűküléssel, engem meg kapáslövésekkel kiszedtek, se 100 se 200 méterről semmi, csak egy crit hit. Ismétlem magam megint Ez így nem játék, bár witchereztem volna megint.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja #293341 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Rettentően örülök, h ebben a játékban mindent az rng dönt el! phase 1 fullos legénység, stabilizátor, ventillátor és semmit se talált el a csatában full beszűküléssel, engem meg kapáslövésekkel kiszedtek, se 100 se 200 méterről semmi, csak egy crit hit. Ismétlem magam megint Ez így nem játék, bár witchereztem volna megint.

Na igen, a Phase I az a tank amiért rohadtul nem érte meg Front. Sokszor eszembe jut, hogy jobban jártam volna, ha kötvényre váltom a tekintélypontokat.
Téma zárolva.
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja #293345 Írta: Grande__Reagel
wotnoobians.wot...ankasz
wotnoobians.wot...n_op_d

T5-ben 2 k dmg nem olyan rossz :)
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 13 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 59 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.